Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.360
Da si mi ti živ, zdrav i načitan, umro je Ivo već ima ravno pola veka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
20% srba nisu zavrsili osnovnu skolu...izlaznost na izborima je 30%. SNS dobija oko milion glasova na izborima, od 6.5 miliona stanovnika, sto mu dodje 20%...
Какве везе има Иво?Мислиш на Иву Андрића,једног од југословенских нобеловаца?Da si mi ti živ, zdrav i načitan, umro je Ivo već ima ravno pola veka.![]()
Baš sam pomislio da niko neće odreagovati. Hvala.Какве везе има Иво?Мислиш на Иву Андрића,једног од југословенских нобеловаца?
Нема на чему,увек реагујем на помен нобеловаца зато што од милион људи само један зна колико је нобеловаца имала Југославија...Baš sam pomislio da niko neće odreagovati. Hvala.![]()
Žene su ukras svetaЖене су огромна снага.
Избориле су се за гласање у демократији
За слободу да имају место наспрам способности у капитализму
Да не рађају
Жене су зауставиле алкохол у УСА
Жене могу да зауставе све ратове заувек
@38imak
kuka tramp:Zato sto je nije zasluzio kao ni ova Maria Macado, pedlog za Nobelovu dolazio samo od velikih Trampoguza.
Od svih ovih cifri je samo tačno ~ 6.5M stanovnika20% srba nisu zavrsili osnovnu skolu...izlaznost na izborima je 30%. SNS dobija oko milion glasova na izborima, od 6.5 miliona stanovnika, sto mu dodje 20%...
PAMETNOM DOSTA!
Izvor
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...a-blokaderi-nisu-dobili-nobelovu-nagradu/vest
Pogledajte prilog 1798534Pogledajte prilog 1798536Pogledajte prilog 1798537
Sta mislite da li treba da se zovu zamalo nobelovci![]()
nešto nije istina...prosvjetli me...Jel' ovo pisao neki venecuelanski ĆaciGPT?
pa, da, evo ako nisi videla: posteno priznaje da nas niko ne sme da dira, i zasto da imamo vise ministarstvo odbrane, ako samo ratujemo po celom svetu?Ministarstvo za rat![]()
Koga još smatraš jugoslovenskim nobelovcem?Нема на чему,увек реагујем на помен нобеловаца зато што од милион људи само један зна колико је нобеловаца имала Југославија...
ma, ljubomorni su na njenu lepotu, ... i pamet mozdaJel' ovo pisao neki venecuelanski ĆaciGPT?
A ništa me ne čudi od njegapa, da, evo ako nisi videla: posteno priznaje da nas niko ne sme da dira, i zasto da imamo vise ministarstvo odbrane, ako samo ratujemo po celom svetu?
evo, preimenovao ga je, a ovaj naslov kaze jos nesto, necu bas sve da vam otkrivam, neka ljudi citaju:
Department of War: Trump is playing right into our enemies' propaganda.
Оне коју су је и добили...један пре Андрића у Краљевини Југославији (Ружичка)а један 1970(Прелог)...рекох ја већ,ЈЕДАН од МИЛИОН зна све југословенске нобеловце ....Koga još smatraš jugoslovenskim nobelovcem?
skoro milion srba po RTS-u nije zavrsilo osnovnu skolu, SNS ima 700 hiljada clanova (kao) i mozda milion legitimnih, nepokradenih glasova 2023. godine (i 800 hiljada kupljenih, mrtvackih i laznih glasova). 20% od 6.5 miliona je nekih 1300000, sto mu dodje vuciceva podrskaOd svih ovih cifri je samo tačno ~ 6.5M stanovnika![]()
skoro milion srba po RTS-u nije zavrsilo osnovnu skolu, SNS ima 700 hiljada clanova (kao) i mozda milion legitimnih, nepokradenih glasova 2023. godine (i 800 hiljada kupljenih, mrtvackih i laznih glasova). 20% od 6.5 miliona je nekih 1300000, sto mu dodje vuciceva podrska
Smetaju ti sve domace novine osim ovih sto im centrala u luxemburgu i zagrebuMora i Alo nešto da objavi sad ovih dana između višestrukih poraza Vučića na planu spoljne politike.
Daj šta daš, samo ne pominji gazdu.