Zasto je lazirano sletanje na mesec

kako ponavljaju oni koji bi da ospore sletanje.
Ne ponavljaju oni.
Oni koji su "otisli" ti kazu da je nemoguce otici.
Oni koji su "otisli", ti direktno kazu da je nemoguce otici...

Ti si parodija od čoveka,
Gle ga parodija Nulajedanaestica... "Ti si parodija". Ne zna ni znacenje izraza - parodija...

Ponavlja parodija samo zato sto sam sa mu to rekao, pokazujuci zasto je kao parodija...

Kao klinci u skolskom dvoristu
"Ti si..."
"Ne, ti si.."
"Ti si..."
"E, bas si ti..."

kačiš neke debilne ravnozemljaške klipove
Na klipu je NASA sama koja govori da je nesto nemoguce.

Ali, ne daj da te realnost sprecava u tvom izmisljanju...

Sta je sa onim merenjem proseka temperatura? Kako se to obavilo?

Zato što je lakše snimiti film kao dokaz nego od priučenih srba izvući znanje. Poznato je da je SFRJ imala kosmički program, ali nije poznato gde se dedoše "naučnici" koje je Milivoje Jugin vodio u Rusiju na školovanje, baš nekako u vreme obojene revolucije 68. Ameri kilavi ni balon ne umeju da puste, a priučeni Srbi dobili pare da se " douče" u americi, al bez rusa....od toga može samo da se napravi šteta...lakše napraviti "odiseju na mesecu"....
Najveća fabrika laži postoji u americi, a ljudi se čude što je snimljen film "na mesecu"....znaimljivo, kako i čime je sniman 71. godine u uslovima koji vladaju na mesecu...

Сви знамо да је Кјубрик снимио наводно слетање на Месец, то је ствар опште културе.

СССР је признао ову превару, јер су добили неке паре од Америкаканаца.
Svi znamo i da je Zemlja ravna ploča, samo je pitanje ko plaća globusare i zašto

Zato što je lakše snimiti film kao dokaz nego od priučenih srba izvući znanje. Poznato je da je SFRJ imala kosmički program, ali nije poznato gde se dedoše "naučnici" koje je Milivoje Jugin vodio u Rusiju na školovanje, baš nekako u vreme obojene revolucije 68. Ameri kilavi ni balon ne umeju da puste, a priučeni Srbi dobili pare da se " douče" u americi, al bez rusa....od toga može samo da se napravi šteta...lakše napraviti "odiseju na mesecu"....
Najveća fabrika laži postoji u americi, a ljudi se čude što je snimljen film "na mesecu"....znaimljivo, kako i čime je sniman 71. godine u uslovima koji vladaju na mesecu...
СФРЈ није слетела на Месец, јер су се наши режисери бавили црним таласом, а не свемирским спектаклима.

Nemoguci poduhvat, vrlo, vrlo opasan i najvece dostignuce covecanstva...

Pa, zasto onda izgledaju ovako tuzno, depresevno, postidjeno i zabrinuto nakon ostvarivanja i uspesnog povratka?

Neki ludi teoreticar zavere bi pomislio da bi bio srecan i preserecan nakon prezivljavanja tako opasnog dostignuca, ostvarivanja najveceg poduhvata za covecanstvo, dozivljavanja nezamislive stvari...a ne bio ovako tuznan, pokisao pokunjen?!

Nemoguci poduhvat, vrlo, vrlo opasan i najvece dostignuce covecanstva...

Pa, zasto onda izgledaju ovako tuzno, depresevno, postidjeno i zabrinuto nakon ostvarivanja i uspesnog povratka?

Neki ludi teoreticar zavere bi pomislio da bi bio srecan i preserecan nakon prezivljavanja tako opasnog dostignuca, ostvarivanja najveceg poduhvata za covecanstvo, dozivljavanja nezamislive stvari...a ne ovako tuzno, pokislobi pokunjeno?!

Pa da, zaista izgledaju potpuno istrošeno kao da su doživeli neko veliko razočarenje.

Meni izgledaju tako.
Tuzno, razocarano, zabrinuto, kao da bi najradije pobegli odatle nego bili pre novinarima i od potrebe da prodaju ljudima ovoliko ociglednu i nezamislivu laz.
Ali, ja sam samo ludi teoreticar zavere.

Mozda kazu nesto bolje ovi razumni sto znaju da tanak aluminijum sece pun celik, mere prosecnu temparaturu na celom Svetu i veruju da metak ispaljen od pozadi pogadja metu s preda...

A mozda je sve tako samo zbog Jet Lag-a od puta na mesec i nazad, koji ih jos drzi...

Poslednja izmena:
Pa ja mislim da su BILI tamo, tj nisam videla razloge za sumnju, ali zaista na ovom snimku oni ne izgledaju kao da su tamo boravili. Ili su bili ali su videli nešto strašno, deluju uplašeno i kao da im nije do života. Neko ko je završio veluki stvar ima onaj sjaj u očima.. Recimo ja se nekad na planinarenju odvalim od premora, noge ne osećam, bolovi, žuljevi itd.. ali kada uspem da se popnem dođem ono ozarena kući.. umorna svakako, ali imaš ono unutrašnje zadovoljstvo da si USPEO

Obrnuto je, bar je bilo do skoro, dok neuracunjivi nisu zavladali drustvom.

