Zasto je Monika Beluci tako savrsena ?

1761908795431.jpeg

Rasna je, ima tu italijansku lepotu, a opet ima nešto i naše što mislim da je čini dodatno privlačnom našim muškarcima.

Meni nikad ništa spec i nije moj tip, ali ne sporim da je lepa i pre svega nekako moćna.

Mada, kažem, ne mislim da je toliko lepa, strancima je egzotična, a nama je malo i poznata jer izgleda kao neka naša učiteljica na steroidima.

Rasna je, ima tu italijansku lepotu, a opet ima nešto i naše što mislim da je čini dodatno privlačnom našim muškarcima.

Meni nikad ništa spec i nije moj tip, ali ne sporim da je lepa i pre svega nekako moćna.

Mada, kažem, ne mislim da je toliko lepa, strancima je egzotična, a nama je malo i poznata jer izgleda kao neka naša učiteljica na steroidima.
Ovo isto ne razumem , " nije moj tip" ., ja na primer voli plavuse ,ali Monika je mnogo bolja riba od Skarlet ,znaci ili lepo ili nije lepo :D

Ne verujem šta čitam. Ali sto ljudi sto ćudi :lol:

Pa ne sporim ja da je lepa tako statički, ima lepe crte lica, ali za lepotu je osim toga nužno da se oseti energija i pogled. Ona deluje mirno kao mama ili tetka. u tom smislu razumem muške koji se pale na tako što. Ja sam poznaval takve žene realno, ne baš tako lepe, ali slično, i uvek je bilo dosadno, baš jako dosadno, tačno su to ljudi koji nisu moj tip i to je to. A za lepotu mi je potrebno to nešto, to neko sečivo na nožu, to nešto što zagolica. Tako da veruj da se ukusi za ljude i njihov izgled razlikuju.

Back