svorkapa
Zainteresovan član
- Poruka
- 224
Znači li to da su lake i da žele seks ukoliko ih i nije sramota ako to neko i primeti ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imal' još kogod, štogod da pita, ili da zaključimo temu ?. Al da je seksi to jeste
Зашто да их буде срамота?Znači li to da su lake i da žele seks ukoliko ih i nije sramota ako to neko i primeti ..
Juče neka klinka ili kraj srednje škole il početak faxa, bluza bela, ona tesno pribijena uz telo,a bez brusa, sve joj se oslikavalo...Znači li to da su lake i da žele seks ukoliko ih i nije sramota ako to neko i primeti ..
Pre jedno 15 dana žena daje izjavu u vezi protesta a bradavice dugmetare samo sevaju iz one majice na breteleJuče neka klinka ili kraj srednje škole il početak faxa, bluza bela, ona tesno pribijena uz telo,a bez brusa, sve joj se oslikavalo...
Mislim da njima imponuje i više ih loži kad ih gledaš i balaviš za njima nego da imaju sex
Znači li to da su lake i da žele seks ukoliko ih i nije sramota ako to neko i primeti ..
paznja drugih hrani zene. Hranila bi i nas ali kao muskarac ti moras biti lep,visok,dobro gradjen.... vecina nas to nece nikad iskusiti kako je to biti zeljen samo zbog svog fizickog izgledaJuče neka klinka ili kraj srednje škole il početak faxa, bluza bela, ona tesno pribijena uz telo,a bez brusa, sve joj se oslikavalo...
Mislim da njima imponuje i više ih loži kad ih gledaš i balaviš za njima nego da imaju sex
Au brate po koji put ovo pitanje. Šta imate toliko protiv tangi?Znači li to da su lake i da žele seks ukoliko ih i nije sramota ako to neko i primeti ..
Nepa valjda su udobnije, mada ne znam kako kad ti u bulju maltene udje. Al da je seksi to jeste
Joj ĐenkaSvaka (zdrava) zena zeli seks.
A "laka" je, najcesce, ona koja hoce sa drugima a nece sa tobom
A sramota je lagati, krasti, činiti štetu i zlo drugima, prodati svoj glas na izborima, na primer. Dok u vezi oblacenja i zelje za seksom, nema apsolutno nista sramtotno.
Tange su apsolutno irelevantna stvar na svetu i nemaju veze ni sa seksom ni sa sramotom.
Šta da se diskretno vidi ako mi se haljina ne provodi? Otkud možeš znati šta imam ispod? Pre bi video ivice gaćica na uskoj suknji nego da li nosim tange.Ne
Najidibnije za žene su obične,pamučne
Te što nose tanke žele da se to (diskretno) vidi
Somovi se najlakše hvataju na bučku
PS: Za one što ne znaju:
Bučka je nešto kao šerpa naopako
Bučka se po vodi, som izadje da vidi šta je to i dobije ostve po glavi
PPS: Ako nose tange na poslu, to je već problem poslodavca
Samo nek nose.Znači li to da su lake i da žele seks ukoliko ih i nije sramota ako to neko i primeti ..
kad se guza oznoji, gace upiju taj znoj a tanga ne moze, nema povrsinu pa se znoj zalepi direkt na haljinu i lepo se vidi oblik i obris i vlaznost....Šta da se diskretno vidi ako mi se haljina ne provodi? Otkud možeš znati šta imam ispod? Pre bi video ivice gaćica na uskoj suknji nego da li nosim tange.
znači da je kriza pa se mora pribegavati marketinguZnači li to da su lake i da žele seks ukoliko ih i nije sramota ako to neko i primeti ..
Večita dilema: Zašto muškarci uvlače stomak kad se fotkaju ili zašto cure nose tange? Šta odabratiZnači li to da su lake i da žele seks ukoliko ih i nije sramota ako to neko i primeti ..
Tange možeš da svučeš, stomak ne možešVečita dilema: Zašto muškarci uvlače stomak kad se fotkaju ili zašto cure nose tange? Šta odabrati
To su dve stvari koje su me uvek zanimale. Hvala tiTange možeš da svučeš, stomak ne možešrešila sam ti to
![]()