salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 6.787
Ne , samo da znas sta treba i da ti se cepavi ne ohlade.Ајде дај те детаље да те боље схватимо
Ништа значи центриметри?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne , samo da znas sta treba i da ti se cepavi ne ohlade.Ајде дај те детаље да те боље схватимо
Ништа значи центриметри?
ako muskarac nosi stvari sa pijace, sece drva i unosi ugalj valjda barem tokom seksa moze da se odmoriA ti da vazda budeš umorni kosač?![]()
a ne trudi se zbog svog sladostrasca?Dama se uvek potrudi kad ima za šta da se potrudi..a ne trudi se zbog centimetara nego zbog osobe, zbog ličnosti, zbog onoga što čovek jeste..
U srbiji je patrijarhat, ima seksa samo ako vičeš i udaraš jbg tako su naučene kod kuće![]()
Da li je stvarno da ovo mislis?U srbiji je patrijarhat, ima seksa samo ako vičeš i udaraš jbg tako su naučene kod kuće![]()
Ne postoji los seks. Postoje samo losi ljubavnici.
Apsolutno, kada sam fin odma ništa ne može. Čim počnem da urlam i mašem rukama odmah se napali i svrši.Da li je stvarno da ovo mislis?
Ocigledno nisi bas imao srece, ako je tako..
Nadam se da je sala.
Ok. Mozda je to neki vas fetis.Apsolutno, kada sam fin odma ništa ne može. Čim počnem da urlam i mašem rukama odmah se napali i svrši.
Sto puta sam odradio i uvek upali, dakle nije moj fetiš očigledno.Ok. Mozda je to neki vas fetis.
Za uspesno vodjenje ljubavi je potrebno znanje, smirenost i samokontrola.Losi ljubavnici?
Postoji i ta varijanta.
Mislim na funkcionalan par kada pisem post iznad tvog![]()
Posebno samokontrolaZa uspesno vodjenje ljubavi je potrebno znanje, smirenost i samokontrola.
Dakle rakija?Za uspesno vodjenje ljubavi je potrebno znanje, smirenost i samokontrola.
i muskarac istoDama se uvek potrudi kad ima za šta da se potrudi.
pa jbg osetljive su na tu temuako muskarac nosi stvari sa pijace, sece drva i unosi ugalj valjda barem tokom seksa moze da se odmori![]()
itekako da ima kad oboma presedne...al to je po meni najbolji ref da je veza ko vucicev sns, na putu nestajanja.Ima...ne želim da zalazim u detalje ali prosto, ima...![]()
Nista bez Vucicaitekako da ima kad oboma presedne...al to je po meni najbolji ref da je veza ko vucicev sns, na putu nestajanja.
Za vrijeme sexa..ako muskarac nosi stvari sa pijace, sece drva i unosi ugalj valjda barem tokom seksa moze da se odmori![]()