ZASTO DEVOJKE NECE DA SE UDAJU...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja vec imam jedno...a htela bih jos, nego ne znam sta cu sa njim... el sam sad prava zena? :flert:

Nisam znao. :eek:
Ti si prava oduvek. :super: :mrgreen:

Sto se mene tice i ne treba... U Svedskoj takve ni ne rade ako hoce da rode...
U ovom naletu karijerizma i egoizma svaku posvecenost odgajanju dece i brige o porodicu treba pozitivno okarakterisati...

Ma glup fazon, ako mene pitas. To nikako ne moze biti jedini smisao zeninog zivota. Kao ni pranje vesa, tanjira ii sredjivanje po kuci.
Kad spominjes Svedsku, tamo se deca osamostale sa 16,18,20 godina najkasnije. I sta onda? Zena tad neka ima 45 godina na primer. Mislis da ce ta ici da radi? Ili da li uopste ima sanse da se zaposli? Ili je ona svoje odradila i treba da crkne? :mrgreen: :hahaha:

Ma glup fazon, ako mene pitas. To nikako ne moze biti jedini smisao zeninog zivota. Kao ni pranje vesa, tanjira ii sredjivanje po kuci.
Kad spominjes Svedsku, tamo se deca osamostale sa 16,18,20 godina najkasnije. I sta onda? Zena tad neka ima 45 godina na primer. Mislis da ce ta ici da radi? Ili da li uopste ima sanse da se zaposli? Ili je ona svoje odradila i treba da crkne? :mrgreen: :hahaha:
Naravno da nije jedini smisao. Ali je jedan segment koji se svesno minimalizuje do nivoa banalnosti.
Sto bi i radila kad je drzava obezbedila kroz razne socijalne programe... Njima treba populacija a ne egoisticne individue kojih imaju vec pun q.rac... Otuda su i napravili sve te zakone koji pospesuju radjanje ali dzaba...

Naravno da nije jedini smisao. Ali je jedan segment koji se svesno minimalizuje do nivoa banalnosti.
Sto bi i radila kad je drzava obezbedila kroz razne socijalne programe... Njima treba populacija a ne egoisticne individue kojih imaju vec pun q.rac... Otuda su i napravili sve te zakone koji pospesuju radjanje ali dzaba...

Brate, bio sam godinu dana bez posla. Imao sam od drzave 1.300 EUR svaki mesec, plus neke razne beneficije jos....sto se tice finansijkog aspekta - nista mi nije falilo.
Ali ja sam se osecao tako beskorisno, tako bedno...jedva sam cekao da opet pocnem da radim!
Kapiram da i zene imaju zelju da se ostvare i u tom segmentu, a ne samo u segmentu spremacice i kuvarice. ;)

Poslednja izmena:
Brate, bio sam godinu dana bez posla. Imao sam od drzave 1.300 EUR svaki mesec, plus neke razne beneficije jos....sto se tice finansijkog aspekta - nista mi nije falilo.
Ali ja sam se osecao tako beskorisno, tako bedno...jedva sam cekao da opet pocnem da radim!
Kapiram da i zene imaju zelju da se ostvare i u tom segmentu, a ne samo u segmentu spremacice i kucarice. ;)

Pa kako bi se osecao da 9 meseci nosis dete a zatim jos bar godinu i po moras da budes uz njega? Beskorisno? I to puta 3?

Sto se mene tice i ne treba... U Svedskoj takve ni ne rade ako hoce da rode...
U ovom naletu karijerizma i egoizma svaku posvecenost odgajanju dece i brige o porodicu treba pozitivno okarakterisati...

Koji ti iskren motiv imaš da se sekiraš što neko tamo ne želi da se razmnoži?

