Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da a nije

Vredjanje ti je najjaci argument,ali to nece promeniti da nista ne znas,a i znanje ti se zasniva na glupostima koji su vam prodali....internet ekspert :dash::dash::dash::dash::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Evo ako ti sad postavim dokaze crno na belo ,da ti nacrtam situaciju koje se ti ne secas ,vec ti je lakse da izmisljas

hoces li ti onda javno da se izvines za svako slovo koje si ovde bespotrebno napisao??????

hoces li ????

Evo ako ti sad postavim dokaze crno na belo ,onda ti nacrtam situaciju ,koje se ti ne secas ,dakle dokazem ti da lupetas

hoces li onda javno da se izvines za svako slovo koje si ovde bespotrebno napisao??????

hoces li ????
Prepisaces mi ono sto je prezentirano narodu,ja ti govorim o onom sto se desavalo iza kulisa,kada izadju pred novinare jedno se prica a drugo kad se zatvore vrata....ovu podelu pogotovo Muslimani ne prihvataju a ni Hrvati,ali je nametnuta.....da se je Republika Srpska umesla u odbranu RSK danas je ne bi bilo,pa Hrvate su morali vracati prakticki od Banja Luke zato sto to nije bio dogovor ,cak su amerikanci pretili a mozda i opalili po njima da se ovi vrate na dogovorene polozaje....Slobo se je samo trudio da zazstiti Beograd pa je sve na karju prihvatao,posle su ga navatali na Kosmet pa su opet bombardovali Srbiju,znaci samo malo odgodjeno.....i na kraju NATO angazuje same srbe da sjebu same sebe sto znaju najbolje i desi se 5 oktobar....

Prepisaces mi ono sto je prezentirano narodu,ja ti govorim o onom sto se desavalo iza kulisa,kada izadju pred novinare jedno se prica a drugo kad se zatvore vrata....ovu podelu pogotovo Muslimani ne prihvataju a ni Hrvati,ali je nametnuta.....da se je Republika Srpska umesla u odbranu RSK danas je ne bi bilo,pa Hrvate su morali vracati prakticki od Banja Luke zato sto to nije bio dogovor ,cak su amerikanci pretili a mozda i opalili po njima da se ovi vrate na dogovorene polozaje....Slobo se je samo trudio da zazstiti Beograd pa je sve na karju prihvatao,posle su ga navatali na Kosmet pa su opet bombardovali Srbiju,znaci samo malo odgodjeno.....i na kraju NATO angazuje same srbe da sjebu same sebe sto znaju najbolje i desi se 5 oktobar....

Ima nesto sto se zove pogresna politika , nije moralo tako da bude

Ode ti u sirinu nismo o tome pricali vec o onome konkretno , ja sam samo ispravio tvoju laz

dakle republika srpska je mogla da postoji davno pre pada krajine

a zasto nije i zbog cega ,cisto sumnjam da umes da odgovoris ,a nije ni bitno

dakle demantovao sam te ,a ti trabunjaj sta hoces

Ode ti opet presiroko
Ima nesto sto se zove pogresna politika , nije moralo tako da bude ,a dogodilo se i usled gresaka sa nase strane

ja sam ispravio tvoju laz

dakle republika srpska je mogla da postoji davno pre pada krajine , to je ono sto sam ti ukazao

dakle demantovao sam te ,a ti trabunjaj sta hoces
Naravno nasih gresaka i izadaja,jbg pijaca ,prodas nesto da bi zadrzao drugo,upravo si demnatovao sebe....sada koliko ce to da traje druga prica....psoto ovo stanje u bosni je neodrzivo....

Poslednja izmena:
Naravno nasih gresaka i izadaja,jbg pijaca ,prodas nesto da bi zadrzao drugo,upravo si demnatovao sebe....sada koliko ce to da traje druga prica....psoto ovo stanje u bosni je neodrzazivo....
To sto republika srpska nije nastala 1994 u sadasnjim granicama 51 49 ,zna se tacno kojim, to nije rezultat necije izdaje,vec pogresne politike pala

Da je tada napravljena republika srpska ,krajina ne bi dozivela oluju

Zato kada ti kazes da je krajina morala da padne ,da bi nastala republika srpska ili kada aludiras na to.....ja ti odgovaram da nije istina.

