Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..ne nije mi nikad to bilo teško napisati niti izgovoriti...samo sam htio naglasiti...:rtfm:.."tko"..."čudno" je kako ne možes shvatiit ..zasto se zidovska hrvatska zajednica ne buni protiv hrvatske..tj.nitko osim SRBA..(zadovoljan)..ajde malo promisli...ako možeš..

Pitaj zidove za to,sem toga zidova je bilo i ima jedva par hilljada u CRO,a Srbi su bili narod i procentualno bar 15 %,ako ne i vise

Pitaj zidove za to,sem toga zidova je bilo i ima jedva par hilljada u CRO,a Srbi su bili narod i procentualno bar 15 %,ako ne i vise

loopetaš glooposti..pitanje je bilo zasto se židovska zajdnica nije pobunila..zasto se nisu pobunili..Talijani...Mađari..i svi ostali.(nacionalne manjine).ipak je to "NDH-azija"....kako tvrde četnici...čuj da ti kažem iskerno..što se više koprcate u svijim lažima...to vam se više drugi smiju...i sami sebi ste ponekad smiješni...samo je to teško priznati...:rtfm:

..ne kontam..objasni.....šta je pisac htio reći..
Да нисте постали ни богатији ни просперитенији откад сте се ослободили те рак ране на хрватском тијелу, славосерба, и те тамнице народа зване Југославија.
Напротив, сва сте богатства распродали, укључујући и морску обалу..

loopetaš glooposti..pitanje je bilo zasto se židovska zajdnica nije pobunila..zasto se nisu pobunili..Talijani...Mađari..i svi ostali..ipak je to NDH-azija..čuj da ti kažem iskerno..što se više koprcate u svijim lažima...to vam se više drugi smiju...i sami sebi ste ponekad smiješni...samo je to teško priznati...:rtfm:

Lazete i vi brate,ali bolje sto jes jes!Sto bi se Madjari zalili i bojali,ko je njih klao,ili Italijane,ili Slovake,ali Srbe ste itekako klali u NDH i od toga ne mozete pobjeci.

Istina je da smo i meni mi sami smijesni,kako smo lose odigrali igru 91-95 godine,umjesto da vas JNA na pocetku zgazi,Milosevic i kompanija komunjarska se igra kreni-stani-kreni,...

loopetaš glooposti..pitanje je bilo zasto se židovska zajdnica nije pobunila..zasto se nisu pobunili..Talijani...Mađari..i svi ostali.(nacionalne manjine).ipak je to "NDH-azija"....kako tvrde četnici...čuj da ti kažem iskerno..što se više koprcate u svijim lažima...to vam se više drugi smiju...i sami sebi ste ponekad smiješni...samo je to teško priznati...
Просто је, Срби нису били национална мањина у Хрватској, већ народ, један од народа бивше Југославије који је имао сва права која имају народи у својој земљи. Изједначити статус Италијана и Срба је смешно, јер Италијани имају Италију, а Срби, као и други народи су имали СФРЈ.

Да нисте постали ни богатији ни просперитенији откад сте се ослободили те рак ране на хрватском тијелу, славосерба, и те тамнице народа зване Југославија.
Напротив, сва сте богатства распродали, укључујући и морску обалу..

Jedino što je rasprodano, to su banke i poduzeća, radi nesposobnosti vlasti da sprovede normalnu privatizaciju, pošto korumpirana.

Što se obale i ostalih teritorija tiče, sve je ostalo u granicama RH, a tako će biti i ubuduće.

Nek samo dolaze ljudi s parama da kupuju sebi kuće, apartmane! :super::super:

Svima dobro!

Просто је, Срби нису били национална мањина у Хрватској, већ народ, један од народа бивше Југославије који је имао сва права која имају народи у својој земљи. Изједначити статус Италијана и Срба је смешно, јер Италијани имају Италију, а Срби, као и други народи су имали СФРЈ.

