gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Skolovanje se zavrsava u 24 godine ako imas ambiciju. Karijera ne zavisi iskljucivo od skolovanja,pogotovu ne ovde. Radjanje je jedan segment zivota zene,po meni najbitniji. Problem je sto se materinstvo i radjanje svelo na to da li ces uzeti kucnog ljubimca ili ne. Glavna je karijera,zivot iz bajke... Imam dete i zelim mu sve najbolje ali to ne znaci da zelim biti otac neke kraljice koja zdere jagode sa slagom na nekom prestolu...
Ko kaze? Gde pise? Ne kenyaj... i deca se nose 9 meseci u stomaku pa se opet neka rode pre neka posle... nema pravila. Karijera ne zavisi od skolovanja, ali imas daleko vece sanse ako si skolovaniji. Radjanje je stvar izbora, i vi koji cenite zenu, osobu na osnovu toga koliko ima dece i da li ih ima ste goveda najobicnija. Moze biti, zato i vise cenim zenu koja nece da radja nego one koje rode ceo fudbalski tim pa ne znaju sta ce sa njima. Glavno je da su mi deca ziva i zdrava , sad hoce li da bude majka, ili direktorka, boli me cose... covece zatucani!

)...ovaj, mogu da znam da li ti sada, trenutno nemas zelju za detetom, ili je tvoj stav da generalno neces decu, nikad?