Zaštita potrošača

Zasto je neki dan bio 190?
Screenshot_20230419-040143.png

screenshot_20230419-040143-png.1328131

Naravno , firma nikada ne propada..zato i ti može da izneses kao meniđer van kase.
ništa Stoyko izmislio nije, samo se prilagodio globalnom sistemu

jok ću glumim Jovanku Orleanku pa da me najure...

kasam tražeo posao preko vas silnih mudonja od Krstarice, sve slepačke ponude bile, Hrvatu (pokatoličeni Srbi i preveslani Česi, Slovaci, Poljaci i nešto Madjara) da ne ponudiš...

a šta je sad problem?

ništa Stoyko izmislio nije, samo se prilagodio globalnom sistemu

jok ću glumim Jovanku Orleanku pa da me najure...

kasam tražeo posao preko vas silnih mudonja od Krstarice, sve slepačke ponude bile, Hrvatu (pokatoličeni Srbi i preveslani Česi, Slovaci, Poljaci i nešto Madjara) da ne ponudiš...

a šta je sad problem?
Kad budemo išli na presetinu po Banatu kod @buudala ponesi taj lukac.

Ako želite da se lepo zabavite, čitajte GOOGLE RECENZIJE DOMAĆIH BLEJAČA

Kod nekoliko prodavnica alata, uz primetno bosansko poreklo autora, stoji: "idu za vama kao da ste lopov a ne mušterija"... Pogotovo kad udješ, ne kažeš ni "dobar dan" pa iskoristiš gužvu oko usluživanja već prisutnih da njuškaš po radnji, stiskaš, obrćeš, uzmeš, vratiš, uzmeš, vratiś, uzmeš uzmeš, vratiš, izadješ :lol:

Ja stvarno neki put ne mogu da razumem BLEJAČE koji i koje pišu one budalaštine...

A najjače je kad kreneš da ih profilišeš pa gledaš kome su dali 1 zvezdicu a gde 5

Tako neki Kragujevčanin opljuvao MAXI na mrtvo. Ja prelistam njegov istorijat kad ono ima još 2 recenzije objekata krajputaša do Beograda: "OBILNE PORCIJE A JEFTINE" pa zato 5 zvezdica...

E sad zašto za MAXI samo 1 sa ovakvim intelektom ja stvarno ne bih znao? Možda ga navatali sa Rio Mare ili Nutelim pa da se osveti, da objasni narodu svoju istinu?

Back