Lukavo si skrenuo! :hahaha::hahaha:

Trebalo je pisati "...a Srbi Srbiju!" ;)

Jedino što je rasprodano, to su banke i poduzeća, radi nesposobnosti vlasti da sprovede normalnu privatizaciju, pošto korumpirana.

Što se obale i ostalih teritorija tiče, sve je ostalo u granicama RH, a tako će biti i ubuduće.

Nek samo dolaze ljudi s parama da kupuju sebi kuće, apartmane!

Svima dobro!

Какво инфантилно размишљање...
Кад ти неко купи хотелски комплекс, или земљу на морској обали, па онда узима лову од тога, он користи природна богатсва твоје земље за своје богаћење, а ти си у својој земљи слуга... Чему ти онда служе границе РХ, то ти је као да си слуга у кући која се само зове твојом..

Bila je ona mlada tada,ali nije ona meni mjerilo,vec njena familija koja je izbjegla kao i ona i njena familija koja je ostala u Zagrebu,kao i drugi koji su izbjegli iz CRO,a ima ih mnogo u BL.

Pazi, ja nikad nisam odobravao to što je Hrvatska ostala bez dobrog dijela svog stanovništva.

Sad možemo po milijuniti put opet raspredati da li je to bilo etničko čišćenje, da li je bilo dogovoreno, ko je kriv, ... ali to nas neće nikamo dovesti.

Kako kažeš, dio familije je ostao u Zagrebu.

Zašto, ako je ta RH toliko negativna po Srbe?

Kako su mogli opstati?

Pazi, ja nikad nisam odobravao to što je Hrvatska ostala bez dobrog dijela svog stanovništva.

Sad možemo po milijuniti put opet raspredati da li je to bilo etničko čišćenje, da li je bilo dogovoreno, ko je kriv, ... ali to nas neće nikamo dovesti.

Kako kažeš, dio familije je ostao u Zagrebu.

Zašto, ako je ta RH toliko negativna po Srbe?

Kako su mogli opstati?

Neki su zbog stana,neki jer su im zene Hrvatice,...ali je cinjenica i oni to priznaju kad dodju ovamo,da su tamo manji od makovog zrna.Rodjak moje supruge je dosao neki dan i rekao da bi rado dosao da zivi u BL i da se ozeni,jer nema buducnosti u CRO,a fakultetski je obrazovan,ima dobar posao,...Takvih primjera,koliko hoces.

[/B]

Neki su zbog stana,neki jer su im zene Hrvatice,...ali je cinjenica i oni to priznaju kad dodju ovamo,da su tamo manji od makovog zrna.Rodjak moje supruge je dosao neki dan i rekao da bi rado dosao da zivi u BL i da se ozeni,jer nema buducnosti u CRO,a fakultetski je obrazovan,ima dobar posao,...Takvih primjera,koliko hoces.

Jel razlog nedostatka perspektive njegova nacionalna pripadnost, ili opća kriza koja vlada svijetom?

Kažeš da ima dobar posao, pa vjerojatno i dobra primanja, a nema perspektivu.

Kako je to moguće?

Već smo prije ustanovili da je i SR Srbija, kao i SR Hrvatska, također bila država.

SR Srbiju su svi Srbi u Jugoslaviji smatrali za svoju maticu. Ili se možda varam?

Вараш се. То ти пише и у Уставима СРХ и СР БиХ, то су биле матичне земље српског народа, као и цела СФРЈ. На жалост.
Цела та ујдурма са унутрашњим уређењем СФРЈ је и довлеа до оног крвавог рата на крају.
По којој то логици су Албанци могли да имају аутономију у Србији, а Италијани у Хрватској нису могли?
Или, зашто је могла аутономија Албанцима у Србији, али не и у Македонији, где су чинили чак и већи % становништва.
Или, по којим критеријумима је Војводина могла да буде аутономна, а није могао Дубровник?
По којим критеријумима је формирана СР БиХ, ако су све друге републике форимиране према већинском народу у њима?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back