ЗАШТО ДАНАС ЋУТИ ВОЈИСЛАВ КОШТУНИЦА?!

ЗАШТО ДАНАС ЋУТИ ВОЈА КОШТУНИЦА?!
Он и Тадић седели су у Путиновом кабинету, гледали га у очи и МАСНО ГА СЛАГАЛИ!
Ево шта су му обећали!


vojislav-kostunica.jpg


Зашто данас ћути др Коштуница Војислав? Зашто српском народу коначно не објасни, због чега су он (као премијер) и Борис Тадић (тадашњи председник Србије) гледајући у очи слагали Путина, док су му у његовом кабинету тврдо обећали да се питање Косова не сме изместити из СБ Уједињених нација у крило ЕУ, односно предати у надлежност ЕУЛЕКС-а, јер је то, по Путиновим речима “ једна неформална група интересних етузијаста на рекреативним задацима”.

Зашто су дозволили
да потом у влади Србије Божидар Ђелић и Вук Јеремић излобирају да се једна таква катастрофална одлука усвоји!?

Шта се потом дешавало? Па, дешава се нови погром Срба и другог неалбанског становништва на Косову, пале се поново наше светиње и као шлаг на торту стиже – проглашење независности! Шта је Србија учинила? Ништа.



Досовци доласком на власт у општој хистеричној помами, распродаји српских предузећа и личном богаћењу нису стигли ни да се баве питањем Косова


Ovo crveno podvuceno ne stoji za Kostunicu, to je poslednji gospodin u politici, od starijih makar i na funkciji, koji se bas zbog toga jos tada povukao sa mesta premijera tj, sa vlasti.

Danas zasto cuti - ni meni nije jasno, verovatno da je video ili saznao nesto sto mi ne znamo, ali stagod to bilo, red je da otkrije.
 
Naknadna pamet,uopste nije pamet.
Neko ko``kapira``ima spobnost da predvidi situaciju.
Smucilo mu se sve kada se prvo dobro obezbedio,e pa kolega mani me tih sranja.
On zivi gde je oduvek ziveo, cak sada i u selu i, jedan je od retkih predsednika (premijera) ako ne i jedini koji nije koristio sluzbeni stan, vilu.

Sta se "nafatirao", to samo valjda ti znas, ali ne sporim da neki oko njega mozda i jesu, i oni odavno vise nisu u stranci a prepoznaces ih uglavnom po tome sto su preletaci.

gospode, ovaj forum je pun botova sluzbe

"Otkrij" nam da znamo koji su.
Stalno spominjes jedno te isto a nikako da se izjasnis oko toga, ako je i tebi samom uopste jasno zasto to ponavljas.
 
Poslednja izmena:
Tako je.
Kusturici treba ozbiljno zameriti odsustvo Oktobra No.6

Колико знам тема је Коштуница,....да ти ниси мало залут`о :zper: . (У праву сам ја када сам тамо на другој теми написала да овом новом изгледу форума недостаје назив теме изнад сваке поруке као што је било пре. У том случају би то и теби помогло да знаш на којој теми пишеш.)
 

Back
Top