- Poruka
- 50.831
Zabole me koga kriviš.Reagovao sam na glupost.Opet,svaka cast na izrazavanju,kad citas postove citaj pravilno,niko ne krivi RS....naravno ako imas cim da zakljucis pravilno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zabole me koga kriviš.Reagovao sam na glupost.Opet,svaka cast na izrazavanju,kad citas postove citaj pravilno,niko ne krivi RS....naravno ako imas cim da zakljucis pravilno

Pa rekao si sto i ja govorim,sto znaci da si reagovao na svoj stav....Zabole me koga kriviš.Reagovao sam na glupost.![]()
Ok važi.,Pametan si,nisi glupPa rekao si sto i ja govorim,sto znaci da si reagovao na svoj stav....

Bar si priznao ,i to je vrlina kad priznas da gresisOk važi.,Pametan si,nisi glup![]()

Treba da budeš mnogo oprezniji.Ne možeš da budeš pametniji ali oprezniji možeš.Bar si priznao ,i to je vrlina kad priznas da gresis![]()
Uvek je zadovoljstvo nesto nauciti od pametnih ljudi kao ti....Treba da budeš mnogo oprezniji.Ne možeš da budeš pametniji ali oprezniji možeš.
E pa sad,tako mator čovek kao ti da uči na forumu nešto što je trebalo da nauči još u mladosti,nije ni malo lepo...Uvek je zadovoljstvo nesto nauciti od pametnih ljudi kao ti....
Nikad nije kasno a jos kad imas od koga....E pa sad,tako mator čovek kao ti da uči na forumu nešto što je trebalo da nauči još u mladosti,nije ni malo lepo...
Ako je meni upuceno,nisam od juce na forumu,a gorih vidim da ima...Padobranac,u poverenju da ti kažem- ima na forumu i gorih od tebe.
Ta poslovica ako je uopšte reč o poslovici,vrlo je sumnjive vrednosti..Kasno je,itekako je kasnoNikad nije kasno a jos kad imas od koga....

Kako za koga,da su to tebi govorili ne bi bio ovako pametan....Ta poslovica ako je uopšte reč o poslovici,vrlo je sumnjive vrednosti..Kasno je,itekako je kasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Srbija je trebala da pomogne RS na istoku a ovi da ne razvlace vojsku i ne povlace sa nekih podrucija,o tome govorim,ne krivim ja RS ona nije mogla bolje,naredjenja su dolazila iz BG...sama RS nista nije mogla bez Srbije...na kraju ni to ne bi vredelo kako se ispostavlja
Samo što su to želje.... Taj rat je mogao da bude dobijen samo brzom pobedom nad Hrvatima 1991 pre nego što su SAD pod uticajem nekih islamskih zemalja odlučile da se raspad SFRJ obavi po avnojevskim granicama međutim do toga nije došlo.Nije došlo između ostalog zato što Srbi nisu pokazivali preterano rasloloženje da ginu a zato što je i na srpskoj strani u raznim strukturama bilo je mnogo buzdovana kakav je i naš forumski kolega padobranac.Potpuno tačno.
Srbija je trebala da pomogne RS na istoku a ovi da ne razvlace vojsku i ne povlace sa nekih podrucija,o tome govorim,ne krivim ja RS ona nije mogla bolje,naredjenja su dolazila iz BG...sama RS nista nije mogla bez Srbije...na kraju ni to ne bi vredelo kako se ispostavlja
Odjebi moroncino,tebi se vise ne obracam....imas ovde kolegu tvoje pameti pa nastavi sa njim....Srbija je blentavi pomogla koliko je mogla
Naredjenja su dolazila da se prekine rat i ratno ludilo
jer to sto si dobio 95
mogao si i 94
i pre pada krajine
Dakle ti je bilo naredjenje koje su ovi ignorisali
A daljim nastavkom rata isto bila pat pozicija i ne bi dobio nista vise od onoga sto ti se vec nudilo
naravno seljacino kad nemas argumenata,Odjebi moroncino,tebi se vise ne obracam....imas ovde kolegu tvoje pameti pa nastavi sa njim....
Ne ,nego hocu da prekinem raspravu sa budalomnaravno seljacino kad nemas argumenata,
tako svaki prodje kao ti.......bas tako
prekine raspravu jer vidi da je ispao glup

Bolje prestani da lazesNe ,nego hocu da prekinem raspravu sa budalom
Znaci ne mogu da prekinem raspravu sa budalom dok ne kazem koliko si pametan,evo suvi si genije ,sve znas ja nemam pojma,sve izmisljam.....pazi mozda je clan Gruban pametniji od tebe,tu ste ali ipak on daleko duze kaki po ovom forumu....Bolje prestani da lazes
Ne kakim po forumu nego po glupanima kakav si tiZnaci ne mogu da prekinem raspravu sa budalom dok ne kazem koliko si pametan,evo suvi si genije ,sve znas ja nemam pojma,sve izmisljam.....pazi mozda je clan Gruban pametniji od tebe,tu ste ali ipak on daleko duze kaki po ovom forumu....
E javio si se,blago tebi tako pametnom,tesko se to radja,a dvojica na jednoj temi,ali bolji si.Ne kakim po forumu nego po glupanima kakav si ti![]()
To sto republika srpska nije nastala 1994 u sadasnjim granicama 51 49 ,zna se tacno kojim, to nije rezultat necije izdaje,vec pogresne politike pala
Da je tada napravljena republika srpska ,krajina ne bi dozivela oluju