KianyRiws
Ističe se
- Poruka
- 2.747
Pa i nisu,mnogi.je, je. veći i od pravih srba iz srbije. ovi iz srbije nisu vam ni do koljena![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i nisu,mnogi.je, je. veći i od pravih srba iz srbije. ovi iz srbije nisu vam ni do koljena![]()
Видиш, у свим озбиљним стварима потребан је рад, дисциплина и стрпљење. Борба за Крајину је требало да буде дуга, као рат за северну Ирску, али не, најлакше је џа или бу, и онда кривицу свалити на другог...

je, je. veći i od pravih srba iz srbije. ovi iz srbije nisu vam ni do koljena![]()

Kad cemo se vec gadjati primercima za posmatranje(makar Martic tu ne spada)imate i vi konje za tu trku...i to citavu ergelu.Treba li da pocnem nabrajati????imamo primjer krajinskog kojemu je moralni uzor mile martić. pametnome dosta![]()
imamo primjer krajinskog kojemu je moralni uzor mile martić. pametnome dosta![]()

Нажалост, знам много више него ми треба.Slusaj ovako,bez uvrede naravno,pobrkao si pomove totalno i ne znas sta pises.Vidi se iz tvojih postova da ne znas o nama,Krajisnicima ,apsolutno nista.Nesto si izgleda saznao sa kablovske,od HRT-a,ali to su pogresne informacije.Tim metodama istine o nama,Hrvati uce mlade narastaje kakav odnos imaju prema Srbima,a u cilju sprecavanja vracanja kuci istih.Bukvalno,nemas pojma o nama,a mogao bi da te naucim.Saznanja o nama,kakvi smo kao ljudi i Srbi,uveliko bi ti pomogla da zavolis svoj,srpski narod.Ovako,ostajes hendikepiran...pitaj ove moje zemljake,mozda oni zele...???
Kad cemo se vec gadjati primercima za posmatranje(makar Martic tu ne spada)imate i vi konje za tu trku...i to citavu ergelu.Treba li da pocnem nabrajati????

ma najbolji je ivo ,ciji su preci postali hrvati u 19tom veku![]()

А ја ти по стоти пут понављам да је требало пре 50 година организовати нешто, неки покрет за аутономију Крајине, да је требало у погодном тренутку, нпр 1989. покренути политичку и упоредо герилску акцију са циљем да се притисцима на два паралелна колосека издејствује аутономија за Србе у Крајини, а овако можеш да кривиш олују, Слобу, Туђмана, Бога..problem je u tome sto takvu zlocinacku akciju kao oluja svet nije video ,razumes ,njima je bilo dopusteno i cak su pomagani u tome ,a mi bez srbije to nismo mogli odbraniti...
aman mi smo krajinu naselili iz crne gore ,a to sto kazes nisi u pravu ,milosevic je instalirao djuku u cg ...komunizam im je isto lice ,sto slobo prvo nije svoju crnu goru napravio da bude opet srpskaНажалост, знам много више него ми треба.
Људи нису свугде исти, али је у Крајини победила она опција која је хтела све напречац, све без много муке, и ако је могуће све уз помоћ других..
НА први поглед нема сличности, али слична је ствар и са ЦГ, најпре се у име српства пљачкало по Конавлима, и Херцеговини, па кад је требало отрпети ради српства, окренули су ћурак наопако до те мере да већина више не желе да буду Срби, ***, не исплати се. Ето то је тај непостојани динарски менталитет о коме причам..
Једини за којег знам је Тесла, али он је величина за човечанство, а не само за Србе..Dinarci izrodise mnogo velikih srba ,tj. najvise poznatih srba je iz tih krajeva ,na to sam mislio .
Нажалост, знам много више него ми треба.
Људи нису свугде исти, али је у Крајини победила она опција која је хтела све напречац, све без много муке, и ако је могуће све уз помоћ других..
НА први поглед нема сличности, али слична је ствар и са ЦГ, најпре се у име српства пљачкало по Конавлима, и Херцеговини, па кад је требало отрпети ради српства, окренули су ћурак наопако до те мере да већина више не желе да буду Срби, ***, не исплати се. Ето то је тај непостојани динарски менталитет о коме причам..
Нажалост, знам много више него ми треба.

