gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Gledamo zvezdano nebo, i kroz teleskop vidimo sve planete i njihovi sateliti pa i naš Mesec, svi su gore, a mi dole, najniže.
Zašto?
Zašto?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledamo zvezdano nebo, i kroz teleskop vidimo sve planete i njihovi sateliti pa i naš Mesec, svi su gore, a mi dole, najniže.
Zašto?
To je zato što je Zemlja ravna ploča.Gledamo zvezdano nebo, i kroz teleskop vidimo sve planete i njihovi sateliti pa i naš Mesec, svi su gore, a mi dole, najniže.
Zašto?
Mislim da smo to odavno raspravili. Zemlja je ravna ploča, a kornjača je nosi na svojim leđima.To ti se samo iz ove perspektive čini..............![]()
nije, nego je disk koji nose četri slona na oklopu velikog A'TuinaTo je zato što je Zemlja ravna ploča.![]()
Grešiš. Mislim grešiš silno sinko.nije, nego je disk koji nose četri slona na oklopu velikog A'Tuina![]()
I sa njima se neko zajebava pa im mjesec navece gore !Pitaj Australijance.
Zašto?
Mislim da smo to odavno raspravili. Zemlja je ravna ploča, a kornjača je nosi na svojim leđima.
"slatka mala izvrnuta torto, dno ti na vrhu stoji"Ja sam uveren da je Zemlja suplja i da smo mi unutra, zajedno sa zvezdama....
Ja sam dobila pouzdnu informaciju da mi ne postojimo!!! Cemu sad sve ovo kad smo mi svi samo virtuela u virtueli ...c..c..
...niste znali???
Ne znam gde si ti...ali ja gledam u zvezde odozgo...cesto se uplasiom da cu da se "otkacim" sa asfalta i da padnem na njih....
Cinimi se da je percepcija problem....
E, a da li silf kad opali u zemlju postane gnom ili mu je već dovoljna kazna da se rodi kao čovek?Ne, ne i ne. To je zato što smo pali zbog naših gluposti.![]()
To ti se samo iz ove perspektive čini..............![]()
Iz koje perspektive? A oni na jugu Afrike, recimo, da li isto vide sve planete iznad, ili?
Ovo je vrlo zanimljivo pitanje. Ajd sad mesec, manje-više, on je naš satelit i uvek je tu oko nas, ali ostale planete?
Bravo za postavljačicu teme!
Сестро, у свемиру не постоји горе доле, то је земаљски појам, и постоји само захваљујући гравитацији.Gledamo zvezdano nebo, i kroz teleskop vidimo sve planete i njihovi sateliti pa i naš Mesec, svi su gore, a mi dole, najniže.
Zašto?
Сестро, у свемиру не постоји горе доле, то је земаљски појам, и постоји само захваљујући гравитацији.