Zasto je Djindjic ubijen?

1.protiv natoa nas je gurao nato svojim napadima na jednu nezavisnu državu,ustvari niko nas nije terao da se borimo protiv fašističke jevrope jer smo se branili

2.narod Srbije i Srbi ,oni koji nisu pobegli,su sami branili svoju zemlju....šta ima ko da me tera na svoju dužnost i obavezu

3.Rusi su rekli da ne mogu da budu veći Srbi od samih Srba kada su videli da je u Srbiji na vlast došla kvinsliška banda na čelu sa goovnetom đinđolinijem koji vode računa o jevropi ne o Srbiji

4.jeste rusi su došli i pomogli da se zaustavi zločinačko bombardovanje od strane evropske unije

5.jeste Rusi su prvi došli na Kosovo i Metohiju i to je bilo veliko ohrabrenje za Srbe ali kad su izdajnici počeli da hapse sve koji su se suprostavili neprijatelju Srba i Srbije i kindapovali i prodali glavu Miloševića....Rusi su se povukli....pa šta hoćete da Rusi sami svoje trupe finansiraju i rizikuju svoje života a da za to vreme okupatorska vlada sa mafijašem smrdljivim na čelu hapsi sve koji su se borili protiv njegovih nalogodavaca

i da ...Rusi su jedini istinu rekli javno....na tv....da je đinđić dobio zasluženi metak

Da. Ovo sam zaboravio da navedem kao još jedan u nizu pokazatelja, ko stoji iz ubistva...

Dakle, ko je izjavio da je ZĐ zasluženo dobio metak? Rusi!

Prvo to je smešno... To što ste vi ovdašnje "komuno-patriote" navikle da, ko nema isto mišljenje, automatski je neprijatelj i izdajnik, je vaš hendikep, zato što ste godinama navikli da živite u jednoumlju... U EU ima različitih mišljenja, ali nema podela, to se zove demokratija i demokratski način upravljanja...

Smešno je i to što vi u EU i NATO, vidite dve i one struje, bolje i lošije natovce, a ne vidite Ruse koji ćute, puše i smeju se, dok se mi kačimo za njihove interese...

Od drveta ne vidite šumu...

Ne, ne, pa nemaju samo dve grupacije u EU ima više. Čak 3 ili 4 grupe zemalja ili lige kako želiš. Da nećeš možda da nas ubediš da su Francuska i Rumunija jednake po pravima, obavezama ili bilo čemu unutar EU?
Nema dobrih i loših NATO članica sve su loše. Što se tiče Rusa i Rusije. Sve da je i tako više volim da "stoje sa strane i puše" nego da nas teraju na "pušenje" kao NATO i EU ili pak da nas oleše raketama pa se pušimo sami već godinama... Ovo je zemlja čiji građani su umišljeni u svoju vrednost i potrebu nekome, nečemu ili da je teritorija Srbije nekakva važna strateška tačka nedostistažna i nedostupna nekome. NEUTRALNOST i ne guranje nosa u svašta i ono što nije naš interes je ono što Srbiji i ovome narodu treba. To niko pa ni pokojni premijer Đinđić nije prepoznao kao put i način. Čemu toliko trčanje za bilo čim i bilo kim?

Zasto neko od besednika za Zorana,

nije besedio na temu "Piknik pored bazena u Shilerovoj".

E da bas me poseti..Gledam onu blago retardiranu klinku koja ,,pobedi''' u kovanju Djindjoline u zvezde...Prosto je neverovatno da se vraca kult Tita u liku Djindjica ....Rece klinka da joj je jedini put Djindjicev put,te da se planira sa njim sresti u buducnosti.Prvo sto mi je palo na pamet je da je klinka sklona suicidu te da je treba leciti...

Back