Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 47.360
Mišljenja sam da je uzrok u korumpiranosti opozicije i studenata.Takvo je moje mišljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidi, i ja sam bas razmisljao u slicnom kontekstu, ali evo kako tacno: studenti se iz apsurdnih razloga uzimaju kao norma nekakvog postenja i cistote. A u stvari su daleko vise ogrezli u porocima svih vrsta od odrasle populacije. Samo nisu ogrezli u korupciji, zasto? Zato sto se u njihovom svetu ne vrte nikakve pare. Vrte se prepisivanje na ispitima, neucenje, alkohol, droga, losa muzika, seks, u svim tim stvarima njihova dekadencija je maksimalna.Mišljenja sam da je uzrok u korumpiranosti opozicije i studenata.Takvo je moje mišljenje.
caciji na haparatima, ne da ste propali, nego ste pukli, pa caci broj 1 je najavio borbu protiv korupcije, sta bi sada, samo laganje vam preostalo da zapravo drugi trebaju da se bore sa korupcijom?Mišljenja sam da je uzrok u korumpiranosti opozicije i studenata.Takvo je moje mišljenje.
Shvatio je da oni ne zele nikakvu borbu protiv korupcije a takodje se javno pokajao i za ispunjenje treceg zahteva. Red bi bio da se pokaje i za cetvrti i vrati zakon na staro ako je moguce. Ako ne ove, onda sledece godine...caciji na haparatima, ne da ste propali, nego ste pukli, pa caci broj 1 je najavio borbu protiv korupcije, sta bi sada, samo laganje vam preostalo da zapravo drugi trebaju da se bore sa korupcijom?
Vas ljubitelje revolucija,ustanaka,lustracija i smeštaja drugih u zatvore zato što su vam antipatični ili još češće zato što su uspešni svakako čeka susret sa stvarnošću.Bolje da do tog susreta dođe što pre.Misljenje ti je pogresno.
Tema lock![]()
Korumpiranost bi značila da nešto mogu da urade ali to ne žele jer su plaćeni za to. Ja mislim da su jednostavno nesposobni. I plus toga uobražene neznaliceMišljenja sam da je uzrok u korumpiranosti opozicije i studenata.Takvo je moje mišljenje.
Vi necete imati izbora. Progutacete sve. @Gruban
Kontrarevolucija cveta na svim poljimaСветска банка предвиђа да ће Грузија имати највећи просечан економски раст у региону Европе и Централне Азије, са стопом од 6,7 одсто од 2024. до 2026. године. 17. 1. 2025.
Svako danas ima goozicu i misljenje.Mišljenja sam da je uzrok u korumpiranosti opozicije i studenata.Takvo je moje mišljenje.
sto se nas tice dozivotno da se kaje u zabeli, a vama cacijima nema leka, koji zivite u virtuelnom svetuShvatio je da oni ne zele nikakvu borbu protiv korupcije a takodje se javno pokajao i za ispunjenje treceg zahteva. Red bi bio da se pokaje i za cetvrti i vrati zakon na staro ako je moguce. Ako ne ove, onda sledece godine...
Ustala su zbog raspusta jer niko ne voli da ide u skolu, ne budi toliki licemer.Ta deca nisu ustala zbog Dinka Gruhonjica ili Dragana Djilasa, ustali su zbog nepravde u toj drzavi,
Sutra sviraju kraj,dosta ste se izmotavali i nervirali pošten svet.ustanak nije propao, a sto puta plasirana laz ti nece postati istina
Teško se miriš sa stvarnošću? Tvoji su samo opet namestili Vučiću loptu na volej, a da vam je privi put.Misljenje ti je pogresno.
Tema lock![]()
Deca ne znaju ništa baš zato jer su deca.Koji je vama ljudi?
Ta deca nisu ustala zbog Dinka Gruhonjica ili Dragana Djilasa, ustali su zbog nepravde u toj drzavi, nepravde koja traje decenijama a rezultirala je pogibijom ljudi na stanici u NS. Nije poenta u opoziciji i da li oni zele da se prikace na studentski voz, poenta je sto vam mladost/buducnost te drzave smatra da zivi u korumipranoj drzavi i sto ih bilmezi pljuju. Ta decurlija nije na ulici zato sto navijaju za SPP ili neku drugu stranku, oni jednostavno zele bolji zivot i normalnije drustvo.
Edit.
Meni je njih najiskrenije zao, zrtvovali su svoju skolsku godinu zbog vas mnatorih koji ste navikli da se valjate u g.ov.n.i.m.a korupcije.
Iza cega se ti krijes?Teško se miriš sa stvarnošću? Tvoji su samo opet namestili Vučiću loptu na volej, a da vam je privi put.
Pa ti i o ustancima? Oružanim?ustanak nije propao, a sto puta plasirana laz ti nece postati istina
Ustanak je propao zato što je sintetički ...Mišljenja sam da je uzrok u korumpiranosti opozicije i studenata.Takvo je moje mišljenje.
Sutra sviraju kraj,dosta ste se izmotavali i nervirali pošten svet.
Ne, iza čega se kriješ ti? Ne želim Majdane po Srbiji i to je sve. Imaš izbore, zahtevaj ih, podržao bih te u tome, bezuslovno.Iza cega se ti krijes?