Duh Sekire
Iskusan
- Poruka
- 6.686
Pa zna se i tatko, DS.
Прецизније Ђинђић.
Ипак је Чеда само испуњавао нечије налоге.
Тек касније је пуштен са ланца.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zna se i tatko, DS.
Duh Sekire:Прецизније Ђинђић.
Ипак је Чеда само испуњавао нечије налоге.
Тек касније је пуштен са ланца.
Tadicevo krilo u DS-u(to je najjace krilo u DS-u)ima prilicno lose misljenje o LDP-u(zato je Ceda i izbacen iz Demokratske stranke).To nije slucaj sa CDU-om i njihovim odnosom prema CSU-omfilatelista:Već se sad nazire sličnost koja će postojati između DS i LDP kao u Nemačkoj između CDU i CSU.
eremita:"шему" преко Биљане Ковачевић-Вучо......и ето њега са новим чопором
"паса" луталица.......
Enfroz2891.:Zato shto je DS josh uvek pun Chedinih LDP gov.ana.
eremita:А Латинка Перовић....скојевка......![]()
![]()
![]()
eremita:Па сети се како га је Солана најурио као кера... није смео да се појави ни у видокругу Владе... и није га нигде било једно време... а онда је направио
"шему" преко Биљане Ковачевић-Вучо......и ето њега са новим чопором
"паса" луталица.......
Duh Sekire:хе-хе-хе-хе
Дај Мито, оплети сад са неким смајлијем у стилу казачока.
Чеда је непресушни извор инспирације.
Смеха, смеха, смеха дајте деци.![]()
![]()
![]()
![]()
marlon:kolega, jedna digresija. komentar crvenom bojom moze za kolegu duha jer je to tradicionalno kineska boja koju zna ceo svet... sad za mitu, sam cete kinfu podjajcati jer bus tak kolor ni u snu ne bum volel. mozda i zazvingla, nak malkice...
marlon:problem odnosa dss ds g17 i ldp-a je smesan. cirkus se stvara pred svetom da se stvori samo privid kako smo mi drustvo koje je paralamentarno, kako imamo sve opcije na tanjiru i kako moze da se kobajagi između svih suprostavljenih igrača da se napravi konsenzus jer su svi sinovi istog oca i na njegovom platnom spisku. pozoriste ponovo jase srbjiom, ko to ne uviđa u zabludi je.
marlon:pomislih sad u sebi... ne odgovori čovek... dal' da brišem?
istorija se gospun lordek ponavlja, ono kaj su bedaci hrvati radili na jelačić placu 1941. to buš radili ovde balondzije. ak' to ne uviđate onda vam nece pomoći ni pacijeva kapa a ni piša od onog malog.
marlon:kolega, jedna digresija. komentar crvenom bojom moze za kolegu duha jer je to tradicionalno kineska boja koju zna ceo svet... sad za mitu, sam cete kinfu podjajcati jer bus tak kolor ni u snu ne bum volel. mozda i zazvingla, nak malkice...
Iron Lord:
Poštovani komentatori,
uvidom u mnoge Vaše komentare po temama konstantno vredjate pristalice drugih političkih opcija, pripadnike drugih nacija i vera.
Verujem da Vam niko nije ravan ali verujte i Vi meni da mi je strpljenje na izmaku.
Pozdrav!