Zašto je propao i ovaj ustanak?

Ako je zakon i Ustav, onda je bilo 100 puta pametnije ici kod odgovarajucih sudova, institucija.

Nije, ima i toga da se socijalizuju i da ne znaju sta je realan zivot.

Meni je drago ako su dobri i ne mrze, ali to ne znaci da imaju potrebnu snagu za promene, istinske. Malo su autisticni, bar meni tako deluju.

какав закон ? о коме закону ти причаш? з аубиство колима 12 месеце наногице ... то ј езакон ?

482327

Ne, iza čega se kriješ ti? Ne želim Majdane po Srbiji i to je sve. Imaš izbore, zahtevaj ih, podržao bih te u tome, bezuslovno.

Šta želiš ti?

Znas li bilo sta o pravnoj teoriji, jesu te ucili to po tim tvojim istorijskim i jezickim skolama?

Mozes li da razumes zasto likovi poput FSB i;i Vucicevih mafijasa ne mogu da budu legitimne i lefalne opcije na izborima?

Bukvalno SVI drugi mogu, osim diktatora koji vlada 10+ godina.

Mozes li da razumes zasto likovi poput FSB i;i Vucicevih mafijasa ne mogu da budu legitimne i lefalne opcije na izborima?
Ti si za razliku od ostalih otvoreno protiv FSB, dok se oni kriju iza gluposti.

Dakle niko nema odgovor na moj kriterijum - da li su spremni da glasaju za politicku opciju koja zastupa ruskokineske interese a da je te zemlje jasno podrzavaju, kao sto podrzavaju Vucica, Dacica i Vulina?

Da li bi mozda trebalo prepustiti vlast 100% Dacicu i Vulinu, a da izbacimo SNS? Mogli bi to da navedu kao mogucnost...

kad god je bilo strajkova bilo je i strajk-brejkera

kad god je bilo diktature i okupacije, bilo je i vatrenih pobornika diktatora ili okupatora

nismo svi isti, i nismo svi dobri, i nismo svi humani i imamo potpuno razlicite poglede na istu stvar
a i metar mudrosti od zadnjice do glave je dugacak, nekad treba i decenije da se predje, a kod nekog nikad ni ne predje.

Ako je zakon i Ustav, onda je bilo 100 puta pametnije ici kod odgovarajucih sudova, institucija.

Nije, ima i toga da se socijalizuju i da ne znaju sta je realan zivot.

Meni je drago ako su dobri i ne mrze, ali to ne znaci da imaju potrebnu snagu za promene, istinske. Malo su "autisticni", bar meni tako deluju. Zadovoljni sami sobom, zadovoljni setnjama i toliko, a nigde razgovora (sa drugom stranom) koji je neophodan i dokaz zrelosti.
Kojih??? Onih koji još nikoga nisu ni optužili ni osudili?? Koji rade samo po direktivi i nemaju pojma šta znači pravo i zakon?? Izvini, al ovo mi je previše smešno. Imam pitanje za tebe : da li bi ti razgovarala sa nekim, ko te je slagao, ponizio i uvredio više puta? Da li bi razgovarala sa nekim ko je toliko puta prekršio zakon države u kojoj je predsednik? Da li bi ti razgovarala sa nekim ko te naziva bagrom, huliganom i ruljom??

Kojih??? Onih koji još nikoga nisu ni optužili ni osudili?? Koji rade samo po direktivi i nemaju pojma šta znači pravo i zakon?? Izvini, al ovo mi je previše smešno. Imam pitanje za tebe : da li bi ti razgovarala sa nekim, ko te je slagao, ponizio i uvredio više puta? Da li bi razgovarala sa nekim ko je toliko puta prekršio zakon države u kojoj je predsednik? Da li bi ti razgovarala sa nekim ko te naziva bagrom, huliganom i ruljom??

pojedini izgleda žive u nekoj drugoj dimenziji

Ne bih, iako ponesto od ovog navedenog nije tacno da je izreceno za studente, ali bih onda razgavarala sa onim koga smatram nadleznim. Oni nikoga ne smatraju nadleznim (iako traze od institucija bolji rad), pa se postavlja pitanje, koje je njihovo resenje?

Ne bih, iako ponesto od ovog navedenog nije tacno da je izreceno za studente, ali bih razlogavaral sa onim koga smatram nadleznim. Oni nikoga ne zmatraju nadleznim, pa se postavlja pitanje, koje je njihovo resenje?
Jer do sada je mnogo puta dokazano da su nam institucije korumpirane, da su nam vladajuće strukture korumpirane, da su nam nestručni ljudi sa kupljenim diplomama na ključnim pozicijama u državi, koga od njih smatraš nadležnim?

Jer do sada je mnogo puta dokazano da su nam institucije korumpirane, da su nam vladajuće strukture korumpirane, da su nam nestručni ljudi sa kupljenim diplomama na ključnim pozicijama u državi, koga od njih smatraš nadležnim?
To pitanje postavi njima, jer upravo oni ocekuju da te institucije (korumpirane i "nikakve" ) rade svoj posao kako treba. Contradictio in adjecto.

To pitanje postavi njima, jer upravo oni ocekuju da te institucije (korumpirane i "nikakve" ) rade svoj posao. Contradictio in adjecto.
Ne, oni očekuju da takvi ljudi shvate da je vreme da daju ostavke i da institucije počnu da funkcionišu onako kako je to ustavom predviđeno a ne članskom kartom.

Ne, oni očekuju da takvi ljudi shvate da je vreme da daju ostavke i da institucije počnu da funkcionišu onako kako je to ustavom predviđeno a ne članskom kartom.
Da se ja pitam, a ne pitam se - ukinuo bih sve politicke partije (barem privremeno) - partokratijom smo stigli u besmisao, mora da nadjemo novi nacin za drustveni dogovor. Ovaj, kakav je, ne valja.

Ok. Ko ih sputava da traze? No nemaju prava ni na mazohizam ni na sadizam prema ostatku zajednice. Ako nece da uce to je njihov stav.
Мислиш, треба да се буне у своја 4 зида?!
Знаш како, мени не би сметало да постоје два паралелна света (свет и полусвет) без додирних тачака међу њима. Проблем је што полусвет може да живи искључиво на грбачи света.

Nemaju zivotno iskustvo, niti potrebnu ozbiljnost i cvrstinu.
Причаш о животном искуству и озбиљности, а онда подржаваш власт која је на важна места довела шофере и фризере. Браво.

a nigde razgovora (sa drugom stranom) koji je neophodan i dokaz zrelosti.
Сећаш се онда када је вођа ове криминалне организације водио неки дијалог, пред оком јавности, са другом страном?
Е, ни ја.

Dakle niko nema odgovor na moj kriterijum - da li su spremni da glasaju za politicku opciju koja zastupa ruskokineske interese
Ја нисам. Мени су српски интереси испред руских и кинеских.

Back