Зато што ће они данас бити највећи Срби, а сутра ће већ лизати оно што су пљували и обрнуто. Једноставно, оно што је идеја водиља тог менталитета је лична корист, позиције, привилегије, бити увек на туђој грбачи, а кад се једна повије, ништа страшно, идемо на другу, идемо на међународни шверц, идемо у НАТО, идемо на евро...aman mi smo krajinu naselili iz crne gore ,a to sto kazes nisi u pravu ,milosevic je instalirao djuku u cg ...komunizam im je isto lice ,sto slobo prvo nije svoju crnu goru napravio da bude opet srpska
Evo,jedno jednostavno pitanje...,,Jesi li ti bio tamo kad si veci strucnjak za Krajinu od nas koji smo non-stop bili tamo,a Srbiju smo ugledali za stalno poslije oluje?"Нажалост, знам много више него ми треба.
Говорим генерално о политици на тим просторима. Како би ти објаснио да за 50 година нико из Крајине, нико од Срба у Хрватској није помињао права Срба у Хрватској, аутономију, макар и персоналну, културну, нико, бар ја нисам чуо, није био затваран због тих идеја?Јаојјјјј.... није тачно - ниси упознат....- па овде су људи приватно скупљали помоћ јер им главоња није ништа хтео помоћи... немој сада да ја причам о томе...
Зато што ће они данас бити највећи Срби, а сутра ће већ лизати оно што су пљували и обрнуто. Једноставно, оно што је идеја водиља тог менталитета је лична корист, позиције, привилегије, бити увек на туђој грбачи, а кад се једна повије, ништа страшно, идемо на другу, идемо на међународни шверц, идемо у НАТО, идемо на евро...
ma na cijoj grbaci ,pa pogledaj koliko smo mi izgradili srbiju ...da neidem sa nekiom banalnim primerimaБио сам међу онима који су удомили те несрећнике, упознао их добро, и све ово чуо и од њих, све што вам причам, и за 50 година ћутања, и за хрватску куповину Срба тамо која траје деценијама, и за џа или бу политику, све сам то чуо у њиховим причама, ваљда човек кад доживи трагедију постане искренији и боље сагледава ствари...Evo,jedno jednostavno pitanje...,,Jesi li ti bio tamo kad si veci strucnjak za Krajinu od nas koji smo non-stop bili tamo,a Srbiju smo ugledali za stalno poslije oluje?"
Говорим генерално о политици на тим просторима. Како би ти објаснио да за 50 година нико из Крајине, нико од Срба у Хрватској није помињао права Срба у Хрватској, аутономију, макар и персоналну, културну, нико, бар ја нисам чуо, није био затваран због тих идеја?
Говорим генерално о политици на тим просторима. Како би ти објаснио да за 50 година нико из Крајине, нико од Срба у Хрватској није помињао права Срба у Хрватској, аутономију, макар и персоналну, културну, нико, бар ја нисам чуо, није био затваран због тих идеја?
ti sve sto opisujes mene jako asocira na komunjare i ostale slicne ... ma na cijoj grbaci ,pa pogledaj koliko smo mi izgradili srbiju ...da neidem sa nekiom banalnim primerima
Био сам међу онима који су удомили те несрећнике, упознао их добро, и све ово чуо и од њих, све што вам причам, и за 50 година ћутања, и за хрватску куповину Срба тамо која траје деценијама, и за џа или бу политику, све сам то чуо у њиховим причама, ваљда човек кад доживи трагедију постане искренији и боље сагледава ствари...

Trazio je Mosa Pijade autonomiju za Srbe ,kao u Vojvodini i Kosovu,ali je Tito to odbio.Cak je odbio i bilo kakav oblik kulturne autonomije.Stara garda je znala sta ce se desiti posle njihove smrti,pa su neki ljudi,kao Pijade,vodjeni svojom savescu,pokusali nesto i da urade za Srbe u HR.Говорим генерално о политици на тим просторима. Како би ти објаснио да за 50 година нико из Крајине, нико од Срба у Хрватској није помињао права Срба у Хрватској, аутономију, макар и персоналну, културну, нико, бар ја нисам чуо, није био затваран због тих идеја?
На комуњаре кажеш?
Па одакел су биле највеће комуњаре које су владале и још увек владају Србијом? Шта су по националности били ти силни народни хероји и приучени генерали?
Милован Ђилас, Коча Поповић, Пеко Дапчевић, Душан Мугоша, Јово Капичић...