Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
ma to je i foliranje, mozes tako da ides u pasivan krug da se divis svojoj tzv melanholiji tuzi, koje ima ali vrteti se u tome ...
cini mi se jedino da se pravis da nisi takav a kad malo posustanes krene da skripi, nemam pojma. jedino ako uradim nesto ekstremnije, bude ok, a prestala sam vremenom
znam sta treba i ne radim.
meni se cini da mi je znacilo ti neki ljudi koji to nisu zarezivali
provali gde ti pravis rez, gde te neko hoce a ti dizes nos ima i toga
ma to i ne postoji nekako otkud znam moram se socijalizovati inace je sit i ne socijalizujem se
Ovo je po meni ključ svega.. Usamljenici se često u neku ruku dive sami sebi, ja sam izopšten i stoga sam poseban, individua u ovom svetu klonova.. Gotovo da bih rekao da je u pitanju emo suptkultura samo mnogo suptilnija.. Sad.. ne treba ovde svrstavati stidljive likove koji ne žele da budu sami ali silom prilika jesu, to je nešto drugo.. Već o ljudima koji vole da budu sami..
A odgovor na pitanje zašto ih devojke ne vole.. Pa, ljubav u opštem slučaju nije kao na filmu, dvoje se sretnu na ulici, pogled im se fiksira jedno na drugom, pa se pet dana posle sretnu i započnu razgovor.. Ili počnu tek tako razgovor u busu.. Njoj ispadne sveska a on je podigne i ona ga pita da odu na pljeskavicu

Posle toga, ukoliko prevaziđe tu prvu prepreku dolazi do pitanja da li će devojci stvarno biti stalo do toga da otvara njegovu ljušturu i mučiti se da ga izvuče odatle, a često to nije slučaj već se ide dalje, tražeći neko drugo, gotovo rešenje..