Ovo mi nikada nije bilo jasno. Aj da te sluša ekipa iz kraja pa da te gledaju ko mudraca i dušebrižnika, al... forum?! :eek:

Znači koji kompletan imbecil bih morala da budem da sad nađem neku tetku i dobro je ispljujem jer ona ne želi da ima svoju decu?
Kako nazvati takvo proseravanje? Koji sam ja faktor da se uopšte zanimam tuđim životom i "sebičlukom"? Šta su kao ovi što imaju decu nesebični? :lol: i totalno nisu egoisti..... "da ima ko da ostane kad JA umrem" :D

Pa kako bi se osecao da 9 meseci nosis dete a zatim jos bar godinu i po moras da budes uz njega? Beskorisno? I to puta 3?
:eek::eek:
To je po tebi beskorisno?
Alo, mi imamo duplo manje vremena da se ostvarimo u bilo kom aspektu zivota.
Tebi su deca=beskorisno?
A izvini molim te sto sam magistrirala i radim.
A kad bilo koje musko uspe da taj % paznje i samokontrole izvede, nek mi se javi da se udam

Znači koji kompletan imbecil bih morala da budem da sad nađem neku tetku i dobro je ispljujem jer ona ne želi da ima svoju decu?
Kako nazvati takvo proseravanje? Koji sam ja faktor da se uopšte zanimam tuđim životom i "sebičlukom"? Šta su kao ovi što imaju decu nesebični? :lol: i totalno nisu egoisti..... "da ima ko da ostane kad JA umrem" :D

ne bre... "da ima ko da me gleda pre neg sto umrem"

.... koja budala se ne bi udala/ozenila za muskarca/zenu svog zivota...on se samo cudi zasto je tako malo tih pravih i pokusava da odgonetne sta je uzrok...svako gleda svoje d.upe i ceka da hormoni prorade :think:

Koji ti iskren motiv imaš da se sekiraš što neko tamo ne želi da se razmnoži?

Ovo mi nikada nije bilo jasno. Aj da te sluša ekipa iz kraja pa da te gledaju ko mudraca i dušebrižnika, al... forum?! :eek:

Ja kao pojedinac nikakav. Ali drzave u kojima je radjanje vece od umiranja itekako imaju. Zato sve te drzave imaju materijalne podsticaje radjanju ali kao sto ranije rekoh nije sve u nedostatku materijalnog kako ovde neki zele da prikazu.

Ko tebe dira...:think: Jel si se nasla prozvanom il sta?
Nije zabranjeno imati stav povodom toga.:bye:

Ja kao pojedinac nikakav. Ali drzave u kojima je radjanje vece od umiranja itekako imaju. Zato sve te drzave imaju materijalne podsticaje radjanju ali kao sto ranije rekoh nije sve u nedostatku materijalnog kako ovde neki zele da prikazu.

Nista bre ne brinite za populaciju...neke nacije svakako moraju da nestanu...
a kad se vec sve generalizuje, pa prosirite vidike na globalni nivo...planeta Zemlja je prenaseljena svakako...tako da nigde stete nema.

Joj, ajde se uozbilji ako je to moguce. Ja pricam o zenama, koje realno mogu da idu da rade (a ne idu iz ovog ili onog razloga, tipa muz im brani i tako to :mrgreen: ), a ne o zenama u drugom stanju (ne zove se dzabe tako) ;)

Covece skaces sa pojma na pojam. Rekao si da si se osecao beskorisno dok nisi radio ja se nadovezujem da ni trudne zene i majke male dece ne rade i postavim ti pitanje da li bi se osecao beskorisno u toj situaciji...

u tim zemljama sa visokim natalitetom zene se tretiraju kao niza bica, jel treba da se ugledamo na njih... da me neko tretira kao nize bice samo zato sto sam zensko, ja tako ne bih mogla da zivim....mislim da je bolje ovako... bice nas manje, nije lako ali buduce generacije bice nam zahvalne...ako ih uopste bude bilo:(

.... koja budala se ne bi udala/ozenila za muskarca/zenu svog zivota...on se samo cudi zasto je tako malo tih pravih i pokusava da odgonetne sta je uzrok...svako gleda svoje d.upe i ceka da hormoni prorade :think:

Изгледа да је дефиниција правог мушкарца највећи проблем...
Па хајде Драге Даме опишите тог идеалног мушкарца...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back