Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imaš na snimku hrvatske oznake na ramenu. Mambe, Tigrovi pi*ke materine kako god vide se kad izvode civile na livadu.
tu nitko nije strijeljan, oni tada nikog nisu ubili, jedino su natjerali par srba da skinu uniformu ispod civilke... a ovo što ima snimljeno to su počinili vojnici 505 bužimske.... mambama trebate reći hvala jer su oni spriječili te iz bužimske da naprave veći pokolj...

pa nisu to mambe, tulipani... :)

Šta piše na ramenu vojniku sa snimka

2020-10-12_222017.png

tu nitko nije strijeljan, oni tada nikog nisu ubili, jedino su natjerali par srba da skinu uniformu ispod civilke... a ovo što ima snimljeno to su počinili vojnici 505 bužimske.... mambama trebate reći hvala jer su oni spriječili te iz bužimske da naprave veći pokolj...

Možda na snimku ubija pripadnik bužimske brigade ali Crne mambe su itekako učestvovale u zločinu i ubijale srpske civile.

To jasno kažu izjave svjedoka.

Kasnije ih je stigla pravda.

Nego ne odgovori mi, šta su ti zlikovci tražili u srpskoj Kostajnici?

Možda na snimku ubija pripadnik bužimske brigade ali Crne mambe su itekako učestvovale u zločinu i ubijale srpske civile.

To jasno kažu izjave svjedoka.

Kasnije ih je stigla pravda.

Nego ne odgovori mi, šta su ti zlikovci tražili u srpskoj Kostajnici?
a ****** cilj je bio ishitren, i u vezi sa zaposjedanjem banja luke. vrlo brzo se ispostavilo da su Ameri donijeli odluku da se to zaustavi, loša komunikacija, muslimani nisu ni pokrenuli svoj dio aktivnosti i ispalo je kako je ispalo... kako rekoh da je stipetić dobio zadaću da to odradi, to bi se odrađivalo drugačije... i tada bi pričali o tom događaju na drugi način, ali što bi bi bilo kad bi bilo nije bitno... jer nije bilo...

a ****** cilj je bio ishitren, i u vezi sa zaposjedanjem banja luke. vrlo brzo se ispostavilo da su Ameri donijeli odluku da se to zaustavi, loša komunikacija, muslimani nisu ni pokrenuli svoj dio aktivnosti i ispalo je kako je ispalo... kako rekoh da je stipetić dobio zadaću da to odradi, to bi se odrađivalo drugačije... i tada bi pričali o tom događaju na drugi način, ali što bi bi bilo kad bi bilo nije bitno... jer nije bilo...

Ma da a i vruće je bilo pa vam je sunce išlo u oči, neki vjetrić posle duvao, mnogo je ometanja bilo od strane prirodnih sila a inače bi vi sve zauzeli da je bio drugi komandant.:mrgreen:

I da ste sposobni za bilo šta drugo osim zločina.

:hahaha:

Zaustavili vas Ameri....hahahahahahahahah

Ne znam jesi li svjestan da opisuješ neke od najbriljantnijih akcija u povijesti ljudskog roda...

Hrvati su zauzeli cijelu zapadnu Bosnu sa manje ili podjednako gubitaka kao u Oluji, a Srbima je pritom izbrisan kompletni krajiški korpus VRS koji je brojčano i oružano bio u rangu VRSK. Imali ste više ljudi u obrani tamo nego mi u napadu, a tako ste izgubili i u Oluji. Velika većina hrvatskih snaga u Oluji nije stigla biti ni upotrebljena. Jedan na jedan fajt i jedno i drugo. Razlika u kvaliteti ENORMNA...
NATO prestravljen i šokiran od svoje politike obrane krajine mijenja priču u "dođite u NATO molim vas"...

Hrvati su zarobili kompletan kordunski korpus tamo. Nije bilo streljanja, zločina. I mi smo sve snimili kamerom kao i vi na ovčaru. Ali mi nemamo šta skrivat dok kod vas tek predstoji sramota kada snimci vaših logora za silovanje počnu ispadat koji nažalost postoje...

Neki muslimani na snimku pobili su neke Srbe. Da, iskoristili su hrvatsku pobjedu i pobili Srbe u Oluji što se kasnije pripisuje Hrvatima...
Dakle i to malo zločina šta je bilo u Oluji - presudom iz Haga navode se 44 zločinački ubijena civila u Oluji - nisu sve napravili Hrvati. Bilo je još puno mrtvih civila kao kolateralne žrtve, ali samo 44 dokazana zločina od čega nisu sve Hrvati napravili...

Eto, to si i ti pomogao dokazat snimkom muslimanskog zločina iz Oluje...
HVALA...

