Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.847
Cca pola NDH nedostajeNe znam za njega, ali meni nije jasno zašto si smanjio granice NDH.
Gdje je cvijeće, gdje je Zemun.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cca pola NDH nedostajeNe znam za njega, ali meni nije jasno zašto si smanjio granice NDH.
На није то ништа, ситница.. ТЕк ће бити СМАЊЕНА И СКРАЋЕНА НДХ!Ne znam za njega, ali meni nije jasno zašto si smanjio granice NDH.

Jel vi junaci smete da se useljavate u srpske kuce i stanove? Znate li da je sve oteto prokleto i da ce neko jednom doci da naplati? To smete da ostavite svojoj deci?
UNHCR sigurno ne laže, to su prognanici zajedno s izbjeglicama, tj svima iz BiH koji su došli u RH.Kako je moguće da je iz RSK izbjeglo 550 000 Hrvata a ta teritorija je brojala:
https://hr.wikipedia.org/wiki/Republika_Srpska_Krajina
Ko sad laže tu?
pa njemci to imaju u planu riješiti... bez vojvodine će srbi nedvojbeno ostati samo je pitanje kada...Pitanje je bilo jednostavno - je li pitanje Folkdoječara u Srbiji riješeno ili nije?
Na vasem mestu, ja u srpskim kucama i na imanjima ne bih spavao ni decu dovodio...

Kakvog četništva kad je Ustav SR Srbije donešen 1990. godine? Šta lupaš ti?
UNHCR sigurno ne laže, to su prognanici zajedno s izbjeglicama, tj svima iz BiH koji su došli u RH.
Ali, nije to bitno. Bitno je da kmečiš Hrvatima da su etnički čistaći, a Srbi su u najmanju ruku bili jednaki etnički čistaći. Ali to se ne broji jer su to Srbi
Pa nisu Srbi prvi debilu jedan, zašto sam ti postavio datume.
Ko kaže da je to bilo 91? Najveći broj, 550k, je bio 93-ćePa kako izbjeglice iz BiH 1991. godine?
"Oružane bitke nisu isključene"Ae ne seri molim te, provalio si se ko konj.
Типично "закључивање" домољупчета коме је сва "повијест" смештена у ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД....Što ti je manja Srbija tim imaš veće apetite.
Dosta zanimljivo

Cca pola NDH nedostaje
Gdje je cvijeće, gdje je Zemun.
pa njemci to imaju u planu riješiti... bez vojvodine će srbi nedvojbeno ostati samo je pitanje kada...
Objasni onda patrijotsku logiku da se prostor gdje žive Srbi nakon svakog rata smanji, a oni bi i dalje ratovali. Mazohizam? Autošovinizam? Sklonost lažima i mitomaniji? Daj neko objašnjenje.Типично "закључивање" домољупчета коме је сва "повијест" смештена у ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД....
...Домољупчета клептоманског које прстом не може показати гроб ниједног "рватског" краља.![]()
Типично "закључивање" домољупчета коме је сва "повијест" смештена у ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД....
...Домољупчета клептоманског које прстом не може показати гроб ниједног "рватског" краља.![]()
Prvo tvrdiš da su Srbi prvi pa onda kad postane jasno da to nije istina - nije važno ko je.Tupko, trenutno uopće nije bitno tko je prvi započeo. Bitno je samo da se Jugoslavija dezintegrirala kao i sve ostale komunističke federacije na tlu Europe. Svugdje je to prošlo razdruživanjem po republičkim granicama i gotovo bez ikakvih problema, samo su Srbi htjeli nekakvo drugačije rješenje. A tovara...
Теби објашњавати је као ложити камин поред куће....Objasni onda patrijotsku logiku da se prostor gdje žive Srbi nakon svakog rata smanji, a oni bi i dalje ratovali. Mazohizam? Autošovinizam? Sklonost lažima i mitomaniji? Daj neko objašnjenje.
Pa Mej pominje izbjeglice iz 1991. godine iz BiH. Pratiš li temu jbm te ćorava?Ko kaže da je to bilo 91? Najveći broj, 550k, je bio 93-će
Prvo tvrdiš da su Srbi prvi pa onda kad postane jasno da to nije istina - nije važno ko je.
Твоје питање је тачно по мјери твоје домољупчадске "наобразбе" те је требалоPokaži ti meni jedan grob Vlastimirovića koji su vladali Srbima u isto vrijeme kad i hrvatski kraljevi!
Теби објашњавати је као ложити камин поред куће....
Сувише су домољупчад тупава да скуже историјске токове и да су им тренутни "узлети"
у историјском контексту тек нешто као трептај ока...
НЕМА НАДЕ И ПЕРСПЕКТИВЕ "Неовисној" државној накази створеној на изопачености и злочину!

Pa zašto odmah nisi napisao da nije bitno ko je prvi počeo?Jedno ne isključuje drugo. Napisao sam da nije trenutno bitno, a ne da Srbi nisu počeli prvi. Nauči čitati s razumijevanjem!
Твоје питање је тачно по мјери твоје домољупчадске "наобразбе" те је требало
раније да се јавиш да бих посветио више времена за за'ебавање примитиваца
и неписмених интернет мрсомуда... Иди ради нешто корисно, не блеји о стварима
о којима ништа не знаш... 'Ај' здраво.. лака ти ноћ.