Smatralo se - Nevin dok se ne dokaze suprotno.

A sada su zavladali ovi neuracunjivi i smatraju - Kriv si dok se ne dokaze suprotno.
Kao sto je Bas Kao lepo rekao onom jednom neuracunjivom koji svakog naziva, obelezava i etiketira i smatra "krivim" dok ne dokaze suprotno, a diskusiju izbegava.

Mozes ti da mislis, ne znam na osnovu cega, ali... Dok to ne saznas, to je samo tvoje verovanje.

imaš ono unutrašnje zadovoljstvo da si USPEO
osim ako ne lazes da si uopste bila na planinarenju i osvojila neki vrh, opet neke seksualne fantazije, hehehe... izvini nisam odoleo
trebao sam ovu temu vec da prevazidjem, bzvz joj se vracam i posle 10-20 godina, kada nam nude pogresan snimak za viorenje zastave dok je uvrce astronaut, a ne onaj pravi snimak kada je niko ne dira, na koji mi ukazujemo da je dokaz... itd... sada se sve to i teze pronalazi na internetu, yt, pobrisano je skoro sve, tako da nam je teze da argumentujemo, vec cekamo da opet slete ... a oni bi pravac mars
onda ostaju sonde i roboti koji vec idu, kina, indija itd, nece se niko odreci meseca, samo ce se jos cekati na ljudske posade ihahaj, ali ce nam roboti praviti na mesecu nuklearke cak

Poslednja izmena:
Obrnuto je, bar je bilo do skoro, dok neuracunjivi nisu zavladali drustvom.

Smatralo se - Nevin dok se ne dokaze suprotno.

A sada su zavladali ovi neuracunjivi i smatraju - Kriv si dok se ne dokaze suprotno.
Kao sto je Bas Kao lepo rekao onom jednom neuracunjivom koji svakog naziva, obelezava i etiketira i smatra "krivim" dok ne dokaze suprotno, a diskusiju izbegava.

Mozes ti da mislis, ne znam na osnovu cega, ali... Dok to ne saznas, to je samo tvoje verovanje.

Pa sigurno, kako drugačije nego verovanje. Mi verujemo ili ne i u celu istoriju i ono što nam se kaže. Recimo kažu ljudi da postoji Amerika iako ja nikad nisam bila tamo...Opet, ovo za Mesec jeste kontroverzno. No, nećemo doživeti sletanje čoveka, to će biti roboti ako slete.

ravnozemljastvo, taj narativ je cia lansirala da bi nas ocrnila kao teoreticare zavera, i zapusila nam usta, pa su onda izmisljali i kojekakve druge gluposti "da se vlasi ne dosete"
e sad ce cia da vidi svoga boga koga bre ona vara i laze? sad su nasi na vlasti, MAGA-rci, ima da napravimo cistku medj' ovim tvojima
Moji globusari dominiraju nad vama palačinkarima, pruznaj lepo!
ja sam globusar, nemoj da zamenjujes teze, kada etiketiranje omane da smo flat earthers, pa nisam jednom leteo preko okeana, da ne znam kako se sat pomera, i gde je sunce

ravnozemljastvo je cia lansirala da bi nas ocrnila kao teoretoicare zavera, i zapusla nam usta, pa su onda izmisljali i kojekve druge gluposti "da se vlasi ne dosete"
e sad ce cia da vidi svoga boga koga bre ona vara i laze? sad su nasi na vlasti, MAGA-rci

ja sam globusar, nemoj da zamenjujes teze, kada etiketiranje omane da smo flat earthers, pa nisam jednom putovao preko okeana, da ne znam kako se sat pomera, i gde je sunce
Pa i palačinkari imaju okeane.

I ne prosipaju se kao kod globusara jer szoje ba ravnoj ploči.

ja ti kazem da je to ciin narativ, oni ga guraju angazujuci kojekakve cacije da glume ravnozemljase, jedino da sam glup pa da nasednem
kupi bre jedrilicu pa oplovi ceo svet kao magelan, a nemoj da nam ispiras pamet vise - ovo kazem cii, koju cemo da zgazimo jer samo laze i vara, pravi nas budalama, palacinkarima, ko da smo svi av :mrgreen:
Pa i na palačinki možeš da napraviš krug.
To ti je slab dokaz.

Pa i na palačinki možeš da napraviš krug.
To ti je slab dokaz.
jao bre, ajde kako mozes ako ne skreces, a ides pravo pa se vratos odakle si dosao? ako ne stavis fil na sredinu palacinke on ce da iscuri, a jel neko ikada iscureo sa ove planete? nije dok ga ga Isus ne baci u tamu najkrajnju, kosmicku:
Matej 8,12 A sinovi carstva izgnaće se u tamu najkrajnju; ondje će biti plač i škrgut zuba.
ja sam nukl. fizicar nemoj mene da ucis njutnovoj mehanici i kosm. brzinama, merim period poluraspada, otvaram nuklearke po amerike, para ko pleve, nauka batice, zauebi palacinkarenje ako nisi av[ovac]

5cba193c-ee0c-4dd1-be8b-b06c544935a2.jpg

Back