Zašto Donald Tramp nije osvojio Nobelovu nagradu za mir?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Жене су огромна снага.

Избориле су се за гласање у демократији

За слободу да имају место наспрам способности у капитализму

Да не рађају

Жене су зауставиле алкохол у УСА

Жене могу да зауставе све ратове заувек

@38imak
Žene su ukras sveta :malav:

Zato sto je nije zasluzio kao ni ova Maria Macado, pedlog za Nobelovu dolazio samo od velikih Trampoguza.
kuka tramp:

kako je nije on zasluzio, a obama jeste, sta je on ucinio za ovu planetu, koliko je on ratova zaustavio, a tramp bese 7?

posteno govorecii nije da nema putera na glavi, i ovo ministarstvo za rat, a ne vise odbrane, ali bar zagovara mir na svetu, mora mu se odati priznanje

Nobelova nagrada je glupost, to se dodeljuje po istom principu kao Miss sveta i slično, to je zapadna nagrada koje oni dele među sobom

A niko od Studenata nije poslao nominaciju za nobelovu nagradu niti je tražio niti im to treba, nego im je ta priča podmetnuta.

SNS bot Kovačević Trojanski konj iz stranke koja se prodala Vučiću je to za nobelovu nagradu poslao, ovo ne treba ni komentarisati

0302foto-FoNet-Nenad-Djordjevic-1-992x560.jpg.webp tr_24c23954-341b-47aa-a14a-d1deb1b94d04.jpg
31f32c365956896560ba5d52524302c97.jpg tr_24c23954-341b-47aa-a14a-d1deb1b94d04.jpg

Jel' ovo pisao neki venecuelanski ĆaciGPT?
ma, ljubomorni su na njenu lepotu, ... i pamet mozda
mada ja mislim da se probila sa sisama do nobelove, tramp je vec mator, i izlapeo, treba mlado meso, i novi ljudi, nove ideje
vidi njenu sliku:
Pogledajte prilog 1798538
"javlja mi se" da su joj namenili sudbinu jovanke orleanke - nasih dana

Poslednja izmena:
Pretpostavljao sam da je to neka tvoja lista, zato i pitam ko su. Koliko znam samo su rođeni na području Jugoslavije? Živeli i stvarali van. Ne znam ni da li su imali jugoslovensko državljanstvo? Tako da je verovatno sa razlogom taj 1 od milion sa sve velikim slovima.

Edit: obrazovali se, živeli, radili i imali državljanstvo Švajcarske.

Poslednja izmena:

Back