Zasto brane Dzaju?

Džaja nije pod istragom zato što je uzimao pare od fudbalera, već zato što je onaj dio love od njihovih ugovora koji je ionako trebao da pripadne Zvezdi a ne igračima, godinama isparavao iz klubske kase bez vidljivog pokrića!!

On prema optužbama, nije nikakav reketaš igrača, već je prozivan za malverzacije sa klubskim parama!!
Dakle normalno je da se Džaja nije zamjerio nikom od fudbalera, al' to što je decenijska promaja na računima Zvezde, eee to je već posebna "igranka"!!!

I Kostunica bi podneo ostavku, samo kasno je sad...

Što??? Jel' zato što Džaja nije znao kad mu je vrijeme za ostavku već je onomad dozvolio da bude direktor klubu prepunom novopridošlih mafijaša i sportskih mešetara???
Mislim, ko yebe mlohavog, al' ni "legenda" mi baš ne odaje utisak poštenog lika!!!
Ipak je on prodavao po evropi za milione dolara, franaka, evra... dok se narod na ulici tukao za veknu hljeba!!! On je prodavao, a parama u Zvezdi nema traga!!!

Џаја је величина какву немамо и не дозволити њему да се брани са слободе је скандалозно. Треба да одговара као и сваки други грађанин, али и мени то делује као Мишкових руку дело. Начин хапшења је заслужује оставку целог мупа. Да је неко у Бразилу или Немачкој онако ухапсио Пелета или Бекенбауера пала би влада.

Џаја је Звезду довео до највећег успеха, а када се после ратова и санкција којекаква болумента и клошарија увукла у спорт и Звезда је кренула низбрдо, тако да то да је Џаја одједном одлучио да ућари који динар не пије воду. Да ли га је неко терао да прикрива паприре, форсира играче то је друа прича али у том случају био је под уценама или слично...

Све у свему

Elem, naredjase se ti fudbaleri koji na sudu tvrde kako ih Dzaja ni za dinar nije ostetio pa me samo zanima u cemu je "fora". Opcije: 1. nevin je 2. ti fudbaleri su humani pa nece fudbalskoj legendi dodatno da narusavaju zdravlje 3. imaju neki drugi razlog za skrivanje istine - neko im preti, ucenjuje ih isl., nesto sto ima veze sa nekom mafijom.

Prosto me strasno zanima "u kom grmu lezi zec". Da me neko osteti za milione ne bih imao milosti pa da je taj i Patrijarh Pavle.

svasta

Сам начин хапшења (зовнеш ТВ да снима стављање лисица) каже да је то некоме био циљ. Да су само 3 човјека крала паре, а сви остали нису знали или су ћутали, ни то не вјерујем. Да се то дешавало само у Звезди, у то вјерујем још мање.
Овима што из позадине вуку конце не замјерам толико што то раде (свугдје у свијету се то ради, само суптилније) него што су провидни-много су провидни.

То са Џајићем је скандал над скандалима! Не бива у нормалном свету да се хапси неко његовог ранга и калибра...

Šta skandal? Šta kalibar?
Pričamo li o estradnom džeK-setu sa sela ili o lovu i ribolovu?

Nema tu šta da se priča - ja volim pare, ti voliš pare, Džaja voli pare.
Džaja je uspeo da dodje do para a ja i ti još vrebamo.
Šta, kao radikali i demokrate ne vole da ukradu?
Mislim da je neko ostao bez kolača pa se našao poštenim lopovom da prijavi...

Poslednja izmena:
Џаја је величина какву немамо и не дозволити њему да се брани са слободе је скандалозно. Треба да одговара као и сваки други грађанин, али и мени то делује као Мишкових руку дело. Начин хапшења је заслужује оставку целог мупа. Да је неко у Бразилу или Немачкој онако ухапсио Пелета или Бекенбауера пала би влада.

Џаја је Звезду довео до највећег успеха, а када се после ратова и санкција којекаква болумента и клошарија увукла у спорт и Звезда је кренула низбрдо, тако да то да је Џаја одједном одлучио да ућари који динар не пије воду. Да ли га је неко терао да прикрива паприре, форсира играче то је друа прича али у том случају био је под уценама или слично...

Све у свему

Ko ti je sad pa taj Peleto!!!:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Kralj Aleksandar, Josip Broz, Iron Lord...
kakvo je to nepoštovanje prema njima od strane radikala to se ne da opisati...

A koji su sad pa tebi ova prva dvojica???:hahaha::hahaha::hahaha:

Краљ Александар ,Јосип Броз,Ирон Лорд

све мој до мога

...a ovaj treći naročito od moga pa do tvoga!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:

....bla, bla...

....bla, bla

Ja ne verujem da bi se Dragan Džajić tako ponizio i nisko pao pa da muva sa lovom od transfera. Zašto bi to njemu trebalo? On je ionako već imao dovoljno novca, a mogao ga je imati i više da je umesto što je sedeo u Zvezdi sve ove godine otišao u neki strani klub. Možda se samo nekome debelo zamerio... I što ga osuđivati i pre kraja postupka:???: mislim, stvarno nije fer.

Šta skandal? Šta kalibar?
Pričamo li o estradnom džeK-setu sa sela ili o lovu i ribolovu?

Šta, kao radikali i demokrate ne vole da ukradu?

Money money money-
money money money
Money money money-
money money money
Money money money money money money

222kj1.jpg

333so4.jpg

Back