Pervert Boy
Aktivan član
- Poruka
- 1.019

I to samo na ovaj forum

Ti joj kazes ocu da te zadovoljim a ona ti si puko ? i sve tako neki uvredljivi izrazi

El to bolest u glavi njihovoj ili su lesbian ili frigidne ili mrze sex sa muskarcem ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitaj "put Alije Djerzeleza"
Jer sam aktivanVec sam napolju sa Laptopom
- - - - - - - - - -
Ne citam Shit
Kako bre shit, crni angelko, nas jedini nobelovac iz knjizevnosti te opisao.
Nema ravnog puta do zene, bre.
Ima, ali se zna do kojih![]()
![]()
I to samo na ovaj forum![]()
Ti joj kazes ocu da te zadovoljim a ona ti si puko ? i sve tako neki uvredljivi izrazi![]()
El to bolest u glavi njihovoj ili su lesbian ili frigidne ili mrze sex sa muskarcem ?![]()
vi's svi ovi muski i na forumu i gde god hoces, zele isto sto i ti.
Ali foliraju, dovijaju i uvijaju![]()
e Andjelka jesil opet ostala suvih charapa?
e iebiga
haha ma nisam gde ja da budem to je nemoguce![]()
samo me iritira ovaj forum gde je sex strava i uzas i nesto jako mizerno i bedno![]()
![]()
I to samo na ovaj forum![]()
Ti joj kazes ocu da te zadovoljim a ona ti si puko ? i sve tako neki uvredljivi izrazi![]()
El to bolest u glavi njihovoj ili su lesbian ili frigidne ili mrze sex sa muskarcem ?![]()
Femkaju se. Ne daju pikane, ne da, ne da, ne daaaaaa. To su ti kao erotske slike. Gledas a ne vidis nista u mraku.
pa mi se odje zaebavamo ovo nije kupleraj
i chim to shvatish mozhda ti sleti leptiritj na cvetitj
ma da sve same device dok ne odu na pricaonicu i upale Cam![]()
ili FB ili Skype![]()
opet folirate mene koji znam sve sto se dogadja na Netu![]()
De de, prijatelju, ajmo po jedan čaj od nane![]()
Ajde , kad vec forumasice ne zele![]()
![]()
e ajde sad brez sve shale
ko se god skida pred kompom da zadovolji sebe i nekog pseudo tigra nije normalan
to samo rade glupe osobe
Ajde bez sve sale to i zelim ...
http://locoshare.tk/images/876ScreenShot064.jpg
i ona je nenormalna m ?devojka samo uziva sa decacima
![]()
nema tu nista nenormalno sto hotuje jer to voli da radi i jer ne napaljena i sve![]()
Nego vama je krivo jer vi to ne mozete forumasice sto zbog izgleda ili zato sto ne znate sa muskarcima da se igrate![]()
![]()
Glupe su one osobe koje trpe bez sexa i cak ne trljaju da im bude laksevec glume nesalomive a u cetri zida se rokaju sa dildom kad puknu
![]()
ŠtaNi one neće čaj??? Pa pouzdano znam da ga vivijen pije
![]()
I to sve pod geslom: nema toliko velikog dildona kolika je u mom srcetu praznina, ali daj šta daš![]()