Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Zasto je neki dan bio 190?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno , firma nikada ne propada..zato i ti može da izneses kao meniđer van kase.ma opušteno...
izračunamo koliki je manjak i kradja i raspodelimo po ostalim artiklima pa ti plaćaj za narkomane, gospodje sa šifrom i za dečurliju od seljane
ništa Stoyko izmislio nije, samo se prilagodio globalnom sistemu![]()
Naravno , firma nikada ne propada..zato i ti može da izneses kao meniđer van kase.
Kad budemo išli na presetinu po Banatu kod @buudala ponesi taj lukac.ništa Stoyko izmislio nije, samo se prilagodio globalnom sistemu
jok ću glumim Jovanku Orleanku pa da me najure...
kasam tražeo posao preko vas silnih mudonja od Krstarice, sve slepačke ponude bile, Hrvatu (pokatoličeni Srbi i preveslani Česi, Slovaci, Poljaci i nešto Madjara) da ne ponudiš...
a šta je sad problem?
Ove bez prasići nema čovek za šta da povuče, izjasni se.Polako s to povlačenje....![]()
Pre njih u Aman, pa onda u Maxi i Idei se ne kupuje nista od mesa i suhomesnatog na meru.@Stojkov Menidjer zašto u j*benom Maxiju uvek radi samo jedna mašina za suvomesnate proizvode? Imaju po 3-4 mesta za to, ali uvek samo jedna? I ti bajo uzmi broj i čekaj. Evo zabole me da čekam, ima ozbiljnih prodavnica gde nije kao po tim Maxijima i Ideama.
Ma nema razlike, nisu oni proizvođači nego prodavci. Usluga je ono što pravi razliku.Pre njih u Aman, pa onda u Maxi i Idei se ne kupuje nista od mesa i suhomesnatog na meru.
Ja kazem za uslugu. Plus roba koja, za takvu uslugu, treba izbegavati.Ma nema razlike, nisu oni proizvođači nego prodavci. Usluga je ono što pravi razliku.
Ajde šalji jedno drvo banana. Plaćam duplo.

uzmeš uzmeš, vratiš, izadješ![]()

Ovo ti je 170 RSD po kilogramu...
210 din regularna cena, na akciji 150 din.Ovo ti je 170 RSD po kilogramu...
Ok, pošto su banane u MAXI-ju?
Nije tačno210 din regularna cena, na akciji 150 din.
Samo da ti kažem..![]()
Naravno , firma nikada ne propada..zato i ti može da izneses kao meniđer van kase.
Ma jok i nije.Nije tačno