Marlon Brando
Primećen član
- Poruka
- 893
Zato što vole poznate i idu logikom:
Šta će joj onaj koga niko ne zna/neće.
Šta će joj onaj koga niko ne zna/neće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobegla sam od njega jer je bio bolesno ljubomoran i jer mu je smetalo to sto ja nisam samo sa njim i jer sam imala drustvo dok on nije imao nikoga i nije ni zeleo da to promeni - napravio bi scenu samo jer sam ja otisla na kafu sa drugaricom. Nista od ovoga ne bi radio da nije bio usamljen, da je imao prijatelje ne bi bio toliko fokusiran samo na mene, ne bi me zvao 15 puta na dan i onda me ne bi oterao.haha kejv.....
coco, baš o tome pričam, čim si nanjušila da je usamljenik pobegla si od njega.......
.
Uskoro ce nemanje naloga na fejsbuku biti znak nepostojanja.
Ako je usamljenik, znači da ga niko neće, da nema ni kučeta ni mačeta a stime ni para ni slave...
pa dr housa nece niko pa je l mu zavidish
samo sto nazalost mali broj nas je takav ekstrem a lose je kad zamisljas da si faca a ono si obicno biche mada koga boli briga
to je slamka spasa usamljenog glasa
realno kad si zatvoren onda si prazan a u zatvoreno nemoze da se sipa nista i onda uvek ostanes isprazan i sam i to je tako umetnicki al usamljeni ne mogu da umecu jer ih curice ne vole
realno kad si zatvoren onda si prazan a u zatvoreno nemoze da se sipa nista i onda uvek ostanes isprazan i sam i to je tako umetnicki al usamljeni ne mogu da umecu jer ih curice ne vole
Cudni su mi usamljeni, ali jos manje gotivim one koji tvrde "ja imam 50 prijatelja". Druze moj, zaglavi u neko s*anje pa cu te pitati koliko ih imas. Ko ima jednog pravog, taj vec moze biti zadovoljan. Ko ima tu srecu da ima dva ili tri, taj je na konju.
Naravno, moramo da razlikujemo izmedju prijatelja (pravih) i tamo nekih, sa kojima ponekad izblejimo, popijemo nesto, popricamo i sl.
auu to je tako istinito i tako porazavajuce i tako realno i na mestu