Zašto je nevinost danas toliki problem?

• Začetnik teme Začetnik teme yxcvb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni su te dvije ond sasvim ok...Mozda vaistinu traze nekog pravog...Msim nisu to one ogorcene koje ne mogu, pa onda zavide tim drugima i pljuju ih

E bas to meni nije jasno, zavide drugim devojkama i pljuju ih, sebe prikazuju kao sveticama, plus sto same mogu da nadju momke i gledaju svoja pasla! Traze pravog..pa svi ga trazimo, i vi pravu isto trazite, ali ne treba verovati u bajke i cekati tog princa!

E bas to meni nije jasno, zavide drugim devojkama i pljuju ih, sebe prikazuju kao sveticama, plus sto same mogu da nadju momke i gledaju svoja pasla! Traze pravog..pa svi ga trazimo, i vi pravu isto trazite, ali ne treba verovati u bajke i cekati tog princa!

Nema sta, posalji ih samo meni, ja znam ispreskakati takve mozgove, al nek se pojave sa naocalama u debelim crnim okvirima i zakopcane do grla, sa malo crvenila na jagodicama...

Znam da zvuči čudno, ali i u današnje vreme verovali ili ne ima devojaka koje su nevine i u 30-tim, a neke čak i kasnije. Ima čak i muškaraca koji su u sličnoj situaciji. Interesuje me Vaše mišljenje naročito muškog dela kako biste reagovali kada bi upoznali devojku koja Vam savršeno odgovara, ništa joj ne fali ni u fizičkom ni u psihičkom smislu ali je nevina. Da biste bili sa njom, ako bi Vam ona kao ličnost prijala?

koji trol
nevinost je danas totalni passe
osim ako nije sa cetinja ili iz pazara
ko ce jos da glada dal ima plombu i kakav je čaršav ujutro

Znam da zvuči čudno, ali i u današnje vreme verovali ili ne ima devojaka koje su nevine i u 30-tim, a neke čak i kasnije. Ima čak i muškaraca koji su u sličnoj situaciji. Interesuje me Vaše mišljenje naročito muškog dela kako biste reagovali kada bi upoznali devojku koja Vam savršeno odgovara, ništa joj ne fali ni u fizičkom ni u psihičkom smislu ali je nevina. Da biste bili sa njom, ako bi Vam ona kao ličnost prijala?

znam da si neka vrsta klona bota trola ili već kakvog drugog oblika internet flore i faune ali ću ipak da te udostojim etikecije i metodologije obraćanja ljudskom biću i upitam te da mi onako pošteno priznaš jesi li li ti potpuno poremećena ili samo delimično, gde se utisak potpune poremećenosti nadomešćuje epskom glupošću jer tanka je linija što spaja ili razdvaja? pa nije nevinost neka boleščina dvaesprvog veka od koje treba bežati ko od gube, naprotiv. svaka čast devicama, treba im u današnje vreme bombardovanja pogrešnim moralnim vrednostima dodeljivati kakve medalje pehare ili bar plakete ili zahvalnice na čistoti koju očuvaše. ako to jest nisu u svojim tridesetim :lol:

Milionita tema o nevinosti i milioniti put da se cimam i nerviram koliko su neki stavovi nezreli i neozbiljni.
Secam se kad me na LJiS-u prosle godine u ovo vreme x, a x je dvocifren broj ljudi, maltretirao da napustim pdf jer pisem na temama o seksu, a nisam ga jos iskusila.

Pustite ljude da zive svoj zivot, as simple as that.

I svi srecni. :)

Milionita tema o nevinosti i milioniti put da se cimam i nerviram koliko su neki stavovi nezreli i neozbiljni.
Secam se kad me na LJiS-u prosle godine u ovo vreme x, a x je dvocifren broj ljudi, maltretirao da napustim pdf jer pisem na temama o seksu, a nisam ga jos iskusila.

Pustite ljude da zive svoj zivot, as simple as that.

I svi srecni. :)

Ja sam te uvek bodrio da pise sto vise o sexu slobodno :mrgreen:

Ako se secash :cool:

Meni se cini da ta pojava nije cak ni toliko retka. Ima solidan broj "maminih sinova" i "tatinih devojcica" u kasnim 20-tim koji nisu uplovili u sexualne vode i nista im ne fali. Iz mog iskustva takve devojke su super, neopterecene su, ali muskarci su obicno iskompleksirani.