I sta tu ima ti dalje da odgovaras

A onda se ti pravis blesav pa kao moralo je sve je to dogovor,izdaja

Onda ti kazem jedno vreme na stolu kod srba su istovremeno i rs i taj ne bas sjajan z 4 i oba se odbijaju

Zato nemoj vise trositi vreme na glupe rasprave poslozi dogadjaje onako kako treba u svojoj glavi ,ukljuci barem malo kritike i onda mozda izvedes neki zakljucak

Poslednja izmena:
Xaxaxaxax ponavljas gluposti sa intreneta....ja sam rekao da RS ne bi bilo da je branila Krajinu....posto nije branila dobila je ono sto je dogovreno,....RSK je osudjen 1993 godine a da to nismo ni znali....RS je oslabila svoje snage koje su branile ledja RSK,povukla specijalne snage i tu su odmah ustase usle,zasto se desio Kupers,kasnije Glamoc,Grahovo...zasto je Mladic prebacen na istok.....zasto je Mladic ovo rekao “I pozdravite mi politicare” .....da li ti znas uopste ista ili ces sada googlati tri sata pre odgovora?

Xaxaxaxax ponavljas gluposti sa intreneta....ja sam rekao da RS ne bi bilo da je branila Krajinu....posto nije branila dobila je ono sto je dogovreno,....RSK je osudjen 1993 godine a da to nismo ni znali....RS je oslabila svoje snage koje su branile ledja RSK,povukla specijalne snage i tu su odmah ustase usle,zasto se desio Kupers,kasnije Glamoc,Grahovo...zasto je Mladic prebacen na istok.....zasto je Mladic ovo rekao “I pozdravite mi politicare” .....da li ti znas uopste ista ili ces sada googlati tri sata pre odgovora?

To sto rs nije pomogla rsk kako se zove i cije je to maslo ????????

Zasto je Mladic prebacen na istok

A ko je to pa njega prebacio?
Sam se prebacio ,mislio da radi nesto pametno.Prece mu bilo to po istocnoj bosni

Dakle zapisano u njegovim dnevnicima koji savet je dobio od Milosevica neposredno pre njegovog vrsljanja ne moras ti da se pravis pametan i da se igras istrazivaca ,jer je ovaj sve zapisivao ,ali i tajno snimao razgovore.Koristilo se to kao dokazni materijal u hagu

Dakle sam otisao tamo ,naravno sa Karadzicem i organizovao ono sto se desilo
sto je jos vise narusilo polozaj rsk ,ali i rs

Dakle jesi li ustanovio konacno posle stotinu glupih postova, od kada se nudi srbima podela bosne na dva dela?

To sto rs nije pomogla rsk kako se zove i cije je to maslo ????????

Zasto je Mladic prebacen na istok

A ko je to pa njega prebacio?
Sam se prebacio ,mislio da radi nesto pametno.Prece mu bilo to po istocnoj bosni

Dakle zapisano u njegovim dnevnicima koji savet je dobio od Milosevica neposredno pre njegovog vrsljanja ne moras ti da se pravis pametan i da se igras istrazivaca ,jer je ovaj sve zapisivao ,ali i tajno snimao razgovore.Koristilo se to kao dokazni materijal u hagu

Dakle sam otisao tamo ,naravno sa Karadzicem i organizovao ono sto se desilo
sto je jos vise narusilo polozaj rsk ,ali i rs

Dakle jesi li ustanovio posle stotinu glupih postova od kada se nudi podela bosne na dva dela?
Upravo si sve potvrdio sto sam rekao,da nisu prodali RSK ne bi bilo republike Srpske a mozda ni Srbije,znaci ljubi guzicu Milosevicu sto nas je prodao....treba ti tri sata da listas po forumima i opet niakvog odgovora nego lupanja....RSK zrtvoana da bi RS opstala,sta ima da se prica.....podela je vazila samo za tu soluciju...da su dobili i tri godine ranije podelu opet bi morali prodati 95 da bi opstali....ovde je prica ko je izdao Krajinu i razlog....ti lupas lupas i ne prestajes

