YT1RDI
Primećen član
- Poruka
- 532
Због чега осећамо потребу да говоримо о нечему (некоме) а да нас нико није питао за мишљење?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koga pitas?![]()
Dođe namЗбог чега осећамо потребу да говоримо о нечему (некоме) а да нас нико није питао за мишљење?
Pogodi mi misli, baš se malopre to pitala.. Nemam pojma nikad mi to nije bilo jasnoЗбог чега осећамо потребу да говоримо о нечему (некоме) а да нас нико није питао за мишљење?
uvek kada u bilo kojoj konverzaciji , ako osetimo da razgovor ne ide u pravcu koji mislimo da nije u korist sebe , tada se aktivira odbrambeni mehanizam personalizacije , jednostavo refleksna reakcija samoodbraneЗбог чега осећамо потребу да говоримо о нечему (некоме) а да нас нико није питао за мишљење?
A kad nije bilo konverzacije? Znači razgovor se nije ni desio a neko iznosi sud o tebi, daje to sebi za pravo a ne poznaje te...uvek kada u bilo kojoj konverzaciji , ako osetimo da razgovor ne ide u pravcu koji mislimo da nije u korist sebe , tada se aktivira odbrambeni mehanizam personalizacije , jednostavo refleksna reakcija samoodbrane
ne odnosi se situacija za ovde , nego u realnom životu kada " prenos ide u živo" , ovo ovde je samo igraA kad nije bilo konverzacije? Znači razgovor se nije ni desio a neko iznosi sud o tebi, daje to sebi za pravo a ne poznaje te...
Naravno to je moguće samo po internetima, neće te niko na ulici zaustaviti reći ti si ovakav onakav samo zato što te u prolazu čuo šta pričaš, al svejedno jbt ni ovde tako nešto nije baš normalno zar ne.. Ako se zajebavamo onda se zajebavamo, šta jel treba pre objave posta da stanem isproveravam pišem brišem prepravljam (ko da učiteljici predajem pismeni jbt) jer eto zaboga neko će osetiti potreiu da mi kaže da sam alkoholičar nee pardon da misli da imam problem. Šta koga boli ***** bre ne diram te ne diraj me preskoči jebeni post iskuliraj produži dalje.. aaa u pm ja ne verujem... gledajte svoje živote nikad ne možete da znate čega je sve bilo u tuđem zato nemate prava da sudite
Izvini Manga brate...jbg...veze s tobom nema nego si mi se namestio sa 'pravcem razgovora' pa bi jače od mene..iz prostog razloga što razgovora nije ni bilo samim tim ni refleksne reakcije samoodbrane, ničega.. Samo napad, i to upravo iz one potrebe o kojoj je ovde tema
Pa baš zato jbg ne ići van granica igre, jadno je i pokvarenone odnosi se situacija za ovde , nego u realnom životu kada " prenos ide u živo" , ovo ovde je samo igra
granice ne postoje , izmišljene su samo da prave problem , pusti reku neka teče svojim tokomPa baš zato jbg ne ići van granica igre, jadno je i pokvareno
Eo recimo deluje kao da si nekog spustio,kao ti si iznad situacije,kao da te niko i nicije misljenje ne zanima a postavis mu pitanje,ja bih ti odgovorio zato sto sam crveni krst , u opisu posla mi je da prepoznam kome treba pomocЗбог чега осећамо потребу да говоримо о нечему (некоме) а да нас нико није питао за мишљење?
"Palamudimo"Због чега осећамо потребу да говоримо о нечему (некоме) а да нас нико није питао за мишљење?