Ti ljudi se ne primecuju toliko jer se ne druze mnogo, ali najcesce su OK, bar meni.

...nevinost je rezultat djelovanja i ona se konstatuje na osnovu ispoljavanja necije aktivnosti
i postavki pojedinaca(ki u procesu tog djelovanja.Nevinost je o kojoj se ovdje govori je Glupost
koje se treba stidjeti...ja sam je 'ostavio' u 19. bruka jest ali sto jes' ,-jes' i nikad necu sebi oprostiti
tih Devetnajest godina koje sam ka tetrijeb procerdao ne ulazeci u trenutke jedine Nadsvijesti ili
Besvijesti...bilo jedno ili drugo,-ja bih opet od Pocetka...
Faraonn je tek sada nevin jer zna kako da ne bude sebican a dok sam bio 'nevin' ,-kako sam Nevin
mogao biti ...

P.S.
...ne dolikuje Faraonn_u da ovako o Ovome pise ali i On je
od mesa i krvi
i ne zeli nigdje pa ni ovdje
nikojoj biti Prvi...
...mislim da su Muskarci izmislili ovaj mizerluk 'Nevinost'
da bi opravdali jos jedan svoj krvavi Pohod...

...nevinost je rezultat djelovanja i ona se konstatuje na osnovu ispoljavanja necije aktivnosti
i postavki pojedinaca(ki u procesu tog djelovanja.Nevinost je o kojoj se ovdje govori je Glupost
koje se treba stidjeti...ja sam je 'ostavio' u 19. bruka jest ali sto jes' ,-jes' i nikad necu sebi oprostiti
tih Devetnajest godina koje sam ka tetrijeb procerdao ne ulazeci u trenutke jedine Nadsvijesti ili
Besvijesti...bilo jedno ili drugo,-ja bih opet od Pocetka...
Faraonn je tek sada nevin jer zna kako da ne bude sebican a dok sam bio 'nevin' ,-kako sam Nevin
mogao biti ...

P.S.
...ne dolikuje Faraonn_u da ovako o Ovome pise ali i On je
od mesa i krvi
i ne zeli nigdje pa ni ovdje
nikojoj biti Prvi...
...mislim da su Muskarci izmislili ovaj mizerluk 'Nevinost'
da bi opravdali jos jedan svoj krvavi Pohod...

Odlicno receno.

Sta je to nevinost? ta nevinost o kojoj se ovdje naklapa i koja se tako dragocjeno cuva? Prvi sexualni odnos u nekoj ranijoj dobi ne znaci da ta cura ne bira, a niti obrnuto.
Nevinost duše je vazna...

Poslednja izmena:
Zanimljivo je u stvari pitanje, šta znači biti nevin.

Poznavao sam djevojku koja je htjela da u brak uđe nevina i zavjetovala se da neće izgubiti nevinost do braka. Imala je momka mog prijatelja s kojim se dogovorila da sve može osim koitusa. Lik joj je svršavao u usta, nabijao joj kurčinu u šupak ali... ostala je nevina! Poslije su se posvadili i ušla je u vezu sa drugim tipom. Ne znam šta je tome rekla ali znam da mu je mogla stidljivo zatreptati okicama i reći: "Dragi, pažljivo sa mnom, ja sam vjernica, i nevina sam..."

Poznavao sam djevojku koja je htjela da u brak uđe nevina i zavjetovala se da neće izgubiti nevinost do braka. Imala je momka mog prijatelja s kojim se dogovorila da sve može osim koitusa. Lik joj je svršavao u usta, nabijao joj kurčinu u šupak ali... ostala je nevina! Poslije su se posvadili i ušla je u vezu sa drugim tipom. Ne znam šta je tome rekla ali znam da mu je mogla stidljivo zatreptati okicama i reći: "Dragi, pažljivo sa mnom, ja sam vjernica, i nevina sam..."

Upravo tako. Nevinost ne znaci imanje nedirnutog himena....

ovo si mogo da sažmeš u jednu rečenicu...jebbanjem u dupe i pušenjem je nadoknađivala i više od nadoknađivala nevinost...

Back