Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
auu to je tako istinito i tako porazavajuce i tako realno i na mestu
Koje kolega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auu to je tako istinito i tako porazavajuce i tako realno i na mestu
e al kako mozes od tzv prijatelja ocekivati bilo sta, mene je bar zivot naucio ako ne ocekujes nista ni od koga jedino tako mozes s nekim da se gotivis i da vam je u redu
cim krenes da ocekujes padas u strasti patnje i sechu vena i zdravo
a istinito je i da svako od nas ima po nekog prijatelja za koga sazna da mu je prijatelj tek kad sazna da mu neko za koga je mislio da mu je prijatelj nije prijatelj :/
ne znam toga do sada nisam imala, ok imala sam nesto pa sam cackajuci po tome otvorila neke rupe koje se zatvaraju ono daleko je od toga sta sam mislila i licnost mi se podelila, a i to je bilo suvise bizarno
ne znam nisam nikad htela da racunam na nekog i shutiram nekog jer ne volim da na mene racunaju jer sve je previse bizarno da me neko ne bi odrao ko machku, a i nije bizarno, sujeta valjda
Pogresno ti to kontas. Prijatelj ti neko postane, ne kupis ga. Znaci neka situacija, ili vise situacija, vas spoji, sprijateljite se. Nema tu nikakvih ocekivanja. A upadanje u s*anje je i te kako test za prijateljstvo. Tad se lako prepozna na koga covek moze da racuna, a ko je tu samo kada je sve super.
ne znam toga do sada nisam imala, ok imala sam nesto pa sam cackajuci po tome otvorila neke rupe koje se zatvaraju ono daleko je od toga sta sam mislila i licnost mi se podelila, a i to je bilo suvise bizarno
ne znam nisam nikad htela da racunam na nekog i shutiram nekog jer ne volim da na mene racunaju jer sve je previse bizarno da me neko ne bi odrao ko machku, a i nije bizarno, sujeta valjda
evo ja bi te kao iskren prijatelj odro ko macku lol
a cek ako vam u istom trenutku nije super, oces onda i ti njemu da pomazes pa tako unakrst? ili si ti dominantan pa ocekujes da oni svi sviraju za tebe
znaci previse je tu nekih pitanja igrica sta znam
Sva si mi nesto uplasena.
Razmisljaces drugacije ako jednog dana budes imala decu. Hteces i te kako da se osecas kao neko na koga se oni mogu osloniti. Mislim, to su deca, nemaju veze sa prijaeljima. Ali tako nekako mi je i sa ova dva-tri coveka, koje mogu nazvati prijateljima.
da ali nisi konkretno pogledao pitanje moje
zbog svih svojih cudnosti nesto se i plasim da imam tu decu. mada mozda i nisam tolko bizarna nego se przim ko zvezda
Gledaj, moja prijateljstva se ne svode na to "ucinio sam ti, sad ti meni moras sledeci put" i te fazone. Hvala Bogu, uglavnom ni oni ni ja ne trebamo skoro nikad neku pomoc (u vidu kinte i sl.), a ono pomaganje oko selidbe ili tako neke gluposti - to se podrazumeva. I to niko ne shvata kao neki posao, uslugu i tako to, nego nam to dodje druzenje i zezanje.
ili kupis pekinezera i setas ga dok ne krepa