Zaštita potrošača

Nadji intervju sa GOSPODJETINOM a ujedno i mojom komšinicom u devetoj deceniji života - Ruškom Jakić: "isto živim i sa 1000 evra i sa 1000 dinara"

Tu ona lepo ispriča sve ako imaš gram mozga.
Zalihe praviš kad imaš 1000€ a onih 1000 din ti služi za jogurt i salatu pride.

Ja imam sličan stil kupovine.
Na platu napunio potrošačka kolica testeninom (barilla), par sosova, konzerve, supice, dugotrajnije slatkiše i slaniše... Jeste 17.000 ali do kraja meseca to bude 21.000....

Pa onda, uz manju konzumaciju, tri meseca kupovao likere i visoke, jedan mesec gajbu "Zaječarskog" i "Lav preminuma" ("jelen" se popravio...) i dva meseca kupovao bela i crvena vina...

Sad je to fina kolekcija svega i svačega.
Od jela do pića.

A ne tu ko neka baba žvaka "skupo skupo"
Tako pazare i na Zapadu

@radeta62

290_1.png

Nadji intervju sa GOSPODJETINOM a ujedno i mojom komšinicom u devetoj deceniji života - Ruškom Jakić: "isto živim i sa 1000 evra i sa 1000 dinara"

Tu ona lepo ispriča sve ako imaš gram mozga.
Zalihe praviš kad imaš 1000€ a onih 1000 din ti služi za jogurt i salatu pride.

Ja imam sličan stil kupovine.
Na platu napunio potrošačka kolica testeninom (barilla), par sosova, konzerve, Sušice, dugotrajnije slatkiše i slaniše... Jeste 17.000 ali do kraja meseca to bude 21.000....

Pa onda, uz manju konzumaciju, tri meseca kupovao likere i visoke, jedan mesec gajbu "Zaječarskog" i "Lav preminuma" ("jelen" se popravio...) i dva meseca kupovao bela i crvena vina...

Sad je to fina kolekcija svega i svačega.
Od jela do pića.

A ne tu ko neka baba žvaka "skupo skupo"
Tako pazare i na Zapadu

@radeta62
Dabogda ti misi sve pojeli.

Back