Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.496
Nisam u SNS i nijednoj stranci, i neces me videti tamo, podrzvaam one koji zele da uce i hajde da se bijemo lepo, 1 na 1. Jer me ovde nazivate cacijem, i na to sam ponosna.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam u SNS i nijednoj stranci, i neces me videti tamo, podrzvaam one koji zele da uce i hajde da se bijemo lepo, 1 na 1. Jer me ovde nazivate cacijem, i na to sam ponosna.
A jel' vidis i ako hoces sebi da priznas, kako ispadose pametniji "caci" tj, oni koji su zeleli da uce, jer evo sad i ostali studenti uce?
ti si bre kao homofobAko ne opsujem SNS-ovce makar 10 puta dnevno, osecam se kao da mi je propao dan.
Ma kako da ne.ti si bre kao homofob
snsofob
a znas kako se kaze..svi ste vi latenetni
ruka ti se trese kad zaokruzujes na izborima ..srce jedno zeli, mozak drugo zaokruzi![]()
Pa kako ides na izbore, oni su bar u komisiji ako ne i oko tebe za glasanje?Ma kako da ne.
Bukvalno pocnem da se nerviram samo na pomisao da tu negde postoje SNS-ovci.
Ja cak i teorijski ne znam da li bi uopste i mogli da postoje gori ljudi od tih mafijaskih nasilnika.
zmuriPa kako ides na izbore, oni su bar u komisiji ako ne i oko tebe za glasanje?
Psihicki mi treba priprema ceo dan, samo da ih gledam.Pa kako ides na izbore, oni su bar u komisiji ako ne i oko tebe za glasanje?
Psihicki mi treba priprema ceo dan, samo da ih gledam.
Jedini to!
Napij se apaurin, pa preseci!Psihicki mi treba priprema ceo dan, samo da ih gledam.
Podseticu te da zivis u drzavi gde SNS ima dil sa svim mafijasima i nasilnicima.Ovo sto ti pises po meni je za zatvor.
Svako ima pravo na svoje politicko misljenje, to sto ste vi neki uobrazili da ste delioci pravde pre suda, da mozete svakoga da uznemiravate i etiketirate, posebna je stvar, za dijagnozu.
A ustavri si samo jedan obican nasilnik, verovatnije kukavica.
Dodji u Nisu sam bar ja, 'ajde da se bijemo, ja podrzavam "cacije" koji zele da uce i na nihovoj sam strani.
Sramota.
ma on uzme ricinus..sta je sigurno sigurno jeNapij se apaurin, pa preseci!![]()
da li on i djiki imaj sa istim ili razlicitim ?Podseticu te da zivis u drzavi gde SNS ima dil sa svim mafijasima i nasilnicima.
Ja se ne krecem u tom svetu(mafijasa i sl) i ovo od tebe prvi put cujem. Vidim zgrade koje nisu gde im nije mesto, i po tome vidim neku korupciju, ali to nije od juce nego od mnogo ranije, samo je sad vise. Vidim jos stosta.Podseticu te da zivis u drzavi gde SNS ima dil sa svim mafijasima i nasilnicima.
Bukvalno prete svakom, uvek i svuda.
Bukvalno dok pricamo, postoji na stotine ljudi kojima SNS mafijasi trenutno prete.
I tako svakog minuta, sata i dana.
Kako tebe to ne nervira?
Ali postoji mogucost da deluje pre vremena.ma on uzme ricinus..sta je sigurno sigurno je![]()
Ne znam o cemu pricas, a mislim da i ti ne znas o cemu pricasda li on i djiki imaj sa istim ili razlicitim ?![]()
na ovo pitanje najbolje bi odgovorio Vučić...da vredjamo politicke neistomisljenike?
Zato sto nemamo gradjanske svesti, kulture i domaceg vaspitanja....da vredjamo politicke neistomisljenike?
Nemate.Da imate ne bi tragedije koje ni na koji način ne mogu dovesti u vezu sa politikom kao što su Ribnikar,Dubona i nadstrešnica koristili u borbi za vlast.Ništa slično u ostatku Sveta ne postoji.Zato sto nemamo gradjanske svesti, kulture i domaceg vaspitanja.
kad dodje na forum javi mi se.na ovo pitanje najbolje bi odgovorio Vučić
na ovo pitanje najbolje bi odgovorio Vučić
Zbog autokratsko-diktatorskog rezima koji bi da nas zgazi kolima i razbije vilice sa bejzoblkama, "herojski" nazivajuci nas ustasama i svakako jos lazuci...da vredjamo politicke neistomisljenike?
...da vredjamo politicke neistomisljenike?
Eh zasto. Jer smo Srbi.
Kad si zadnji put cuo u nekoj raspravi da neko kaze "ja se ne slazem" nego " hajd' ne s3ri".