Quantcast

ЗАШТО ДАНАС ЋУТИ ВОЈИСЛАВ КОШТУНИЦА?!

Kerkyra

Buduća legenda
Poruka
31.888


Зашто данас ћути др Коштуница Војислав? Зашто српском народу коначно не објасни, због чега су он (као премијер) и Борис Тадић (тадашњи председник Србије) гледајући у очи слагали Путина, док су му у његовом кабинету тврдо обећали да се питање Косова не сме изместити из СБ Уједињених нација у крило ЕУ, односно предати у надлежност ЕУЛЕКС-а, јер је то, по Путиновим речима “ једна неформална група интересних етузијаста на рекреативним задацима”.

Зашто су дозволили
да потом у влади Србије Божидар Ђелић и Вук Јеремић излобирају да се једна таква катастрофална одлука усвоји!?

Шта се потом дешавало? Па, дешава се нови погром Срба и другог неалбанског становништва на Косову, пале се поново наше светиње и као шлаг на торту стиже – проглашење независности! Шта је Србија учинила? Ништа.Досовци доласком на власт у општој хистеричној помами, распродаји српских предузећа и личном богаћењу нису стигли ни да се баве питањем Косова

Ovo crveno podvuceno ne stoji za Kostunicu, to je poslednji gospodin u politici, od starijih makar i na funkciji, koji se bas zbog toga jos tada povukao sa mesta premijera tj, sa vlasti.

Danas zasto cuti - ni meni nije jasno, verovatno da je video ili saznao nesto sto mi ne znamo, ali stagod to bilo, red je da otkrije.
 

Kerkyra

Buduća legenda
Poruka
31.888
Naknadna pamet,uopste nije pamet.
Neko ko``kapira``ima spobnost da predvidi situaciju.
Smucilo mu se sve kada se prvo dobro obezbedio,e pa kolega mani me tih sranja.
On zivi gde je oduvek ziveo, cak sada i u selu i, jedan je od retkih predsednika (premijera) ako ne i jedini koji nije koristio sluzbeni stan, vilu.

Sta se "nafatirao", to samo valjda ti znas, ali ne sporim da neki oko njega mozda i jesu, i oni odavno vise nisu u stranci a prepoznaces ih uglavnom po tome sto su preletaci.

gospode, ovaj forum je pun botova sluzbe
"Otkrij" nam da znamo koji su.
Stalno spominjes jedno te isto a nikako da se izjasnis oko toga, ako je i tebi samom uopste jasno zasto to ponavljas.
 
Poslednja izmena:
Poruka
18.151
Tako je.
Kusturici treba ozbiljno zameriti odsustvo Oktobra No.6
Колико знам тема је Коштуница,....да ти ниси мало залут`о :zper: . (У праву сам ја када сам тамо на другој теми написала да овом новом изгледу форума недостаје назив теме изнад сваке поруке као што је било пре. У том случају би то и теби помогло да знаш на којој теми пишеш.)
 
Top