Upravo si sve potvrdio sto sam rekao,da nisu prodali RSK ne bi bilo republike Srpske a mozda ni Srbije,znaci ljubi guzicu Milosevicu sto nas je prodao....treba ti tri sata da listas po forumima i opet niakvog odgovora nego lupanja....
Upravo si potvrdio da si glupav

jer spominjes neki dogovor iz 93 aludiras na nesto
Ne ide tebi inteligencija bas jel da???

Upravo je Milosevic bio taj koji je pritiskao i Mladica i Karadzica da se prihvati podela bosne na dva dela jos 94 koja im je nudjena od medjunarodne zajednice ,a ovog je savetovao da ne dira i ne napada srebrenicu i enklave po istocnoj bosni

Dakle Milosevic ih je molio da prihvate ,ali ovi nisu hteli....to tebi blento smeta

Upravo si potvrdio da si glupav

jer spominjes neki dogovor iz 93 aludiras na nesto
Ne ide tebi inteligencija bas jel da???

Upravo je Milosevic bio taj koji je pritiskao i Mladica i Karadzica da se prihvati podela bosne na dva dela jos 94 i da se zaustavi rat

Dakle Milosevic ih je molio da prihvate ,ali ovi nisu hteli....to tebi blento smeta
Kada sam rekao 93 ti nemas pojma o cemu pricam zato sto nemas pojma ni o cemu se radi,lupas i samo nastavljas da lupas,ovde se prica ko je izdao krajinu i zasto,razlog je recen....Da je Bosna podelila1992,93.94,95 nevzno,Republika Srpska opstaje samo ako ne pomogne RSK.....da je i prestao rat u Bosni ranije a ovi pomogli RSK ne bi vise postojali a kao ni Srbija verovatno.....Milosevic je misleci na tvoju guzicu sve preko Drine prodao,pomogao mu je Karadzic,Mladic sa tim nema veze,ali nazolst znao je sta se sprema ocigledno.......tvoja intelegencija je na nivou na kojem i zasnivas sve svoje teorije,znaci na glupostima....ali opet ti samo potvrdjujes ono sto ja govorim ali zbog te ekstremne intelegencije ti u stvari nemas pojma sta govoris....samog sebe demantiras svakim postom....barem jednom odgovori odmah a ne googlaj sat vremena ....

Poslednja izmena:
Kada sam rekao 93 ti nemas pojma o cemu pricam zato sto nemas pojma ni o cemu se radi,lupas i samo nastavljas da lupas,ovde se prica ko je izdao krajinu i zasto,razlog je recen....Da je Bosna podelila1992,93.94,95 nevzno,Republika Srpska opstaje samo ako ne pomogne RSK.....da je i prestao rat u Bosni ranije a ovi pomogli RSK ne bi vise postojali a kao ni Srbija verovatno.....Milosevic je misleci na tvoju guzicu sve preko Drine prodao,pomogao mu je Karadzic,Mladic sa tim nema veze,ali nazolst znao je sta se sprema ocigledno.......tvoja intelegencija je na nivou na kojem i zasnivas sve svoje teorije,znaci na glupostima....ali opet ti samo potvrdjujes ono sto ja govorim ali zbog te ekstremne intelegencije ti u stvari nemas pojma sta govoris....samog sebe demantiras svakim postom....barem jednom odgovori odmah a ne googlaj sat vremena ....
e ajde pali smorino izopacena

dve proste stvari ne mozes da povezes

da se zaustavio rat u bosni 94 hrvati nikada ne bi dobili dozvolu za oluju.

