de.omnibus.dubitandum
Veoma poznat
- Poruka
- 10.010
Nisu moje, link je sa vaših muslimanskih portala.
BH Dani su muslimanski portal.
Misliš da neko od njih ima neke vizije?
Hahahaha dječko, žalosno je da si mlad a već puk'o
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu moje, link je sa vaših muslimanskih portala.
BH Dani su muslimanski portal.
Misliš da neko od njih ima neke vizije?
Пук'о као идеја о босанској џамахирији?Hahahaha dječko, žalosno je da si mlad a već puk'o
Пук'о као идеја о босанској џамахирији?
Hahahaha dječko, žalosno je da si mlad a već puk'o
Vidiš da je napušen k'o Luis.Пук'о као идеја о босанској џамахирији?
Ne vjerujem, previše je glup i za suptilno unošenje laži. Isprovaljuje se na svakoj temi.Biće da je to vešto kreiran profil da se preko navodne infatilnosti polako uvodi još laži. No nije ni važno
Ma da, napravi se lud kad te neko ubije argumentima.
Doduše ne trebaš se mnogo praviti, već so lud poprilično.
Nemaš odgovor na pitanje kako se na vašem spisku od 1601 ubijenog djeteta u Sarajevu našlo i srpsko dijete koje ste vi ubili.
Odgovor se sam nametnuo, jer ste smeće i otpad poturički.
Nije pogriješio. Čitava porodica, od 6 članova je na spisku!! Ako ste podmetnuli jedno dijete i to se otkrilo, onda sigurno ima još takvih slučajeva.I zbog tog jednog dijeta je u redu pobiti ostalu djecu jer je neko pogriješio?
Nije pogriješio. Čitava porodica, od 6 članova je na spisku!!
I ne samo da ste podmetnuli te pobijene ljude već na spisku stradalih civila u Sarajevu nema Srba civila koje su ubili muslimani u srpskim dijelovima grada, Ilidža, Grbavica, Nedžarići itd.
To su isto građani Sarajeva ali Srbi pa njih niste smatrali za ljude te ste ih izostavili na spisku.
To pokazuje kakvi ste licemjeri i smradovi.
Luis ili Lukas... jedan je pokojnikVidiš da je napušen k'o Luis.
Šta će lojavac kukavni.
Ne znam, vjerujem ti da ima. Na ovom dokazano - nema.Hahahaha koji si ti lik... Imaš negdje link o poginulim civilima u TZ, ima dosta Srba ako ih tražiš..
потпипсуј петицију за то питање...У том југословенском комунизму неки су добили много, а Срби изгубили готово све, што ће рећи да није проблем у комунизму.
Па Кина је званично још увек у комунизму, никада га се нису одрекли, па полако постаје једна од водећих слика света.
Дакле, треба се оканути идеолошких флоскула, тј, требало је у оно време, и користити полуге које су на располагању, искористити ту машинерију која је деценијама сатирала српски народ у бившој Југославији за нешто друго, за српску корист. Јер управо је била реч о машинерији, оруђу, онај ко њоме управља може да то чини за добро или за лоше.
На жалост, ту машинерију је било тешко до краја преокренути да ради у српском интересу, а нарочито када се испоставило да иза ње и управљања њоме стоје највеће светске силе.
Али ја не знам шта би се десило са Србима ван Србије да Слоба бар делимично није успео да искористи ЈНА и друге ресурсе државе СФРЈ у српску корист.
Србија није могла ништа да учини за Крајину, ни у ком смислу, јер је све било готово за 7 дана, што је по мени велика срамота.
Као што сам рекао, имали сте 50000 људи под оружјем, то је могла бити изузетно јака герила, али очигледно сте гледали смао како да побегнете, не замери ми што овако пишем, али огорчен сам на све и сваког када се сетим тог времена.
На крају крајева, ако је Мркшић био послат да организује повлачење, како то да ниједан одред, ниједна јединица испод њега није отказала послушност и наставила борбу, бар је терен тамо погодан за месеце и месеце герилског рата...
Не пријатељу, није до руководства, до народа је...
Ne znam, vjerujem ti da ima. Na ovom dokazano - nema.
I to je sramota, diskriminacija i propaganda u paketu.
Они су баш таквим метода терорисања српског народа прво изазвали протесте на које су одговорили још већим насиљем и н а крају изазвали побуну. Мислим да је свима јасно да су Хрвати и изазвали рат јер су планирали геноцид над Србима. Само наравно да нема шансе да они признају такву намеру. Ко криминалци ћуте и понављају исту прича али временом када се успостави нови поредак та намера геноцида ће бити доказана.Kakve su ovo bile bitange i to one najgore , sav talog Balkana se skupio u tom Zagrebu 80-tih i 90-tih
Čovek otvoreno kaže kako je pretio Srbinu vešanjem i konopcem, a bitanga od voditelja se smeje na to
Da li je realno da ljudi , koji su na izgled pristojni, imaju taj nivo komunikacije ?
Они су баш таквим метода терорисања српског народа прво изазвали протесте на које су одговорили још већим насиљем и н а крају изазвали побуну. Мислим да је свима јасно да су Хрвати и изазвали рат јер су планирали геноцид над Србима. Само наравно да нема шансе да они признају такву намеру. Ко криминалци ћуте и понављају исту прича али временом када се успостави нови поредак та намера геноцида ће бити доказана.
Grohotom se smejem.ja se ne prijetim, nego ukazujem da nema smisla da opet stanete na iste grablje... jedini tko se grozi komu, to ste vi, ali imate problem jer vas se apsolutno nitko ne boji
Bolje ti je spremaj sinove za novi rat.To je sve što imam da ti kažem.ja se ne prijetim, nego ukazujem da nema smisla da opet stanete na iste grablje... jedini tko se grozi komu, to ste vi, ali imate problem jer vas se apsolutno nitko ne boji
arbajtovati treba a ne ratovati... vas **** što ne znat ni ratovati ni raditi...Bolje ti je spremaj sinove za novi rat.To je sve što imam da ti kažem.
Nisu novinari pustili patku nego ste to zaista hteli da kupite a vaši pol.predstavnici su likovali kako će konačno biti promenjena ravnoteža u odnosu snaga.
U startu znači lažeš.
Što se tiče tog vanzemaljskog bombardovanja zagreba ispaljene su samo dve Lune od strane VSK.Jedna pala na periferiju druga skroz promašila.
Znači,preuveličavaš(nastavljaš da lažeš).
Vama ne treba nikakvo opravdanje nego dozvola od gazde.Koju najverovatnije nećete ni dobiti.
A sad da se vratimo na raketu.
Jerina1 je oružje odmazde i nije namenjeno za nekakvo dejstvo po ratištu nego po dubini neprijateljske teritorije i kao takvo,............slatko je kao najslađa puslica koja se topi na srpskom nepcu.
Razumeš?
Eno.Nije napadnut Zagreb sustavom Orkan?!!???
Eno.
Jeli Milan Martić naredio da se za odmazdu gađa Zagreb?
VSK ispalio dve rakete.Jedna pala na periferiju ZG druga promašila.
Došao Simatović iz Beograda i prekinuo napad.
Kad je gađan?
Lune sumnjam da je dao ispaliti Martić, to je bilo za vrijeme rata sa JNA koja je njima građala Zagreb, Županju i Slavonski Brod.Eno.
Jeli Milan Martić naredio da se za odmazdu gađa Zagreb?
VSK ispalio dve rakete.Jedna pala na periferiju ZG druga promašila.
Došao Simatović iz Beograda i prekinuo napad.
Kad je gađan?