Zasto da bude komlikovano,kad bi ipak moglo normalno... :'(

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
rei_zulu:
stvarno ne znam odgovor na to pitanje ali je istina sto si gori prema njoj vise te voli,sto si hladniji ona je vise zagrejana...u globalu je tako

pominjao si iskrenost,nikad ali NIKAD nemoj biti previse iskren-bolje precutati neke stvari ,nemoj im previse paznje poklanjati-kad treba da je zoves iskuliraj nekad,nacini je ljubomornom,kad dodje kod tebe reci idem samo do radnje a izadji sa drugovima nek te ceka,kad te iznervira izderi se na nju a nekad ako stvarno zasluzi ako te uvredi,opali joj samar jednom ...sve umereno ima da te voli kao nikoga...
ovo ti govorim iz iskustva i odnosi se samo na vanbracnu vezu a u braku...ne znam sad cu otvoriti temu ;)

...i koliko puta da ponavljam ima zena ne zna im se broj!

ovo me podsetilo na onaj film "od sumraka do svitanja"kad onaj nabraja kakvih sve pich..a ima... :lol: :lol:

Tacno tako, uvek tyreba malo zavlaciti...

Ali jbg, ja toi ne umem.

...e pa ovako aco...isto kao i vi muskarci i mi zene bivamo povredjene...svako u svom zivotu prodje kroz fazu da je kivan na suprotni pol....ali zna biti zajebahno ako naidjes na osobu koja nije to zasluzila i krenes da se istresas na njoj zbog nekih tamo skotova koji te nisu bili vredni...
...u sustini u pocetku je uvek bolje malo taktizirati...znaci ponavljam TAKTIZIRATI - ne zajebavati...da bi stekao sliku o nekome sa kim si...
ljubav trazi iskrenost i otvorenost...ali mislim da su to plemenite osobine kod coveka...koje mogu usreciti i tebe i onu sa kojom si...zato samo napred.. :)

odusevio me post od narayan...svaka cast...rekao je ono sto i ja mislim...i moracu da ga kopiram..
"Lasno je praviti poruge na choveka koji voli.Usudite se sami da volite."

Da, da, svi mi postanemo skotovi u nekom momentu jer nas je neko povredio... Ali ne treba se izivljavati na svima ostalima. Slazem se sa BLISS, treba taktizirati dok ne upoznas tu novu osobu... Osecanja na rezervi...ako je osoba ok onda se prepustis a ako nije ili bezi ili se zezaj...
Mozda ce neko reci da sam isprogramirana i da se ljubav jednostavno desi, ali ja duboko verujem da na pocetku veze mozes neke stvari da kontrolises. Kad odlepis, gotovo je! :twisted:

Back