Ne moras ti da mracis i prosipas neku pamet naprosto to je tako

Krajiske srbe niko ne moze da spoji sa srbijom jer to nije moguce ,nije realno ,nije izvodljivo ,a nema Milosevic moci u rangu klintona pa da moze da izvodi sta hoce.Dobili bi onda neki vid autonimije nesto ko z 4 i to je to

glupe su ti teorije zavere i sve sto pises

ja sam te konkretno demantovao

e ajde pali smorino izopacena

dve proste stvari ne mozes da povezes

da se zaustavio rat u bosni 94 hrvati nikada ne bi dobili dozvolu za oluju.

Ne moras ti da mracis i prosipas neku pamet naprosto to je tako

Krajiske srbe niko ne moze da spoji sa srbijom jer to nije moguce ,nije realno ,nije izvodljivo ,a nema Milosevic moci u rangu klintona pa da moze da izvodi sta hoce.Dobili bi onda neki vid autonimije nesto ko z 4 i to je to

glupe su ti teorije zavere i sve sto pises

ja sam te konkretno demantovao
Opet lupas ,dozvola za Oluju je data odavno,cekao se samo pogodan trenutak,kad je poceo rat kraj se znao par meseci posle,tj kada se JNA povukao,Z4 nikog nije zanimao ni nas ni Hrvate.....ali opet ti nemas pojma sta pises,samo gluposti sa interneta....problem je sto vi mislite da smo mi hteli da budemo deo Srbije,to i Hrvati misle pa lupaju Velika Srbija.....kad nesto naucis javi se ,do tad popravi recnik i nacin izrazavanja koja ti nazalost odgovara intelegenciji

Poslednja izmena:
Znaci,VRS imala dovoljno snaga da brani celih 1000 ili več koliko kilometara fronta ? Da li se nekad pomislio da s tobom nešto nije u redu ?

Opet lupas ,dozvola za Oluju je data odavno,cekao se samo pogodan trenutak,kad je poceo rat kraj se znao par meseci posle,tj kada se JNA povukao,Z4 nikog nije zanimao ni nas ni Hrvate.....ali opet ti nemas pojma sta pises,samo gluposti sa interneta....problem je sto vi mislite da smo mi hteli da budemo deo Srbije,to i Hrvati misle pa lupaju Velika Srbija.....kad nesto naucis javi se ,do tad popravi recnik i nacin izrazavanja koja ti nazalost odgovara intelegenciji
Nije data odavno...nemoj da lupetas ,dakle i dalje lazes lazovcino ,od prvog slova

Ko si ti i odakle si zabole me briga ,ne znas ni ti odakle sam ja ili zasto me zanima ovo

a nemam nameru da ti objasnjavam

bitno je da ti lazes i serviras neke idiotske price, koje prolaze kod slicnih ljudi kakav si sam

najsmesnije od svega je to tvoje kao ti znas nesto ,a u stvari ogranicen i to je to

Nije data odavno...nemoj da lupetas ,dakle i dalje lazes lazovcino ,od prvog slova

Ko si ti i odakle si zabole me briga ,ne znas ni ti odakle sam ja ili zasto me zanima ovo

a nemam nameru da ti objasnjavam

bitno je da ti lazes i serviras neke idiotske price, koje prolaze kod slicnih ljudi kakav si sam

najsmesnije od svega je to tvoje kao ti znas nesto ,a u stvari glup ko zvono
Kako se glup brani,nazivas drugog glupim,a odakle si govori nacin pisanja i izrazavanja a mnogo me i zabole....ti ne lazes nego si uveren u te gluposti...

Zato imam vas pametne , decko
Da je priroda bila malo manje surova prema tebi,da nisi daleko ispod proseka sa sposobnošću uočavanja,blo bi ti jasno da pri datom odnosu snaga,nije postojala nikakva neizvesnost u tom sukobu i da je samo pitanje vremena kad će znatno slabija strana popustiti odnosno izgubiti a slabija strana je VRS i SVK.Samim tim je svaka priča o izdajama,o dogovorima,o pokvarenim političarima .... potpuno deplasirana ali priroda ume da bude vrlo surova :mrgreen:

