Zasto SPN podrzava Dinka Gruhonjica Sakica?

• Začetnik teme Začetnik teme Akset
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Поједини никако да схвате да су неки људи једноставно глупи, лоши и покварени. Не мора нико да их 'прави', такви су од рођења.

Траје то већ 3 генерације од како су партизани освојили Србију 1944.г.

Глуп народ се производи од још глупље елите !

Što misliš da je profesor mrzitelj? To si zaključio iz montiranog videa?
ја сам то закључио из његових изјава где је републику српску назвао монстуозном творевином,
где је српску дјецу назвао крволоцима који желе да наставе путем где су им очеви стали....

што се тиче дубровника , изјава којом се односи према досељеницима из републике српске и крјаине у војводину (и ако је он досељеник из босне за време рата , само мсулимански досељеник за разлику од њих) и изјаве којима директно исказује мржњу против спц и како их треба рушити и саградити пабове за зајебанцију...

Pitanje je zbog čega je mainstream opozicija tako zdušno krenula da brani mrzitelja Dinka?
на истом су задатку ?

дакле истог су мишљења и говора

него, јеси видео да мариника тепић има исте изјаве као и ббц у својој подршци овом мрзитељу срба?

Tepić o blokadi u Novom Sadu: Neki novi smeđekošuljaši, Šturmabtajlung​

„Nastavnici Filozofskog fakulteta u Novom Sadu zovu na skup u 12h zbog blokade fakulteta koju od juče drže neki ‘momci’, i hajke protiv profesora i novinara Dinka Gruhonjića. Obustavljena i nastava. Policija gleda i ćuti“, napisala je Tepić na društvenoj mreži X.

Ocenila je i da su ljudi koji drže fakultet u blokadi, „neki novi smeđokošuljaši“.

„Šturmabtajlung! Ko ni sad ne razume…“, navela je Tepić.

Šturmabtajlung (SA), odnosno „jurišni odred“, bila je paravojna formacija Nemačke nacističke partije koja je imala ključnu ulogu u usponu Adolfa Hitlera na vlast.

види шта каже бибиси ...
https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-68693661

Filozofski fakultet u Novom Sadu: Ko protestuje, zašto i kakve veze imaju Hitlerovi smeđekošuljaši​

1712168100058.png

Blokadu predvode student prorektor Damjan Vakanjac i predsednica Studentskog parlamenta Filozofskog fakulteta Ivana Macak koja je bila četvrta na listi Ruske stranke na prethodnim pokrajinskim izborima

Čitav vek pošto su jurišni odredi Nacional-socijalističke partije sejali strah po nemačkim ulicama, a 80 godina otkako se Jugoslavija obračunala sa fašizmom u Drugom svetskom ratu, smeđekošuljaši Adolfa Hitlera su izvučeni kao zec iz šešira u obračunu vlasti i opozicije u Srbiji.

све је то синхронизовано са западном багром.

ето опет креће титоистичка мантра где су опет као тито несрбин, управо несрби узети за тобож пример бораца против тобож СРПСКОГ ФАШИЗМА ....

у ту мантру може да поверује само идиот. испада да су муслимани и хрвати у војводини вође антифашиста и борци против фашизма ? и то у овом случају српско фашизма ?

па у другом св рату су управо муслимани били најмање у партизанском покрету , испод 3 % , 20 000 у сс јединице остало у павелићеви усташама. сада испада да су њихови потомци борци против фашизма , срба, тј оних чији су претци чинили преко 80 % партизанског покрета!

лудило мозга.

но знамо шта је циљ овога .

наставак черупања србије.

ја сам то закључио из његових изјава где је републику српску назвао монстуозном творевином,
где је српску дјецу назвао крволоцима који желе да наставе путем где су им очеви стали....

што се тиче дубровника , изјава којом се односи према досељеницима из републике српске и крјаине у војводину (и ако је он досељеник из босне за време рата , само мсулимански досељеник за разлику од њих) и изјаве којима директно исказује мржњу против спц и како их треба рушити и саградити пабове за зајебанцију...
Sabahudin je sam monstruozan, zato i daje takve izjave.

O kojim onda važnijim stvarima može biti? Jedino važnije od toga je to da Đilas ne sme da ni da pisne povodom dotičnih ustaških bedastoća.
његова мариника исто говори као динко о геноциду и то у сред нашег парламента.

и после да ме питаш да ли хоћу такву опозицију да ми сутра буде власт ?

па терај багру низ воду!

Što misliš da je profesor mrzitelj? To si zaključio iz montiranog videa?
Čovek godinama piše gluposti protiv Srbije i Srba. Pisao je ogroman tekst da su srpska deca budući koljači i genocidaši i da su to naučila od svojih roditelja, revoltiran petardama uoči Božića. Ono što je onaj čovek govorio i pisao godinama ni pas sa maslom ne bi progutao.

Tako ona i njen šef održavaju AV na vlasti.
тачно

очито су сви из исте кухиње. титоистичке.

јер подршку сепаратистима и несрбима на северу србије дају и они из владјауће коалиције . вук драшковић. знамо да је дана на државним јаслама и милионском платом у главном одбору ниса.

у овом случају драшковић и мариника нису сагласни само око подршке динку већ и око увођења санкција русији...

случајност јел ? како да не...

очито иста кухиња...

Back