Zasto Cedomir Jovanovic podrzava islamistu Zukorilica?

Jovanović napada Vladu i brani Zukorlića
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/102027/Jovanovic-napada-Vladu-i-brani-Zukorlica

Koji razlozi se nalaze da "liberalna" stranka koja se zalaze za sve moguce slobode podrzava islamistu koji se finansira iz Saudijiske Arabije?

Mrzi me sad da kopam po "naslovima", ali pre par dana mislim da sam u nekim novinama videla članak u kom stoji nešto tipa da se kralj S.A. otvorio za sitne neke pare da udeli narodu "kako ne bi pravili ono što se dešava u Libiji".
Možda je i Čedi obećan "njegov deo".
 
Zbog para verovatno , a i trebace mu njihovi glasovi za cenzus ,mada je u pravu da je taj Čiplić nesposobni džabalebaroš, koji je potpuno usro motku sa tim izborima za nacionalne savete i da muftiji vetar u ledja .

Nije ga samo tu podrzao. Na onom mitingu ldp gde je bio i udbas Jovo bio je i izaslanik muftine stranke.
Prica se da ldp pomazu novcano.
 
Nije ga samo tu podrzao. Na onom mitingu ldp gde je bio i udbas Jovo bio je i izaslanik muftine stranke.
Prica se da ldp pomazu novcano.
Pa Koštunica je imao Ugljanina , Tadić Rasima , a sada i Čeda traži svog muju , yebiga ima njih jedno 150 iljada koji glasaju , a muftija je ubedljivo najpopularniji , tako da može biti koristan poltičarima u BG-u ,pogotovo Čedi koji se uvek bori za cenzus .
 
Šesti put večeras, Čedomir je običan ******or, upropastio je politiku koja je delovala i jeste poletna i trebala je biti nekakva potpora daljem napretku naše zemlje. Ne sluša Aidu Ćorović, koja je btw iz njegove stranke, već podržava ovog Zukorlića... I šta sad on ima da kaže na to liberalno opredeljenim glasačima koji se bore za sekularnu državu i vraćanje popova i hodža u njihove srednjovekovne džamije i crkve?
 

Back
Top