NE-ZGODAN
Poznat
- Poruka
- 7.555
Aha... Zato je odmah došao kod ružice da izjavi saućešće Kolin Pauel...
A ko je došao od Rusa?
Vidi se da si jako potkovan znanjem i upucen u tadasnja desavanja...koliko i ona jaguarka....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha... Zato je odmah došao kod ružice da izjavi saućešće Kolin Pauel...
A ko je došao od Rusa?

Aham...
Kakve vi radikali imate glupe mantre...
Ko čuva osumljičene za ratne zločine, Mladića i Hadžića i tako nas konfrontira sa prirodnim saveznicima EU i NATO? Rusi!
Po cemu zakljucujes da bi EU bila jaka, ako Srbija udje u EU?
Da li znas da je EU vec podeljena na dva bloka i da sami sebe rasturaju, unutar sebe?
Isti slucaj jei sa NATO...
A ko stiti ratne zlocince Haradinaja, Tacija, Orica, Ganica...?
Njima je suđeno, ili se sudi na osnovu dostupnih dokaza...
Da li je moguce, da si toliko "plitak"?
Ne moraš da vređaš, ako ti se ne sviđa to što pričam jednostavno me zaobiđi....
Tacno je da se EU sve vise deli na dva bloka i to jedan koji je vise podlozan uticaju SAD i drugi Nemacki koji se sve vise okrece prema Rusiji. Djindjic je ocigledno bio "Nemacki djak" sto nikako nije odgovaralo pro-amreickoj frakciji unutar DOS-a koja je imala potpuno druge planove o evropskoj sudbini Srbije. Inace Turska se u EU forsira upravo od strane pro-americke frakcije kojoj se u poslednje vreme cak i javno suprotstavlja Nemacka.
Ne vredjam, ali da li je moguce da tako povrsno razmisljas?
Da li je moguce da ti mislis, da ovi navedeni nisu ubijali, masakrirali i proterivali Srbe?
Prvo to je smešno... To što ste vi ovdašnje "komuno-patriote" navikle da, ko nema isto mišljenje, automatski je neprijatelj i izdajnik, je vaš hendikep, zato što ste godinama navikli da živite u jednoumlju... U EU ima različitih mišljenja, ali nema podela, to se zove demokratija i demokratski način upravljanja...
Smešno je i to što vi u EU i NATO, vidite dve i one struje, bolje i lošije natovce, a ne vidite Ruse koji ćute, puše i smeju se, dok se mi kačimo za njihove interese...
Od drveta ne vidite šumu...
Ništa ja ne "mislim"... Daj dokaze.... Pa nije valjda da mi imamo dokaze, ali ih ne plasiramo?
Dokaza ima, samo nema ko da ih selektuje i napravi dobru tuzbu.

Ko čuva osumljičene za ratne zločine, Mladića i Hadžića i tako nas konfrontira sa prirodnim saveznicima EU i NATO? Rusi!
mogu da ih čuvaju samo prijatelji Srba i Srbije.......u pravu si Rusi
Da li je moguce, da si toliko "plitak"?

Neko ko ubija zarobljenike ne može biti prijatelj, ni meni , ni Srbiji...