Zašto devojke ne vole usamljenike?

haha kejv.....

coco, baš o tome pričam, čim si nanjušila da je usamljenik pobegla si od njega.......

.
Pobegla sam od njega jer je bio bolesno ljubomoran i jer mu je smetalo to sto ja nisam samo sa njim i jer sam imala drustvo dok on nije imao nikoga i nije ni zeleo da to promeni - napravio bi scenu samo jer sam ja otisla na kafu sa drugaricom. Nista od ovoga ne bi radio da nije bio usamljen, da je imao prijatelje ne bi bio toliko fokusiran samo na mene, ne bi me zvao 15 puta na dan i onda me ne bi oterao.

A to sto je Sunrise89 napisala zvuci romanticno i sve to ali uopste nije tako... Ne trebas da budes usamljenik da bi bio dobar covek ili da se devojka moze osloniti na tebe, uvek postoji zlatna sredina. Nista lose nema u tome ako moj decko izadje sa drustvom ponekad, ode na poker....napije se sta god ... Sve dok dovoljno vremena provede sa mnom i da znam da uvek mogu da racunam na njega. Pa on je moja ljubav, a ne moj rob...postujem ga, verujem mu. Nemam zelju da mu budem jedina osoba u zivotu, samo zelim da mu budem najbitnija.:) "Ti momci radije biraju šetnju od opijanja"" Traže devojku koje će radije, kao što neko lepo reče već, izabrati šetnju u prirodi nego izlaske po diskotekama i noćnim klubovima" - Koja generalizacija. Pa zasto ne bi mogla da odem na setnju sa deckom ili na romanticnu veceru, da nam bude prelepo a da sl. vece provedem sa drugaricama, da pijemo vino i da izadjemo u grad pa da plesemo malo. Dok mi je decko sa njegovim drustvom negde pije pivo i igra poker. Pa sta onda? Sledeci dan smo opet sami zajedno pricamo o tome sta nam se desilo, kako smo se proveli. Pa nismo u braku imacemo mnogo manje prilike za izlaske zabavu kasnije. Ali mislim da je i cak onda bitno da imas neko drustvo samo se redje nalazis sa njima, kad trebas brinuti o svojoj porodici.
Pisete kao da na svetu postoje samo lonely momci i momci koji menjaju devojke svake nedelje. Gde je zlatna sredina? Najlepse je biti u vezi s momkom ko je pronasao zlatnu sredinu.

Poslednja izmena:
primer jednog lonera - devojke kako vam se čini ovaj tip? da li bi imao prođu kod vas?

u principu, ono što smo razjasnili na temi je da usameljnici ukoliko im se javi potreba za vezom, trebaju tražiti usamljenice.

postavlja se pitanje kako prepoznati usamljenicu?
ulicom ide sama. nema bliske prijatelje. šta još?

Poslednja izmena:
Ti kada pričaš o usamljeniku više postavljaš druge likove nego što pričaš o sebi (pretpostaviću da se smatraš jednim).. Kao što već napisah, rekao bih da se ti ugledaš na njih i da želiš da budeš kao oni, sam i poseban, a da se usamljenošću naslađuješ.. N znam, možda i grešim..

u stvari to je problem da ce "standardna" osoba od tebe traziti da budes kul u drustvu, da komuniciras sa rodbinom, da ulazis u sve one drustvene mozda i malo patrijarhalne sheme, da igras igre, ali ne moras da igras igre. mozda je bitno samo da si OK i pristojan. sta znam. drustvene vestine...???

moras da radis kao sto radi tvoje drustvo u vecini ako hoces da uzivas, a ako krenes da pravis ogradu (npr svi pushe a ti resis da ne pusish) onda vec ne mozes da uzivs toliko u tome (tinejdz??)
e sad ako imas previse svojih komplikovanih ograda onda je mnogo jednostavnije izbeci drustvo... mozes morbidno kompenzovati nekim sekcijama i onda vam je spojnica ta sekcija (npr rekreacija, stranka, ...)
e sad neki mogu da rese nesto i da se druze i dalje da ih to ne odvaja od ostatka kompanije, ali nekima to ne uspe i tako nastanu freak usamljenici koji mogu posle da postanu opaki

realno kad si zatvoren onda si prazan a u zatvoreno nemoze da se sipa nista i onda uvek ostanes isprazan i sam i to je tako umetnicki al usamljeni ne mogu da umecu jer ih curice ne vole

Cudni su mi usamljeni, ali jos manje gotivim one koji tvrde "ja imam 50 prijatelja". Druze moj, zaglavi u neko s*anje pa cu te pitati koliko ih imas. Ko ima jednog pravog, taj vec moze biti zadovoljan. Ko ima tu srecu da ima dva ili tri, taj je na konju.
Naravno, moramo da razlikujemo izmedju prijatelja (pravih) i tamo nekih, sa kojima ponekad izblejimo, popijemo nesto, popricamo i sl.

Cudni su mi usamljeni, ali jos manje gotivim one koji tvrde "ja imam 50 prijatelja". Druze moj, zaglavi u neko s*anje pa cu te pitati koliko ih imas. Ko ima jednog pravog, taj vec moze biti zadovoljan. Ko ima tu srecu da ima dva ili tri, taj je na konju.
Naravno, moramo da razlikujemo izmedju prijatelja (pravih) i tamo nekih, sa kojima ponekad izblejimo, popijemo nesto, popricamo i sl.

e al kako mozes od tzv prijatelja ocekivati bilo sta, mene je bar zivot naucio ako ne ocekujes nista ni od koga jedino tako mozes s nekim da se gotivis i da vam je u redu
cim krenes da ocekujes padas u strasti patnje i sechu vena i zdravo

Back