Zašto je propao i ovaj ustanak?

Mišljenja sam da je uzrok u korumpiranosti opozicije i studenata.Takvo je moje mišljenje.
Pa vidi, i ja sam bas razmisljao u slicnom kontekstu, ali evo kako tacno: studenti se iz apsurdnih razloga uzimaju kao norma nekakvog postenja i cistote. A u stvari su daleko vise ogrezli u porocima svih vrsta od odrasle populacije. Samo nisu ogrezli u korupciji, zasto? Zato sto se u njihovom svetu ne vrte nikakve pare. Vrte se prepisivanje na ispitima, neucenje, alkohol, droga, losa muzika, seks, u svim tim stvarima njihova dekadencija je maksimalna.

Zakljucujemo da bi takodje bili i maksimalno korumpirani da su u prilici, jer se to sve nadovezuje jedno na drugo.

Opoziciju je pak suvisno komentarisati...

Poslednja izmena:
Mišljenja sam da je uzrok u korumpiranosti opozicije i studenata.Takvo je moje mišljenje.
caciji na haparatima, ne da ste propali, nego ste pukli, pa caci broj 1 je najavio borbu protiv korupcije, sta bi sada, samo laganje vam preostalo da zapravo drugi trebaju da se bore sa korupcijom?

gde bezite caci?

caciji na haparatima, ne da ste propali, nego ste pukli, pa caci broj 1 je najavio borbu protiv korupcije, sta bi sada, samo laganje vam preostalo da zapravo drugi trebaju da se bore sa korupcijom?
Shvatio je da oni ne zele nikakvu borbu protiv korupcije a takodje se javno pokajao i za ispunjenje treceg zahteva. Red bi bio da se pokaje i za cetvrti i vrati zakon na staro ako je moguce. Ako ne ove, onda sledece godine...

Misljenje ti je pogresno.
Tema lock 🔐
Vas ljubitelje revolucija,ustanaka,lustracija i smeštaja drugih u zatvore zato što su vam antipatični ili još češće zato što su uspešni svakako čeka susret sa stvarnošću.Bolje da do tog susreta dođe što pre.
Pokojni Đinđić govorio je Ako moraš da progutaš žabu,progutaj je što pre.Ako moraš da progutaš više žaba,progutaj prvo najveću.

Vi necete imati izbora. Progutacete sve. @Gruban

Грузија: Сакашвили добио казну од још девет година

:per:
Revolucija traje kratko, a dobija dugo...
Светска банка предвиђа да ће Грузија имати највећи просечан економски раст у региону Европе и Централне Азије, са стопом од 6,7 одсто од 2024. до 2026. године. 17. 1. 2025.
Kontrarevolucija cveta na svim poljima :per:

Shvatio je da oni ne zele nikakvu borbu protiv korupcije a takodje se javno pokajao i za ispunjenje treceg zahteva. Red bi bio da se pokaje i za cetvrti i vrati zakon na staro ako je moguce. Ako ne ove, onda sledece godine...
sto se nas tice dozivotno da se kaje u zabeli, a vama cacijima nema leka, koji zivite u virtuelnom svetu

juce ste bili lojalisti,a danas caciji jer vucic i vucevic naredise?

Сва упоришта СНС падају, темељно се распада Вучићева власт

Poslednja izmena:
Koji je vama ljudi?
Ta deca nisu ustala zbog Dinka Gruhonjica ili Dragana Djilasa, ustali su zbog nepravde u toj drzavi, nepravde koja traje decenijama a rezultirala je pogibijom ljudi na stanici u NS. Nije poenta u opoziciji i da li oni zele da se prikace na studentski voz, poenta je sto vam mladost/buducnost te drzave smatra da zivi u korumipranoj drzavi i sto ih bilmezi pljuju. Ta decurlija nije na ulici zato sto navijaju za SPP ili neku drugu stranku, oni jednostavno zele bolji zivot i normalnije drustvo.

Edit.
Meni je njih najiskrenije zao, zrtvovali su svoju skolsku godinu zbog vas mnatorih koji ste navikli da se valjate u g.ov.n.i.m.a korupcije.

Koji je vama ljudi?
Ta deca nisu ustala zbog Dinka Gruhonjica ili Dragana Djilasa, ustali su zbog nepravde u toj drzavi, nepravde koja traje decenijama a rezultirala je pogibijom ljudi na stanici u NS. Nije poenta u opoziciji i da li oni zele da se prikace na studentski voz, poenta je sto vam mladost/buducnost te drzave smatra da zivi u korumipranoj drzavi i sto ih bilmezi pljuju. Ta decurlija nije na ulici zato sto navijaju za SPP ili neku drugu stranku, oni jednostavno zele bolji zivot i normalnije drustvo.

Edit.
Meni je njih najiskrenije zao, zrtvovali su svoju skolsku godinu zbog vas mnatorih koji ste navikli da se valjate u g.ov.n.i.m.a korupcije.
Deca ne znaju ništa baš zato jer su deca.

Back