.
Kad ste bili toliko jaki sto ne oslobdiste Vukovar,citav vam se rat zasniva na njemu a njega niste oslobodili 95,zasto,zato sto ste uzeli samo vec dogvorene prodate teritorije,sve vise od toga bi dobili po picci kao od amrikanaca kao kada ste otisli dalje nego sto vam receno u Bosni....samo sto bi u Vukovaru i Slavoniji dobili od Srbijanske vojske pa tu niste ni pokusavali....

ja se nekad pitam jel moguće da je toliki broj ljudi u određenoj populaciji tolikoo potkapacitiran... zarobimo preko 6000 neprijateljskih vojnika tek nakon zarobljavanja kreće se u popisivanje zarobljenih, bez jeb.emti smo mogli izdvojiti bsr 250 ljudi i pobiti ih da naplatimo ovčaru, ali nismo sve smo ih pustili sve do jednog... civile naravno nismo ni pipnuli, a bilo ih je preko 20 000, alo tulipančino... pa daj se zamisli što bi vi radili da ste uspjeli zarobiti 6000 hrvatskih vojnika... samo vam jedno mogu reć, sakrijte se i čkomite jer kad god otvorite ladicu sramotite se...

Kad ste bili toliko jaki sto ne oslobdiste Vukovar,citav vam se rat zasniva na njemu a njega niste oslobodili 95,zasto,zato sto ste uzeli samo vec dogvorene prodate teritorije,sve vise od toga bi dobili po picci kao od amrikanaca kao kada ste otisli dalje nego sto vam receno u Bosni....samo sto bi u Vukovaru i Slavoniji dobili od Srbijanske vojske pa tu niste ni pokusavali....
od k.rca a ne od srbijanske vojske, pa tu ti je kolega napisao da ste se u 4 obrambene linije ukopavali kako bi se obranili, a ne da bi vi nekog napadali....u vojvodini i u istočnom srijemu a ne u istočnoj slavoniji... ;)

ja se nekad pitam jel moguće da je toliki broj ljudi u određenoj populaciji tolikoo potkapacitiran... zarobimo preko 6000 neprijateljskih vojnika tek nakon zarobljavanja kreće se u popisivanje zarobljenih, bez jeb.emti smo mogli izdvojiti bsr 250 ljudi i pobiti ih da naplatimo ovčaru, ali nismo sve smo ih pustili sve do jednog... civile naravno nismo ni pipnuli, a bilo ih je preko 20 000, alo tulipančino... pa daj se zamisli što bi vi radili da ste uspjeli zarobiti 6000 hrvatskih vojnika... samo vam jedno mogu reć, sakrijte se i čkomite jer kad god otvorite ladicu sramotite se...
Svi srbi u Oluji su se sami ubili ili su ih ubili drugi srbi,i oni na Petrinjskoj cesti su se sami gadjali iz aviona....a ona starcad u Varivodama se pobila na kartama....

Znaci mambe su dobro krili tragove,tj ubijali su i vise civila ali se za to ne zna bas sbog toga sto govoris....
opisao sam u detalj što smo pobili... oko 200 pripadnika 31. petrinjske brigade koji se nisu uspjeli izvući, njih smo u jednoj udolini između Peckog i Luščana satrali do zadnjeg, znači doslovno niti jedan nije preživio... vjerujem da srbi banijci znaju koliko ih fali kad je u pitanju ta postrojba

Lažeš konjušaru austrijski, ubijali ste gdje god ste mogli i stigli:

"Nas desetak, oko osam, krećemo preko Orlave, Obljaja i Grubalja i izbijamo na komunikaciju Glina–Dvor kod Brezova Polja. Koridor Topusko–Glina–Dvor potom je presječen kod Gline. Tu su Hrvati sišli našim tenkovima koje su zarobili, pucali na kamione, gazili traktore... Masakr.

opisao sam u detalj što smo pobili... oko 200 pripadnika 31. petrinjske brigade koji se nisu uspjeli izvući, njih smo u jednoj udolini između Peckog i Luščana satrali do zadnjeg, znači doslovno niti jedan nije preživio... vjerujem da srbi banijci znaju koliko ih fali kad je u pitanju ta postrojba
Ne govorim o vojsci vec o civilima,to govori o vasoj hrabrosti......

pa zašto ste vratili, zar to nije sveta srpska zemlja... kakav je to obraz da predate svoju zemlju drugoj državi... nema logike... ;)
Niko to nije rekao,kakva sveta zemlja,sta lupas....zna se kako je vraceno i zasto,iz istog razloga zasto ste 95 dobili sve one druge teritorije.....cista predaja teritorije,srbi su rat izgubili zbog srba a ne zbog vas.....vi ste samo lizali odgovarajucu guzicu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back