Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.010
Verovatno ovu knjigu mogu naći na net-u. Hvala.to je SLUČAJNO izašlo![]()
Ono što sam htela da ti preporučim je ovo:
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno ovu knjigu mogu naći na net-u. Hvala.to je SLUČAJNO izašlo![]()
Ono što sam htela da ti preporučim je ovo:
![]()
pitaj BadrijaVerovatno ovu knjigu mogu naći na net-u. Hvala.
Ja Saturna doživljavam kao drugog tatu. Samo što mi je pravi tata popustao u životu, dok sam se do sad uverila da "drugi tata"neće.Ako sam bila dobra, nagradiće me. Ako nisam, kazniće me.Samo što on ne kažnjava" pedagoški",nego nas vrati par koraka unazad da ispravimo svoje greške, kako bi krenuli dalje.Jednostavno,ne oprašta jer nema milosti!
Saturn jeste otac.
Kad kaznjava radi to tako da se greske ne ponove.
Pa da...onda ispada k'o da mi nemamo prava na grešku. To jest, bolje nam je da je i ne napravimo, inače nam se teško piše.
Pate, ali zato svako malo hop![]()
Dok'le više izazovi...kad misli stići nagrada? To mene konkretno zanima.Spori ali ispred mnogih.
Drugacije izazovne okolnosti,napusta se komforna zona(Rak Kuca) izlozeni izazovima to stavlja nove zahteve na nas i manifestuju se novi nivoi nas.
A ako gresaka bude iz gresaka se uci.
Dok'le više izazovi...kad misli stići nagrada? To mene konkretno zanima.
Koja god...samo da bude!U kojoj valuti zelite![]()
Zato sam ja pitala ako neko uopšte zna odgovor, hoće li nas ikada taj Saturn pustiti malo na miru? To jest hoćemo li ikada uživati u tim plodovima svog rada?Jer to je valjda poenta. Nemam ja ništa protiv rada, ali volim i da budem nagrađena,a ne samo kažnjavana.Da li nama uskoro prestaje taj period patnje i kada nam stižu bolju dani posmatrano iz ugla astrologije?Hvala.I ja se ovo pitam. Uglavnom, meni najviše kod mog znaka smeta ambicija, odnosno odricanje od svega drugog zarad cilja. Vremenom sam došao do zaključka da to nema smisla i da nije vredno, ma kakav cilj da je u pitanju... kakav god da je cilj, odricati se godinama i mučiti dok ostali žive život i uživaju, da bi na kraju Jarac eto pokazao da je uspeo... jednostavno nije vredno toga. Čak i u slučaju najslavnijih Jarčeva poput Mao Cetunga ili Isaka Njutna, sama slava ne znači ništa jer ne može trajati zauvek. Kako bi rekao Fidel Kastro u dokumentarcu Olivera Stouna, a na Stounovo pitanje da li je razmišljao kako će ga pamtiti nakon smrti: "Nikad nisam razmišljao o tome, jer nema poente. Sunce će jednom prestati da sija, ljudska vrsta će izumreti, i čemu onda slava?" Ovo sam parafrazirao ali suština ostaje, pitanje je da li će kroz milione i milione godina ljudska vrsta uopšte postojati, a čak i ako bude postojala, jednom će izumreti jer ništa nije večno, tako da "besmrtna slava" definitivno ne postoji i ništa ne znači. I šta onda svi ti slavni Jarčevi imaju od toga?
Poznajem u svojoj okolini neke Jarčeve, iako delimo znak razlikuju se od mene upravo po ambiciji, to su ljudi koji se satiru radeći i uglavnom su vrlo uspešni na kraju, ali nikog nije briga. Za to vreme, drugi su uživali, živeli pravi život, okusili sve što isti nudi, sve što su mogli... a ti Jarčevi su ga proveli na terenu i u kancelariji, i na kraju mašu titulom i statusom koju imaju. Ljudi im kažu "vau, svaka čast, baš si vredan", a onda se okrenu i nastave da žive. I šta sa tim? Koga je briga? Zbog toga straćiti život? Zbog toga se podvrgavati Saturnovim nemilosrdnim "lekcijama"?
Iskreno više bih voleo da sam neki drugi znak, Blizanac ili Strelac ili tako neki opušteniji i bezbrižniji pripadnik zodijaka. Saturnove lekcije i beskrajno sazrevanje i uozbiljavanje i učenje na greškama i patnju koja ide s tim uopšte ne želim, jer nije vredno onog što se žrtvuje. A i smešni su mi ljudi koji se pozivaju na slavne i ugledne Jarčeve iako sami nisu takvi. Ako si ti običan čovek, šta se pozivaš na one koji su u tvom znaku uspeli? To neće tebe učiniti slavnim i uspešnim, tako da pripadnost istom znaku ne znači ništa. To je kao kad se Srbi hvale Novakom Djokovićem jer je on uspešan, pa su to valjda i oni jer su pripadnici istog naroda. Tako i ovi koji se pozivaju na uspešne pripadnike znaka kom pripadaju, a nema ih malo, u mojoj okolini prilično nažalost... osrednji ljudi koji misle da nisu osrednji jer u njihovom znaku ima najviše uspešnih i slavnih.
Ne osećam patnju, nego kad nam slede bolji dani? To me zanima. Šta kažu zvezde?Nešto pogrešno radiš čim osjećaš patnju i to. Mijenjaj se.
A nagrada?Pa ako ne osjećaš patnju, ako si zadovoljna, ti onda živiš te bolje dane. Saturn nikog ne drži.
Nisam ni budala.Na osnovu čega da budeš nagradjena? Samo zato što si prošla kroz period patnje?
Jesi li nešto naučila iz toga, jesi li nekako napredovala?
Oćeš novo auto/stan da ti padne sa neba? Ti nisi jarac.![]()
ti si bik.