Da li vas nervira kada je neko spor u nečemu?

Znate one situacije kada ste u nekom poslu sa kolegom, a on tri sata radi nešto što se može završiti za duplo manje vremena? Je li imate poriv da mu otmete iz ruku i da vi umesto njega završite? ;) Ili čekaš prijateljicu da se spremi za izlazak a ona pola sata namešta jednu narukvicu? :mrgreen: moje razmišljanje tada je otprilike ovakvo : Aman, il je stavi Il skini ako ne umeš brže da je zakopčaš ;) u stvari, ja joj to kažem ali postoje situacije kada ne možeš reći tako sporim ljudima ds budu malo brži i onda ti ostaje da se ili nerviraš.il pronađeš način da budeš strpljiv. I jeste li brzi ili spori? ;)
Ako izvrsis dobru pripremu,mozes i sporo da radis.Srbin ne vrsi pripremu posla i onda sve radi brzo i pogresno i izgubi vise vremena i zivaca i para i nista ne zavrsi kako treba.

Znate one situacije kada ste u nekom poslu sa kolegom, a on tri sata radi nešto što se može završiti za duplo manje vremena? Je li imate poriv da mu otmete iz ruku i da vi umesto njega završite? ;) Ili čekaš prijateljicu da se spremi za izlazak a ona pola sata namešta jednu narukvicu? :mrgreen: moje razmišljanje tada je otprilike ovakvo : Aman, il je stavi Il skini ako ne umeš brže da je zakopčaš ;) u stvari, ja joj to kažem ali postoje situacije kada ne možeš reći tako sporim ljudima ds budu malo brži i onda ti ostaje da se ili nerviraš.il pronađeš način da budeš strpljiv. I jeste li brzi ili spori? ;)
..spor u "nečemu"? :eek: Ne, naprotiv. :lol:

Poslednja izmena:
Зависи од ситуације.Ако ми се у том тренутку жури,онда ме нервира,а ако не журим,онда ми не смета.

Ja ne volim spore ljude, posebno na poslu..znaju ga, ali gnjave.

Nedavno mi je jedna osoba rekla da treba malo da usporim..tokom razgovora smo pričale šta sve treba da se radi, i ja sam odmah spomenula da treba i to i to..I dobih odgovor da mnogo žurim.

Ali, kasnije ispada da sam u pravu, jer razmišljam malo unapred.

Kada je kafa u pitanju, pijem je sporo, ako ne žurim da idem negde.. Volim da je pijem polako, opušteno.

Back