Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ништа паметно се не може овде сазнати. У женском кутку барем нешто сазнам о ласерској епилацији, где жене купују танге, како ући у брак, како га очувати, као из њега изаћи, алиментација...
Pa stani bre, Struja ce se vratiti. I ranije je odlazila pa se vracala.
Uostalom, ona nikad nije ni bila na SM.
I sad su se stvari sredile... Ponovo vlada harmonija. Nema razloga da se ne vrate da nastave veselo da catuju.
A ti hoces da ides sad kad je nirvana.
nisam mislila na sm..vec na ceo forum....
nije stvar u tome dal ce da se vrati ili ne..vec u tome da su moderatori pomalo odlepili..kupicemo im padobran da se malo prizemlje...
drkadzije:-?
ako nema struje,moze da se ukljuci generator,dok struja ne dodje,mislim
struja je resila da se izvozi hahahahaaaaaaaaaa samo za cvrstu valutu,
e,a ko je ta struja???
e ja kao pocela da ucim kao da budem student, ovo ono, a ljudi se brinu : ))
tj vise pokusavam :I
a ne mogu ja da ponesem njihovo breme a i one su masovno omiljene ja mozda kod jednog broja ispitanika. ipak su one potrebne. boze kakvi hladni stavovi unisti me tranzicija
idem vi ste jos neiskvareni ja razmisljam ko kapitalista a i ceka me domaci, ja jedno pet godina na ovoj krstarici imam neki domaci koji uzaludno radim, samo se menja predmet... doduse jedan sam uradila za ok 4 godine
e je l bi vama bilo ok da postoji dan forumasa u preduzecu d.o.o krstarica. kao dodju svi forumasi i razgovaraju sa zaposlenima, sa predsednikom, direktorom.. o razvojima, ulaganjima... vide kako se radi, kao sto su nekad vodili decu u fabrike... ja mislim da ne bih isla ali m zanima.. ne svi ali neki
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.