Normalno, nije ni njima lako bilo. Udavale su se mlade, prisiljene ili neprisiljene ali neuke, nisu imale pravo izbora niti pravo glasa. Posle ceo zivot trpis idiJota pored sebe (ne mislim na tvog dedu), iz dva razloga ZBOG DECE i ZBOG SVETA. Sta bi svet rekao kad bi zena otisla i muzu decu ostavila. Roditelji su ravnopravni u svakom smislu, tako da ne vidim zasto je problem da samohrani otac (ukoliko ima sredstava i mogucnosti) da odgaja decu? Zasto je pravilo da dete mora pripasti majci? Uvek se govori o krutom i strogom ocu, i blagonaklonoj majci. Jedna velika glupost... I posle mi dodje jedan Dionis koji tvrdi da muz treba da ima vlast nad zenom? To je isto kao i da muz ima pravo da ubije zenu? Ko je bre taj tradicionalni muz koji moze da ima vlast nad bilo kojom licnosti? Ja bi osobe ovakvog stava dikretusha u zatvor pa nek tamo zivi sa tradicionalnom prodicom u harmoniji. Prvenstveno sto iz takvih osoba prerastaju psihicki bolesnici koji kasnije zlostavljaju, ubijaju, tuku zenu i decu. Jer jedino sto mogu jeste da na zenu gledaju kao na stvar.