Zuji Zolja
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Kako ste izabrali baš tog kućnog ljubimca koga sad imate ili ste imali (ili želite da imate)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ste izabrali baš tog kućnog ljubimca koga sad imate ili ste imali (ili želite da imate)?
Имам(о) три џукца(керушицу и два мужјака), обичне авлијанере тако 16-18 килограма, како који сви су стерилисани, напросто нисмо успевали да удомим све кучиће које би керушица оштенила и два мачора и мачку која тренутно има четири априлска мачета, наравно нестерилисани су, а мачиће увек удомимо, ако нам то баш и не успе дамо их код родитеља на салаш, мачке се увек снађу за храну.Kako ste izabrali baš tog kućnog ljubimca koga sad imate ili ste imali (ili želite da imate)?
Na sam kćerkin rođendan, prije nekoliko godina, pronašli smo na kućnom pragu malo, napušteno štene...još jedan slučaj u nizu ostavljenih, neželjenih životinja.....gladna i iscrpljena, šćućurila se na pragu i uplašeno me posmatrala...i tako je ostala. Mala mješanka, zaigrana, ali i vrlo oštra i vjerna kad zatreba...
Preko interneta.
Dovez'o čovek iz Mladenovca.
Odgajivač.
Za 300 E.
Nemačkog ovčara.
Starosti 2 meseca.
Pre tri godine....
A zašto taj ?
Obožavam.
Jeb'li mater svooooojuuuu....!
Od Nemaca, samo NO i Mečku....
Jawolhl !
u martu nam je uginuo labrador, ziveo je malo duze od 16 godina. trenutno nemamo kucnog ljubimca. moja cera bi volela da ima ljubimca koji je "samo njen", a ja nemam pojma sta bih... znam samo da necu psa, jer mi je mnogo tuzno kad treba da ga ostavimo kad negde idemo na duze vreme, a znam i da ona jos nije dovoljno velika da brine o psu. o ostalim ljubimcima ne znam puno ili nista.
mace su super, ali sam cula da hoce da odu bez nekog vidljivog razloga, pa bi i to bilo tuzno...
zmije ne dolaze u obzir, paukovi takodje... maca, ptica ili ribice?
Неће.u martu nam je uginuo labrador, ziveo je malo duze od 16 godina. trenutno nemamo kucnog ljubimca. moja cera bi volela da ima ljubimca koji je "samo njen", a ja nemam pojma sta bih... znam samo da necu psa, jer mi je mnogo tuzno kad treba da ga ostavimo kad negde idemo na duze vreme, a znam i da ona jos nije dovoljno velika da brine o psu. o ostalim ljubimcima ne znam puno ili nista.
mace su super, ali sam cula da hoce da odu bez nekog vidljivog razloga, pa bi i to bilo tuzno...
NO
- - - - - - - - - -
tema: 15 god smo drzali NO,muzjaka i zenku i decicu <3
sad dve dzukelice udomljene sa ulice,2 macke (a nisam bas ljubitelj ali i one su sa ulice) i nimfu.
a jedna od zelja..da stigne i Doberman
Dobermani i rotvajleri mi se ne dopadaju !
Ali, zato volim šarplanince !
Imao sam ga poodavno.
Ali, kada je postao prekrupan za stan, poklonio sam ga ortaku
sa vikendicom u Lisoviću....!
a planirao si sarplaninca da drzis u stanu ?![]()
Није могао да прође кроз врата више?
pa mogao si nekog manjeg,ne znam kome moze da padne na pamet sarplaninca da drzi u stanu![]()
uzmi psa ali malu rasu koju mozes svuda da vodisu martu nam je uginuo labrador, ziveo je malo duze od 16 godina. trenutno nemamo kucnog ljubimca. moja cera bi volela da ima ljubimca koji je "samo njen", a ja nemam pojma sta bih... znam samo da necu psa, jer mi je mnogo tuzno kad treba da ga ostavimo kad negde idemo na duze vreme, a znam i da ona jos nije dovoljno velika da brine o psu. o ostalim ljubimcima ne znam puno ili nista.
Cimerka nabavila mačku, ja vodila računa o njoj. Ona htela da je izbaci kad joj je dosadila, ja mačku pod mišku i u drugi stan.![]()
uzmi psa ali malu rasu koju mozes svuda da vodis
- - - - - - - - - -
ili bolje reci, nosis
- - - - - - - - - -
mi imamo sada psa, ima 10 godina, deca ce posle nje traziti opet ljubimca sigurno(one i sada traze jos jednog psa ili macku)
ali u obzir ce doci samo patuljasti pas
i to najverovatnije snaucer
ja sam imala velikog snaucera,pa sad mesanku setera
nemamo auto i problem je kada idemo negde...ima ko da cuva ali je zadnjih par godina pocela da grize sebi rep i pravi ogromne rane
zato lepo sledeci put ako budemo uzimali,bice nesto malo sto moze i u bus i u sve,da ne razmisljam kako i sta
a i da mogu deca da setaju a da ih ne odvuce slucajo negde
Snaucerka mi je bila super,ja sam je setala kao klinka,stalozena,mirna,hrabra...ma...
a ova zvrkava sad i sa 10 godina ko ludaca ide okolo vuce,ne slusa lepo...deset godina pokusavam da je vaspitam
zato sledeci put,mada ne volim da razmisljam o tome al sam vec napravila izbor, ili mali snaucer ili nista(zbog temperamenta i velicine i zbog nelinjanja)...a zbog dece ce morati nesto jer mi je glupo da nemaju ljubimca a rodjene su u kuci u kojoj je vec bio pas