Zasto botujete za mafijase i diktatore?

Kako mozete da botujete za mafiju, diktatore, i najvecu bandu u drustvu?

Eto, kako vam uspeva da sami sa sobom to razjasnite?

Sta vam kazu komsije? Porodica, zena, muz, deca?

Da li ih je sramota sto botujete za one najgore mafijascine i batinase, kojima je posao da prebijaju i prete ljudima?

Kako vas nije sramota?

Ali ne, ozbiljno pitam?
Ја не подржавам СНС, али тражим одговоре на нека питања. Постови испод.

Мени на пример није јасно што сте ви натофили толико против Вучића. Он је по мом мишљењу за вас савршен.
Успео је да изманипулише народ и води политику једног ЛДП-а док се јуначки буса у националистичка прса.

Свако ко буде дошао после Вучића биће под притиском националиста и то далеко већом него ДОС након 2000-те. Имаћете нове радикале који "не смеју да дођу на власт", а имају скоро 50%.

А мора се признати да економија у Србији цвета. Аутсорсинг индустрија поготово. Сам радим у таквој фирми. Значи момци са средњом школом од 20-23 године који зарађују по 3000 долара и више. То у Србији по причама наших старих никад није могло да буде и мени самом је чудно...

И увек ми кажу: "Имаш ти среће..." (више него памети :hahaha:)

По цену да ме оптуже да сам СНС бот иако нисам из угла гледања натофила Вучић је феноменалан.
Замисли колико би се нервирали због неког Шешеља 2.0. или макар Бошка Обрадовића.

Мени Вучић није супер, али мислим да вама јесте. И уз сво дужно поштовање према вама...
А морам да признам да иако сам избеглица са Косова коме су убили бабу и деду да ваши погледи везивања са Западом уместо замерања имају смисла.
Сам на својој кожи осећам позитивне ствари које је донео 5.октобар и сигурно нећу кукати иако сам увек био у нациоиналистичком табору.
Конфликти амбивалнтности што би се рекло у психологији су код мене присутни.

Мене тренутно више занима нешто друго као што сам и рекао форумашу @Победоносцев . Зашто на пример за време хваљеног бизнисмена Ђиласа није било великих инвестиција попут доласка NCR у Србију?
Стварно бих волео да упоредимо, јер по мени иако је Вучић чиста катастрофа из моралног и културног аспекта што се тиче бизниса и нарочито аутсорсинг индустрије у Србији ствар је потпуно другачија...

И ја овде и нисам писао о нуклеарним ракетама иако свака моја појава код вас изазива такву висцералну реакцију што разумем.

Ово је и мени познато и ово ти нажалост није неки аргумент. Јер од маленог кол центра до оне импозантне грађевине на новобеоградској панорами је огроман корак и временски размак од 10 година. Нико није могао да буде сигуран да ће НЦР инвестирати у Србију толико. Нити да ће бити толико запослених. И не кажем да је заслуга искључиво Вучићева иако се он дичио управо том инвестицијом.

Не мораш мени да говориш да је СНС ненормално искорумпиран. Ја то знам врло добро.
Али како да ти кажем неки данас у Србији зарађују јако много радећи са Западом.
А то није било за време "жутиh". Нешто се променило, а није ми баш јасно шта... Волео бих да образованији и нарочито економисти и правници изанализирају.

Ово је валидан аргумент, али Запад је био развијен и 2011.год итекако.
Мене више занима колико је Вучић заправо способан насупрот Ђиласа да доводи велике стране инвестиције и због чега је управо у Вучићево време аутсорсинг индустрија доживела толики раст и зашто није било за време ДС-а.

Back