Зашто ДС шлепа ЛДП

Duh Sekire:
Прецизније Ђинђић.
Ипак је Чеда само испуњавао нечије налоге.
Тек касније је пуштен са ланца.

Па сети се како га је Солана најурио као кера... није смео да се појави ни у видокругу Владе... и није га нигде било једно време... а онда је направио
"шему" преко Биљане Ковачевић-Вучо......и ето њега са новим чопором
"паса" луталица.......

eremita:
"паса" луталица.......

хе-хе-хе-хе

Дај Мито, оплети сад са неким смајлијем у стилу казачока.
Чеда је непресушни извор инспирације.
Смеха, смеха, смеха дајте деци. :lol: :lol: :lol: :lol:

eremita:
Па сети се како га је Солана најурио као кера... није смео да се појави ни у видокругу Владе... и није га нигде било једно време... а онда је направио
"паса" луталица.......

Duh Sekire:
хе-хе-хе-хе

Дај Мито, оплети сад са неким смајлијем у стилу казачока.
Чеда је непресушни извор инспирације.
Смеха, смеха, смеха дајте деци. :lol: :lol: :lol: :lol:

Poštovani komentatori,

uvidom u mnoge Vaše komentare po temama konstantno vredjate pristalice drugih političkih opcija, pripadnike drugih nacija i vera.
Verujem da Vam niko nije ravan ali verujte i Vi meni da mi je strpljenje na izmaku.

Pozdrav!

marlon:
kolega, jedna digresija. komentar crvenom bojom moze za kolegu duha jer je to tradicionalno kineska boja koju zna ceo svet... sad za mitu, sam cete kinfu podjajcati jer bus tak kolor ni u snu ne bum volel. mozda i zazvingla, nak malkice...

Imaju sreće pa nije u svim bojama, to u svim bojama je tak nekak... kak bih vam rekel... razmete, ne?

Crvena boja inače spada u muške.
Dakle - muško upozorenje.

problem odnosa dss ds g17 i ldp-a je smesan. cirkus se stvara pred svetom da se stvori samo privid kako smo mi drustvo koje je paralamentarno, kako imamo sve opcije na tanjiru i kako moze da se kobajagi između svih suprostavljenih igrača da se napravi konsenzus jer su svi sinovi istog oca i na njegovom platnom spisku. pozoriste ponovo jase srbjiom, ko to ne uviđa u zabludi je.

marlon:
problem odnosa dss ds g17 i ldp-a je smesan. cirkus se stvara pred svetom da se stvori samo privid kako smo mi drustvo koje je paralamentarno, kako imamo sve opcije na tanjiru i kako moze da se kobajagi između svih suprostavljenih igrača da se napravi konsenzus jer su svi sinovi istog oca i na njegovom platnom spisku. pozoriste ponovo jase srbjiom, ko to ne uviđa u zabludi je.

Apsolutno, apsolutno...
Veoma vredan komentar, čak bi bio proglašen za najbolji da nema jedan nedostatak - opisali ste grupnu tačku našeg cirkusa. Niste opisali tačku istog cirkusa koju izvodi jedan solista.

Sad, nemojte ovo uzimati toliko k srcu kao što je uzeo autor spomenika Knezu Mihailu kada je nedostatak tog remek-dela primetilo jedno derle čačkajući nos i pišu istovremeno...

neg sinoć sam prisutvova zanimljivom skladateljskom opusu partije balondzija. kad su sahranjivali miloševića oni bedaci kaj su paradirali kališem su pevali skladateljski opus pod nazivom... koštunice spasi srbiju i ubi se. tek sam tad videl da je ova srbija konglomerat mandova, idiota i debila kakvih nema nigde na zemaljskoj kugli. najzalosnije sum bili to bedaci mladi koji su progresivni, ne? za one kaj su plakali za milosevicem se moglo i oprostit....

marlon:
pomislih sad u sebi... ne odgovori čovek... dal' da brišem?

istorija se gospun lordek ponavlja, ono kaj su bedaci hrvati radili na jelačić placu 1941. to buš radili ovde balondzije. ak' to ne uviđate onda vam nece pomoći ni pacijeva kapa a ni piša od onog malog.

Umesto što ste čačkali u čudu bolje da ste nemio slučaj prijavili policiji. Što se mene tiče ja i za ovaj slučaj sledim primer nepoznatog a čuvenog nam mladog omladinca koji ukaza na propust u centru grada.

Iron Lord:

Poštovani komentatori,

uvidom u mnoge Vaše komentare po temama konstantno vredjate pristalice drugih političkih opcija, pripadnike drugih nacija i vera.
Verujem da Vam niko nije ravan ali verujte i Vi meni da mi je strpljenje na izmaku.

Pozdrav!

Ма шта мислио о Енглезима, њиховој улози у политици и историји, ја себе сматрам англофилом у неком културолошком смислу. Не бих сада то објашњавао, него прелазим на ствар - чему такав увод.
Па, Енглези имају лепу изреку.
Џентлмен никад не вређа случајно.

А што се тиче Вашег стрпљења и формалног ауторитета, верујте ми да... Али не, нема потребе да се силази са овог високопарног тона. Доста је приказати колико држим до тог, формалног, ауторитета... овде на нету

Back