Da je priroda bila malo manje surova prema tebi,da nisi daleko ispod proseka sa sposobnošću uočavanja,blo bi ti jasno da pri datom odnosu snaga,nije postojala nikakva neizvesnost u tom sukobu i da je samo pitanje vremena kad će znatno slabija strana popustiti odnosno izgubiti a slabija strana je VRS i SVK.Samim tim je svaka priča o izdajama,o dogovorima,o pokvarenim političarima .... potpuno deplasirana ali priroda ume da bude vrlo surova :mrgreen:
Nemam ja nista protiv toga,da se umesala RS ne bi bilo ni nje ni RSK ,ovako bar ostala RS.....ali to ne ponistava ono sto je uradjeno i koje su izdate naredbe sto je doprinelo daleko brzoj propasti RSK....a sa vredjanjima ne razumem,to vise govori sta je tebi priroda uradila,ali sto kazes kocka je to.....

Ovde se pišu neverovatne gluposti čak i za ovakav pdf. Kako je mogla Republika Srpska da pomogne Krajini kada je bila u velikom manjku vojnika i za ratišta na svojoj teritoriji? Elitnih jedinica je bilo premalo, često su korišćene na raznim delovima RS, ljudstvo preumorno, gubici su se povećali... Srbija nije prstom mrdnula da spreči pad Krajine a očekuje se da vojska RS pomogne Krajini. Gluposti. Krajina nije mogla, bez Srbije da se odupre hrvatskoj vojsci. Možda su mogli da pruže otpor još koji dan i to je to. No, ja potpuno razumem stav Srba iz Srbije po pitanju Krajine. Zamislite samo da se Vojska Srbije umešala u rat za Krajinu pa Nato bi bombardovao Srbiju a možda bi i Kosovo bilo izgubljeno. Ovako, zahvaljujući mudroj politici Srbije ništa od toga se nije desilo.

Ovde se pišu neverovatne gluposti čak i za ovakav pdf. Kako je mogla Republika Srpska da pomogne Krajini kada je bila u velikom manjku vojnika i za ratišta na svojoj teritoriji? Elitnih jedinica je bilo premalo, često su korišćene na raznim delovima RS, ljudstvo preumorno, gubici su se povećali... Srbija nije prstom mrdnula da spreči pad Krajine a očekuje se da vojska RS pomogne Krajini. Gluposti.
Srbija je trebala da pomogne RS na istoku a ovi da ne razvlace vojsku i ne povlace sa nekih podrucija,o tome govorim,ne krivim ja RS ona nije mogla bolje,naredjenja su dolazila iz BG...sama RS nista nije mogla bez Srbije...na kraju ni to ne bi vredelo kako se ispostavlja

Nemam ja nista protiv toga,da se umesala RS ne bi bilo ni nje ni RSK ,ovako bar ostala RS.....ali to ne ponistava ono sto je uradjeno i koje su izdate naredbe sto je doprinelo daleko brzoj propasti RSK....a sa vredjanjima ne razumem,to vise govori sta je tebi priroda uradila,ali sto kazes kocka je to.....
U konkretnom slučaju tvoj nerazvijeni mozak ne uočava da RS nije imala na raspolaganju snage koje je mogla da uputi u pomoć RSK .Razlog za to je očigledan.RS odnosno VRS je već bila preopterećena frontom na sopstvenim granicama prema MHF odnosno Hrvatskoj.Da si malo pametniji,pre ulaska u diskusiju o ovoj temi,pripremio bi se na način da pročitaš između ostalog i statističke podatke ali nisi.Nisi krivac ti,Krivac je priroda.

U konkretnom slučaju tvoj nerazvijeni mozak ne uočava da RS nije imala na raspolaganju snage koje je mogla da uputi u pomoć RSK .Razlog za to je očigledan.RS odnosno VRS je već bila preopterećena frontom na sopstvenim granicama prema MHF odnosno Hrvatskoj.Da si malo pametniji,pre ulaska u diskusiju o ovoj temi,pripremio bi se na način da pročitaš između ostalog i statističke podatke ali nisi.Nisi krivac ti,Krivac je priroda.
Opet,svaka cast na izrazavanju,kad citas postove citaj pravilno,niko ne krivi RS....naravno ako imas cim da zakljucis pravilno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back