Nije mi samo jasno ako si azeista zadrži to za sebe.... Jel moraš javno da pljuješ po religiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi samo jasno ako si azeista zadrži to za sebe.... Jel moraš javno da pljuješ po religiji?
Tek stso si stigao, tek sto si se islpilio, vec si krenuo stranputicom. Sta vise, koristis vec otrcanu floskulu o pljuvanju 'azeista' na tvoju crkvu. I, trece, zasto ti ne zadrzis za sebe da si vernik, vec tek sto si se ispilio na sva usta 'pijujes' kako mrzis azeiste i vernike drugih verskih organizacija. I, na kraju, napisi kako to azeisti pljuju po religiji?Nije mi samo jasno ako si azeista zadrži to za sebe.... Jel moraš javno da pljuješ po religiji?
Vidim, odrali ti kozu.Ako ti je "ljubav sve", da li bi se mogla zaljubiti u nekog ateistu?da,napadaju...agresivno.
Zavist, čista.
Dojadilo im da gledaju popove kako se šepure u džipovima....!
Ako si bio profesor, ne budi toliko ignorantan. Ako zivim u pravoslavno-teistickoj drzavei koja se lazno predstavlja za sekularnu, onda necu da diskutujem o bramanima, budistima, muslimanima, satanisima, mormonima, protestantima, vec generalno o religiji, a pojejdinacno o pravoslavlju koje je ispred drzave. Recimo, sta ta religiozna NVO trazi po bolnicama, da li joj je mesto u policiji, da li treba da je u oruzanim snagama VS i da nose uniforme? Sve je to, po mom dubokom uverenju nakaradno. To, definitivno nije verska organizacija, vec institucija koja se ponasa kao srednjovekovni feudalalc. Stice se utisak da bi ste vi vernici SPC-a ateiste i ostale inoverce rado proterali, a mozda i spaljivali na lomacama, kao sto ste to vec u proslosti i cinili.Nikad mi to neće biti jasno.
Ovde, npr. može da se otvori tema i da se diskutuje
o tome, i to je OK.
Ali mi nije jasno šta ih to tera na forum Pravoslavljavlja
da raspravljaju o veri
da,napadaju...agresivno.
Zavist, čista.
Dojadilo im da gledaju popove kako se šepure u džipovima....!
Pa kad im Bog nije dao...
Napadaju vjernike jer ih mrze.... Zeljeli bi da budu pametni kao oni ali ne ide...
Pa kad im Bog nije dao...
Napadaju vjernike jer ih mrze.... Zeljeli bi da budu pametni kao oni ali ne ide...
Vrsio sam istrazivanja.Kako li si dosao do ovog zakljucka?
Vrsio sam istrazivanja.
Nisu uzeli od naivnih nego su darezljivi dali...to je tebi tesko da shvatis jer si stipsa.ni vasim bradonjama nije dao bog vec su uzeli od naivnih...
ako si se koristio oksimoronskim veronaucnim metodama onda si sigurno ubo tacan rezultat![]()
Nisu uzeli od naivnih nego su darezljivi dali...to je tebi tesko da shvatis jer si stipsa.
Vrsio sam istrazivanja.
Da... eh kad se sjetis srecnih komunistickih vremena austrijskog kopileta Broza i gruzijskog manijaka Dzugasvilija....tada su takvi odmah na Goli Otok ili Gulag.u mojoj kuci gosti bar imaju gde da sednu.
a da finansiram neobrijane lose pevace u mantijama - ne pada mi na pamet. neka svoje lose bajke prodaju naivnima kada im vec drzava to dozvoljava...
Da... eh kad se sjetis srecnih komunistickih vremena austrijskog kopileta Broza i gruzijskog manijaka Dzugasvilija....tada su takvi odmah na Goli Otok ili Gulag.
Gledao je u kristalnu kuglu i soc od kafe.Kako li si dosao do ovog zakljucka?
Nikad mi to neće biti jasno.
Ovde, npr. može da se otvori tema i da se diskutuje
o tome, i to je OK.
Ali mi nije jasno šta ih to tera na forum Pravoslavljavlja
da raspravljaju o veri
Medju amazonskim plemenima i stanovnicima Laponije.Vrsio sam istrazivanja.
Medju amazonskim plemenima i stanovnicima Laponije.
Ne mozes da se odlepis od jeftine gebelsove propagande. U vreme tog "kopileta" moja zemlja je bila u svetu priznata po dobrome, posle njega dodjose sve sam gulanfer koji ima po pet grama mozga da vodi i rukovodi ovom zemljom uz skupo placenu pomoc crnomatnijasa. Zato i jesmo na poslednjem mestu u evropi po svemu, pa i po pameti.Da... eh kad se sjetis srecnih komunistickih vremena austrijskog kopileta Broza i gruzijskog manijaka Dzugasvilija....tada su takvi odmah na Goli Otok ili Gulag.