- Poruka
- 51.572
Šta ako je ona osoba sa invaliditetom, ustukao bi se! Ništa od toga.![]()
Zašto tako misliš? Nije sve u fizičkom izgledu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ako je ona osoba sa invaliditetom, ustukao bi se! Ništa od toga.![]()
nije nije radila je ko promoterka aha a ne bih se povuko nikad NIKAD![]()
E, ne znam jel to dobro ili nije, oko mene ove devojke što ne zaju ni jaje da isprže ni metlu da drže poudale se, sve ih nešto vole, čuvaju, a one malo malo pa u tuđ krevet, da Bog skloni i sačuva..
A ja sama, pa sad, šta je bolje...?
Ipak, sve mi džabe kad ja ne mogu tako![]()
Pa nisam.Hvala Bogu, na meni je sve zdravo
![]()
ma sta ti je bre ovo sto je ona napisala u par postova nisam u zivotu cuo zenim jeSigurno? Odavde je lako komentarisati a da bi se suočio sa njom, sasvim druga priča.![]()
Zašto tako misliš? Nije sve u fizičkom izgledu.
ma sta ti je bre ovo sto je ona napisala u par postova nisam u zivotu cuo zenim je![]()
Tako je, zar niste pomislili da ima takve osobe po forumima a mi njih ne vidimo niti znamo.
Sigurno? Odavde je lako komentarisati a da bi se suočio sa njom, sasvim druga priča.![]()
Ne želim da te uvredim, ali treba se setiti da postoje osobe sa invaliditetom, bilo ko.![]()
Pa blago tebi.![]()
To suočiti mi tako ružno zvuči. Ako nekoga zaista voliš neće ti smetati ni da je invaliditetna osoba.
Ja nemam problem sa osobama sa invaliditetom, naprotiv, ako je dobar čovek, nije to ni tako važno.
Razne ljude sam srela, nisam sklanjala oči ni od zdravih a dobrih, ni od bolesnih a dobrih ljudi. Nisam i neću.
Jer čovek je danas teško biti. Al trudimo se..
Pa ne bira se, to Bog određuje. Ja sam zahvalna na tome, a da je drugačije, ja bih rekla, toga se nije stideti.