Zašto je propao i ovaj ustanak?

Pa od Majdana ništa jer su majdanovci već na vlasti i ovi ljudi što nose ove srpske zastave, oni zapravo na ovim protestima peru i ispiraju srpske zastave od naprednjačkog smrada koji su tu zastavu iskompromitovali, izbrukali krijući se iza nje tokom svojih izdaja, mahinacija i kriminalnih radnji.
Sta sad, ti si kompetentniji od Rusa i Kineza da procenjujes ko su majdanovci? Verovacemo tebi anonimnom a ne njima? :kafa:

Samo vi nadjite opciju koja njima odgovara i slobodno je podrzite, mi cemo glasati za te iste.

Valjda vide da nemaju nista od diplome, ako su drustvenjaci. Zamisli upises drustveni smer gimnazije pa jos jedan za svaki slucaj, ako nisi promasio dovoljno. Katastrofa...
To pises ti sa diplomom zmajeve masinske skole? Ne mogu svi biti studenti ETF-a ili Gradjevine, prvi upisuje 450 a drugi 270 studenata po godini, mora neko i na Filoloski ili Pravni.

Ne, iza čega se kriješ ti? Ne želim Majdane po Srbiji i to je sve. Imaš izbore, zahtevaj ih, podržao bih te u tome, bezuslovno.

Šta želiš ti?

Желимо достојанство

Желимо да не слушамо вишеовога лудака из дана у дан

Желимо да нам овај лудак не води државу и да не поставља лудаке за министре

Mišljenja sam da je uzrok u korumpiranosti opozicije i studenata.Takvo je moje mišljenje.
Nedorasli trenutku. Ipak je to generacija koja je "rasla" na mobilnim telefonima i oni se zaravo tek sad socijalizuju, ne poznaju realan zivot, setaju po Srbiji, "otkrivaju" tek sada dobre ljude, sela, gradove i sl, i u tome su se negde "izgubili". Nemaju zivotno iskustvo, niti potrebnu ozbiljnost i cvrstinu.

Ustala su zbog raspusta jer niko ne voli da ide u skolu, ne budi toliki licemer.

Устали су јер им је доста пијандура и наркомана на власти

1727770650-bajatovic-2.jpg
hq720.jpg

Nedorasli trenutku. Ipak je to generacija koja je "rasla" na mobilnim telefonima i oni se zaravo tek sad socijalizuju, ne poznaju realan zivot, setaju po Srbiji, "otkrivaju" tek sada dobre ljude, sela, gradove i sl, i u tome su se negde "izgubili". Nemaju zivotno iskustvo, niti potrebnu ozbiljnost.
Ispravka, u šetnje po Srbiji su krenuli da bi proširili reč, koja glasi: zakon i ustav. Tako da nikakve veze nema to što ti pišeš da se deca''socijalizuju'' tek sada. Odlično su svime što su uradili pokazali koliko su socijalizovani, koliko su najbolje od tehnologija usvojili a to je nedosatatak mržnje prema svima koji drugačije misle od njih, za razliku od starijih isključivih ljudi.

Ispravka, u šetnje po Srbiji su krenuli da bi proširili reč, koja glasi: zakon i ustav. Tako da nikakve veze nema to što ti pišeš da se deca''socijalizuju'' tek sada. Odlično su svime što su uradili pokazali koliko su socijalizovani, koliko su najbolje od tehnologija usvojili a to je nedosatatak mržnje prema svima koji drugačije misle od njih, za razliku od starijih isključivih ljudi.
Ako je zakon i Ustav, onda je bilo 100 puta pametnije ici kod odgovarajucih sudova, institucija.

Nije, ima i toga da se socijalizuju i da ne znaju sta je realan zivot.

Meni je drago ako su dobri i ne mrze, ali to ne znaci da imaju potrebnu snagu za promene, istinske. Malo su "autisticni", bar meni tako deluju. Zadovoljni sami sobom, zadovoljni setnjama i toliko, a nigde razgovora (sa drugom stranom) koji je neophodan i dokaz zrelosti.

Back