ZAŠTO da JA plaćam i za sebe i za nju?

S druge strane, konzervativni krkani to mogu i hoće (doslovno nikad od takvih nisam čuo da kmeče oko podele računa), ali zauzvrat očekuju pokornost žene i sve ostalo što ide u paketu s njihovim svetonazorima.
Не знаш ти ништа о конзервативним људима, господине Патула. Бараташ искључиво са предрасудама :cool:

Ene, i dalje postoje muškarci koji misle da muškarac i žena u vezu unose istu vrstu energije, pa zato treba sve, onako polno neutralno, da se deli na pola

Zašto onda ne budete u partnerskom odnosu sa svojim sa drugarima, isto je, zašto vam treba baš žena i to specifično što samo žena može da unese u odnos
Inspirisali ste me svi sa skorašnjim postovima da postavim novu temu.:cool:

https://forum.krstarica.com/threads/super-woman-ili-vrhunac-feminizma.1001533/

Ja sam čovek koj je 2/3 života proveo po terenu i kafanama
Meni je normalno da muškarac ako pozove ženu ili bilo kog drugog u restoran na piće, kafu , ručak da on plaća .
Ako se to ustali isto je tako normalno da dele troškove ukoliko suprotna strana insistira . Ako ne oseti potrebu za time normalno da to utiče na učestalost izlazaka
Ja se ne libim da kažem ako me neko pozove u restortan da nisam pri parama i predložiću neku jeftiniju varijantu , šetnje , kafe ......

Ovakvo lamentiranje je svojstveno liberalnim muškarcima. Plakaće o tome po internetu, drugim muškarcima, ali ne i tim ženama s kojim bi da dele račune jer znaju da će dobiti odjeb. I generalno ti likovi imaju deficit muževnosti, basic sposobnosti da ženi ponude bezbednost i sigurnost, koje one po prirodi očekuju od muškarca. Taj s Reddita je eklatantan primer toga.
Skip reddit...
S druge strane, konzervativni krkani to mogu i hoće (doslovno nikad od takvih nisam čuo da kmeče oko podele računa),
Taj sam, krkan na kub.
ali zauzvrat očekuju pokornost žene i sve ostalo što ide u paketu s njihovim svetonazorima.
Ne....više čovečnost i tople, ljepe, bladotvorne, blagougodne i nježne reči pune,

STVARNE EMPATIJE...

NE otrcanih floskula i jeftinih ženskih forica sa Aliexpresa, punih patetike.
Don't be like either of them.

Back