Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.320
Ko kaže?Uz luk ide i meso,pivo i ostalo pa saberi koliko je to para.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko kaže?Uz luk ide i meso,pivo i ostalo pa saberi koliko je to para.
Tata igre.Ko kaže?
Dabogda ti misi sve pojeli.Nadji intervju sa GOSPODJETINOM a ujedno i mojom komšinicom u devetoj deceniji života - Ruškom Jakić: "isto živim i sa 1000 evra i sa 1000 dinara"
Tu ona lepo ispriča sve ako imaš gram mozga.
Zalihe praviš kad imaš 1000€ a onih 1000 din ti služi za jogurt i salatu pride.
Ja imam sličan stil kupovine.
Na platu napunio potrošačka kolica testeninom (barilla), par sosova, konzerve, Sušice, dugotrajnije slatkiše i slaniše... Jeste 17.000 ali do kraja meseca to bude 21.000....
Pa onda, uz manju konzumaciju, tri meseca kupovao likere i visoke, jedan mesec gajbu "Zaječarskog" i "Lav preminuma" ("jelen" se popravio...) i dva meseca kupovao bela i crvena vina...
Sad je to fina kolekcija svega i svačega.
Od jela do pića.
A ne tu ko neka baba žvaka "skupo skupo"
Tako pazare i na Zapadu
@radeta62
Oče Stojka - sve sam popo gore na visinuDabogda ti misi sve pojeli.
Koja li ce narakaca baciti kletvu na Vucica?
Ona tvoja rodjakaKoja li ce narakaca baciti kletvu na Vucica?

Moje familije nema u tom gej-yebarniku.Ona tvoja rodjaka![]()
A šta ti je onda ovo "Radeta"?Moje familije nema u tom gej-yebarniku.
Radi za Seselja.Nemam ja nista sa njom.Pametna je zena ali zastranila.A šta ti je onda ovo "Radeta"?
Ne folirajRadi za Seselja.Nemam ja nista sa njom.Pametna je zena ali zastranila.
''Debela Berta'' radi u ilegali.Salim se Radeta je cool zena.Ne foliraj
Tebi da nije bitno Radeta ti bi stavio ime uz 62 godine''Debela Berta'' radi u ilegali.
62 mene asocira na nesto samo meni poznato.Tebi da nije bitno Radeta ti bi stavio ime uz 62 godine
Ja znam da je tebi u tvom svetu jako lepo62 mene asocira na nesto samo meni poznato.
Ne bi se menjao sa tobom.Ja znam da je tebi u tvom svetu jako lepo
A šta ćeš ti na mom mestu?Ne bi se menjao sa tobom.
Dobro pitanje.A šta ćeš ti na mom mestu?
Jer odgovor ne znašDobro pitanje.
Sve znam,evo da me pitas sta ce Vucic veceras na RTS-u da baljezga sve cu da ti kazem.Jer odgovor ne znaš
Opet si izlazio s mokrom kosom na košavu...Sve znam,evo da me pitas sta ce Vucic veceras na RTS-u da baljezga sve cu da ti kazem.
Odmaraj pripremi se za obracanje predsednika.Hvataj zabeleske.Opet si izlazio s mokrom kosom na košavu...

Zanima me da li si čuo za nov proizvod na tržištu?
Nisam ja narkoman ko ti.Zanima me da li si čuo za nov proizvod na tržištu?
Tablete za spavanje, popiješ jednu i spavaš sedam dana, uzima se jednom nedeljno...