savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 27.177
Можда није Кјубрик режисер тзв."Слетања на Месец" него неки други режисер филмова Б продукције.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ponavljaju oni.kako ponavljaju oni koji bi da ospore sletanje.
Oni koji su "otisli", ti direktno kazu da je nemoguce otici...
Gle ga parodija Nulajedanaestica... "Ti si parodija". Ne zna ni znacenje izraza - parodija...Ti si parodija od čoveka,
Na klipu je NASA sama koja govori da je nesto nemoguce.kačiš neke debilne ravnozemljaške klipove
Svi znamo i da je Zemlja ravna ploča, samo je pitanje ko plaća globusare i zaštoСви знамо да је Кјубрик снимио наводно слетање на Месец, то је ствар опште културе.
СССР је признао ову превару, јер су добили неке паре од Америкаканаца.
СФРЈ није слетела на Месец, јер су се наши режисери бавили црним таласом, а не свемирским спектаклима.Zato što je lakše snimiti film kao dokaz nego od priučenih srba izvući znanje. Poznato je da je SFRJ imala kosmički program, ali nije poznato gde se dedoše "naučnici" koje je Milivoje Jugin vodio u Rusiju na školovanje, baš nekako u vreme obojene revolucije 68. Ameri kilavi ni balon ne umeju da puste, a priučeni Srbi dobili pare da se " douče" u americi, al bez rusa....od toga može samo da se napravi šteta...lakše napraviti "odiseju na mesecu"....
Najveća fabrika laži postoji u americi, a ljudi se čude što je snimljen film "na mesecu"....znaimljivo, kako i čime je sniman 71. godine u uslovima koji vladaju na mesecu...
Nemoguci poduhvat, vrlo, vrlo opasan i najvece dostignuce covecanstva...
Pa, zasto onda izgledaju ovako tuzno, depresevno, postidjeno i zabrinuto nakon ostvarivanja i uspesnog povratka?
Neki ludi teoreticar zavere bi pomislio da bi bio srecan i preserecan nakon prezivljavanja tako opasnog dostignuca, ostvarivanja najveceg poduhvata za covecanstvo, dozivljavanja nezamislive stvari...a ne ovako tuzno, pokislobi pokunjeno?!
to su tvoji plasirali i guraju kako bi sve okrenuli na sprdacinu, i kako bi se potisnula ozbiljna diskusija, jel, najlakse je nas etiketiratiSvi znamo i da je Zemlja ravna ploča, samo je pitanje ko plaća globusare i zašto
osim ako ne lazes da si uopste bila na planinarenju i osvojila neki vrh, opet neke seksualne fantazije, hehehe... izvini nisam odoleoimaš ono unutrašnje zadovoljstvo da si USPEO
Obrnuto je, bar je bilo do skoro, dok neuracunjivi nisu zavladali drustvom.
Smatralo se - Nevin dok se ne dokaze suprotno.
A sada su zavladali ovi neuracunjivi i smatraju - Kriv si dok se ne dokaze suprotno.
Kao sto je Bas Kao lepo rekao onom jednom neuracunjivom koji svakog naziva, obelezava i etiketira i smatra "krivim" dok ne dokaze suprotno, a diskusiju izbegava.
Mozes ti da mislis, ne znam na osnovu cega, ali... Dok to ne saznas, to je samo tvoje verovanje.
Moji globusari dominiraju nad vama palačinkarima, pruznaj lepo!to su tvoji plasirali i guraju kako bi sve okrenuli na sprdacinu, i kako bi se potisnula ozbiljna diskusija, jel, najlakse je nas etiketirati
ja sam globusar, nemoj da zamenjujes teze, kada etiketiranje omane da smo flat earthers, pa nisam jednom leteo preko okeana, da ne znam kako se sat pomera, i gde je sunceMoji globusari dominiraju nad vama palačinkarima, pruznaj lepo!
Pa i palačinkari imaju okeane.ravnozemljastvo je cia lansirala da bi nas ocrnila kao teoretoicare zavera, i zapusla nam usta, pa su onda izmisljali i kojekve druge gluposti "da se vlasi ne dosete"
e sad ce cia da vidi svoga boga koga bre ona vara i laze? sad su nasi na vlasti, MAGA-rci
ja sam globusar, nemoj da zamenjujes teze, kada etiketiranje omane da smo flat earthers, pa nisam jednom putovao preko okeana, da ne znam kako se sat pomera, i gde je sunce
ja ti kazem da je to ciin narativ, oni ga guraju angazujuci kojekakve cacije da glume ravnozemljase, jedino da sam glup pa da nasednemPa i palačinkari imaju okeane.

Pa i na palačinki možeš da napraviš krug.ja ti kazem da je to ciin narativ, oni ga guraju angazujuci kojekakve cacije da glume ravnozemljase, jedino da sam glup pa da nasednem
kupi bre jedrilicu pa oplovi ceo svet kao magelan, a nemoj da nam ispiras pamet vise - ovo kazem cii, koju cemo da zgazimo jer samo laze i vara, pravi nas budalama, palacinkarima, ko da smo svi av![]()
jao bre, ajde kako mozes ako ne skreces, a ides pravo pa se vratos odakle si dosao? ako ne stavis fil na sredinu palacinke on ce da iscuri, a jel neko ikada iscureo sa ove planete? nije dok ga ga Isus ne baci u tamu najkrajnju, kosmicku:Pa i na palačinki možeš da napraviš krug.
To ti je slab dokaz.
Lepo si sebe opisao. Debilizmi sa Tvitera američkih ravnozemljaša su tvoj krajnji domet.Ali, ja sam samo ludi teoreticar zavere.