User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.031
Vladar Saturn najbolje pokrece kvadrate i kada su isti nepovoljni, ostaju dozivotno. Uvek postoji crta depresivnosti kod njih, uvek postoji bol koju se trude da nikada ne pokazu.
Za ovaj znak nisu sfere filozofije, i ne podnose filozofiju i ono sto bi smatrali "praznim pricama". Vole da vide disciplinu i organizaciju, bez obzira sta stradalo. Inace je izuzetno uvredljiv znak, mozda i vise no sto je to Rak, i onda im svaka losa rec tesko padne posto ne podnose da bilo sta narusava idilu ugleda.
Srecu pronalaze u radu i poslu, a sto vise rade tim sve lakse sakrivaju svoje emocije. Ne vole da misle da su nesrecni zato sto to nije ambiciozno i ne donosi novac. Vole da misle samo da su uspesni. Dakle, one koji su ispod njih na socijalnoj lestvici ne vole, a one koji su iznad veoma cene. Vole da vide da je neko socijalno prihvacen, a najvise kada je to neko iz njihove familije. Ali da, lako se uvrede. Samo malo onako zastanu u mestu, mozda malcice otvore usta ukoliko im nije po volji, a onda se dure i teraju inat. Lose, jako lose prihvataju kritiku i losu rec iako vole da se konsultuju s nadredjenim ljudima, prijateljma i sl tome.
Ево ти два примера Јарића који ће било шта да ураде за славу. Подзнаци у Јарцу се лепе за њих као мољци на светло.
![]()
![]()
Menson je jarac podznak lav,kao i ja.

Ja sam misljenja da covek uvek pati u zivotu zato sto nesto ne zna,a kod jarca je problematika sto sve mora da nauci na svojoj kozi. Ubedjen sam da mora da se desi neka trauma svakome da bi stvorili mentalnu blokadu,oklop hladnoce koji se uvek aktivira kad je jarac u opasnosti.
Poslednja izmena:

Odlican strip.