Zasto imamo potrebu...

Psihicki mi treba priprema ceo dan, samo da ih gledam.
Muhammad Ali Boxing GIF

Ovo sto ti pises po meni je za zatvor.

Svako ima pravo na svoje politicko misljenje, to sto ste vi neki uobrazili da ste delioci pravde pre suda, da mozete svakoga da uznemiravate i etiketirate, posebna je stvar, za dijagnozu.

A ustavri si samo jedan obican nasilnik, verovatnije kukavica.

Dodji u Nisu sam bar ja, 'ajde da se bijemo, ja podrzavam "cacije" koji zele da uce i na nihovoj sam strani.

Sramota.
Podseticu te da zivis u drzavi gde SNS ima dil sa svim mafijasima i nasilnicima.

Bukvalno prete svakom, uvek i svuda.

Bukvalno dok pricamo, postoji na stotine ljudi kojima SNS mafijasi trenutno prete.

I tako svakog minuta, sata i dana.

Kako tebe to ne nervira?

Podseticu te da zivis u drzavi gde SNS ima dil sa svim mafijasima i nasilnicima.

Bukvalno prete svakom, uvek i svuda.

Bukvalno dok pricamo, postoji na stotine ljudi kojima SNS mafijasi trenutno prete.

I tako svakog minuta, sata i dana.

Kako tebe to ne nervira?
Ja se ne krecem u tom svetu(mafijasa i sl) i ovo od tebe prvi put cujem. Vidim zgrade koje nisu gde im nije mesto, i po tome vidim neku korupciju, ali to nije od juce nego od mnogo ranije, samo je sad vise. Vidim jos stosta.

Ali ja kad bih se nervirala na takve stvari svakodnevno, ja bi trebala da skrenem potpuno. Zato, kad su izbori, lepo zaokruzis onog za koga si uveren da tako nece postupati.
ma on uzme ricinus..sta je sigurno sigurno je :mrgreen:
Ali postoji mogucost da deluje pre vremena. :mrgreen: I ondaK dzaba.

...da vredjamo politicke neistomisljenike?
Zbog autokratsko-diktatorskog rezima koji bi da nas zgazi kolima i razbije vilice sa bejzoblkama, "herojski" nazivajuci nas ustasama i svakako jos lazuci
av je rekao i za neke iz eu da su olos, jel ana izvadila mast vec?
jok? eu sprema prevrat za 1. novembar, kazu blatoidi rezimski da im je sapnula ruska pticica

ajd sad ko tu koga vredja, u zdravu pamet, mislim, a ne poganim jezikom

Back