- Poruka
- 83
ako već ima za opredeljenje kad se registruješ ko je muško, žensko i i neodeđeno ?
o čemu se radi ?
o čemu se radi ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
nepravdapostoji pdf muškarci, pdf žene, ali gde je pdf tranvestiti ?
Zato što to prosto nije normalno a i nepotrebno je.postoji pdf muškarci, pdf žene, ali gde je pdf tranvestiti ?
Da li lobiraš za sebe?postoji pdf muškarci, pdf žene, ali gde je pdf tranvestiti ?
Ima foruma koji su posveceni lgbt zajednici. Mislim svakako da moze, ali to bi se pretvorilo u pljuvanje i trol fest...ako već ima za opredeljenje kad se registruješ ko je muško, žensko i i neodeđeno ?
o čemu se radi ?
forum ne poštuje agendu do krajaZato što to prosto nije normalno a i nepotrebno je.
da se forum Porodica razbije u skladu sa svetskim trendovima na podforume: 1) roditelj1, 2) roditelj2 i 3) kako tužiti roditelje 1 i 2 ako vam ne daju dovoljno slatkišaDa li lobiraš za sebe?
Skupi dovoljno veliku grupu svojih istomišljenika i krstarica će da razmotri predlog.
Evo videćemo koliku će podršku ova tema da dobije.
ali je priznat pri registrasciji na forumuJer u našoj zemlji još uvek nije zvanično priznat srednji rod ,kao opredeljenje, tako da se nigde ne možeš u zvaničnim dokumentima izjasniti kao 'ono' . Samo pratimo trend u državi![]()
Pise se na ljis, nema dovoljno za pdf.ali je priznat pri registrasciji na forumu
dal si muško, žensko, neodređeno
a gde je taj pdf za to - neodređeno ??
Možda i nije loša ideja da otvorimo ptf 'neodređeno'ali je priznat pri registrasciji na forumu
dal si muško, žensko, neodređeno
a gde je taj pdf za to - neodređeno ??
ovoili pak pdf - LGBT +
se sad mnogo iskomplikovalo... ne može čovek da zapamti sva slova koja tu potpadaju...
Srećan rad, MitkeDa li lobiraš za sebe?
Skupi dovoljno veliku grupu svojih istomišljenika i krstarica će da razmotri predlog.
Zvuci kao da jedva cekas da se prizna.Jer u našoj zemlji još uvek nije zvanično priznat srednji rod ,kao opredeljenje, tako da se nigde ne možeš u zvaničnim dokumentima izjasniti kao 'ono' . Samo pratimo trend u državi![]()
Je l se ti ovo prijavljuješ za nov ptf, kao moderator ?Ja sam heteroseksualni femininini muskarac koji je najcesce dominantan u krevetu ali van kreveta volim da se ophode po noti mog feminini dela. Dakle da me maze, paze, pruzaju paznju, kupuju poklone, pogadjaju koji sam hor znak, citaju s dlana, pruzaju prostor, grle, topla rec potvrde i td..
Apsolutno nemam ništa protiv bilo čijeg izjašnjavanja o svom rodnom idenitetu.Zvuci kao da jedva cekas da se prizna.
Nemam ni ja, postoji muski, zenski i "za psihijatra" .Apsolutno nemam ništa protiv bilo čijeg izjašnjavanja o svom rodnom idenitetu.
a dobro, ti moraš imati ovakvu retoriku jer si modUvredljivo je tako nešto reći. Ne mogu shvatiti da ljudi i dalje ne shvataju da niko ne bira to, već se jednostavno priroda poigra i neko se rodi takav ...
A ne možeš nekome ti nagovestiti da je gay osoba ako ona sama to ne želi da objavi.
Ne, ne moram. Ja sam roditelj, koji pomisli, šta da je moje dete gay i da ga neko tako pljuje..a dobro, ti moraš imati ovakvu retoriku jer si mod