dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.025
Od povampirenog četništva. Lijepo sam napisao. Znaš valjda čitati?
Kakvog četništva kad je Ustav SR Srbije donešen 1990. godine? Šta lupaš ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od povampirenog četništva. Lijepo sam napisao. Znaš valjda čitati?
I Srba u RH ima 23% od oniliko koliko ih je bilo 1991 pa ne postavljaš šaljive znakove
Па докле год има вас, Срба католика, постојаће.
Ја сам одавно прокљувио да сте ти и ова екипица која свраћа овамо са овим чудним фашистичким тезама, само декларативно Хрвати.
O cemu ti to?Sve se zna, cak i to da ste saradjivali sa ustasama i talijanima protiv naroda....
1992.Kada "tada"? 1991. godine ili 1992.?
Isto kao i ustaša u SRH 1990, di je problem?Kakvog četništva kad je Ustav SR Srbije donešen 1990. godine? Šta lupaš ti?
Palo je i Kosovo, na pola i RS, a Sandžak se klima ko stare babe zub.
Srbi su široke ruke, sve će dati što imaju.Zaboravio si da Orban traži natrag Vojvodinu. Možda i sam Beograd.
Situacija tek počinje da se komplikuje moj Sabahudine.
To nisu najveći zločini nakon WW2 neuko govedo jedno.
Vi ste protjerali 250 000 ljudi i vi nekome serete o nečemu potomci najgorih koljača djece i žena!
Džukele bestidne!
poznate su vrlo dobro činjenice o tom tko je koga i u kojoj mjeri financirao u vrijeme prisilnog suživota, nego ajde ti meni ljudski i humanistički prokomentiraj ova 3 video priloga koja sam stavio i plus samo jedan od niza zločina koja je ova pijana skupina razbojnika, bandita i zločinaca počinila....Pitamo te ljudski i humanisticki.
Da li je normalno jednom narodu ,Srbima, kojem su potomci dobili odstetu za teror u nacistickim logorima od Nemacke vlade oduzeti taj novac i prebaciti u Hrvatsku da bi se njime gradila Hrvatska elektro industrija .
Ako ne volite nas zasto onda volite Srpske pare.
Slažem se ali i dalje se drže tenzije da se ono malo njih što je ostalo ne oseća ni slobodno ni komotno u vašoj državi. Agenda vam je pre ispunjenjem, a sada će te u narednih 20-30 godina pokrštavanjem da izbrišete sve Srpsko.
aj reci da se zaje.bavašRvati preobuceni u Srbe .
Srbi su prvo protjerali preko 450.000 Hrvata 1991. godine. Da su Hrvati protjerali 1995. godine 250.000 Srba, to bi značilo da ste nam ostali dužni za još 200.000. Taj manjak u naplati se i dalje pamti. Nemoj mislit da se ne pamti.
To je bilo prije Oluje međede.Neko organizirano u motornim vozilima, neko preko brda i planina...
Значи то што су комунисти протерали фолксдојчере након ДСР, је теби оправдање да то урадиш Србима 1990?
To nije istina. Secesija nije mačiji kašalj prema saveznom ustavu.
Ne provaljuj se.
Raspala se SSSR po republičkim granicama i nije bilo gotovo nikakvih problema, unatoč tome što su deseci tisuća Rusa ostali u drugim državama.
Raspala se ČSSR i sve je bilo mirno razdruženo po republičkim granicama. Nikakav problem.
Raspala se SFRJ. Srbi popisdili i stvorili kaos.
Шта теби није јасно?I Srba u RH ima 23% od oniliko koliko ih je bilo 1991 pa ne postavljaš šaljive znakove
Pobježe ti Mujo sa teme a? Ako ako.
To je skraćenica "ako si" istog značenja kao "neka si" u starogovoru.Piše se neka, neka, a ne ako, ako. Ako je nagodbeni veznik i označava nagodbu. Primjer: Ako ti meni daš bombone, ja ću tebi dati loptu. Daj ne masakrirajte jezik više!!
Шта теби није јасно?
Pogledajte prilog 776773
Nije mi jasno gdje je relevantnost s 23%.Шта теби није јасно?
Pogledajte prilog 776773